Bank2 - Sammen om det Bewertungen 19

3,0

Unternehmensdetails

1. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

Siden 2005 har vi hjulpet mennesker som av ulike årsaker trenger et alternativ til andre banker. Bank2 gir lån med sikkerhet i bolig til de som ofte har et akutt behov for å refinansiere gjeld, og som ikke får lån i ordinære banker. Vi jobber sammen med kunden for å avdekke utfordringer, se muligheter, og finne de beste løsningene for hver enkelt. Vi er bevisste på vårt ansvar og bruker vår kunnskap til å gi kundene individuelt tilpassede råd som hjelper dem til en bedre økonomisk hverdag. Hos oss møter du rådgivere som er vant til hjelpe folk med økonomiske utfordringer, og er klar over hvilket stress det fører med seg. I april 2024 ble vi en del av Bluestep Bank.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Poor customer service

Good interest rate, but poor customer service. No app, only a web browser, logging take long time..... If you have saved up a larger amount, be prepared for MANY personal questions about where the savings come from (when compared with other banks that are governed by the same laws and regulations).

30. März 2026

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Ønsket hjelp med å bytte til deres sparekonto og få overført penger, men det var null hjelp å få. Min nåværende sparekonto godkjenner kun overføringer til en uttakskonto uten KID-nr, mens Bank2 krever KID-nr. Jeg spurte om bankbytteskjema, men det har de ikke. Fikk bare et kort svar uten noe forståelse eller forsøk på å hjelpe, så da må jeg bare avslutte den kontoen jeg akkurat opprettet. De har god rente nå, men jeg forventer litt mer av en en bank enn bare det.

22. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig rask og profesjonell behandling

Veldig rask og profesjonell behandling. Møtte stor forståelse for de utfordringer jeg hadde å fikk veldig gode forslag til løsning. Utrolig imøtekommende og positiv saksbehandler. Anbefaler på det sterkeste Bank2.

1. Mai 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Raskt å trygt

Til nå har det vært en god opplevelse. I følge rådgivning kunne jeg spare litt hver mnd på å refinansiere🙏
Etteblerings gebyr var noe høyt syntes jeg. Derfor ble det ikke 5 stjerner😇 men jeg sier tusen takk for lån å håper mitt kunde forhold til bank2 blir bra 😊 å trygt
Vennlig Therese Auale

2. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dere var først ute med kontakt

Dere var først ute med kontakt, selv om det var helg. Vi forholdt oss kun til den samme rådgiveren gjennom hele søkeperioden, det var betryggende. Han var imøtekommende og profesjonell.
Vi ble konstant oppdatert på hvor i prosessen vi var.
Vi er svært fornøyd med jobben som ble lagt ned som igjen resulterer i at vi får en bedre hverdag. Takk👌

2. März 2024

Livsreddere

Jeg har ikke store nok ord til å beskrive min takknemmelighet til Bank2 enn : AMAZING!!!!

Saksbehandler May er ett funn av ett menneske
Rask, imøtekommende, løsningsorientert og i tillegg ekstremt hyggelig
Bank2 reddet meg i en knipe, som nå i ettertid har løst min økonomi 🇳🇴❤️

1. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og dyktig rådgiver.

Vi føler oss godt tatt vare på..og er utrolig glad for å ha EN og samme person å forholde oss til.
Dette er en ny opplevelse, som vi har satt veldig pris på og som vi har etterlyst i tidligere bank.
Vi har blitt hjulpet ut av en vanskelig situasjon.
Vi føler oss hørt og syns vi har fått kjempe bra service.
Mvh Lena og Eirik 😊

5. März 2024

Styr unna

Styr unna. Bank2 var den beste banken i 10 år. Ny nettbank fjernet funksjoner og de begynte med gebyrer for alt mulig. Kundeservice er idag så dårlig at mine selskaper bytter bank.

22. August 2023

Meget useriøs bank

Meget useriøs bank, følger ikke opp kundene.

Søker om lån 11. Januar og får melding på epost om å sende noen dokumenter så "de slipper å mase hele tiden". Sender selvfølgelig dette samme dag og blir kontaktet 8 dager senere der personen spør om jeg fortaatt ønsket lån da personen ikke har fått epost, viser seg at personen har glemt å sjekke eposten...

Er i kontakt med vedkommende og sender den informasjonen de trenger og har da ikke hørt ifra dem på 11 dager som fortsatt teller...

11. Januar til dags dato 31. Januar ingen fremgang.

11. Jänner 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr