Bankenbazaar Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bank gekocht in juli. Netjes bezorgd. Nu nanen we 9 sept, contact op zowel via whatsapp en mail om deze te ruilen tegen een ander en dan regageert men niet snel. Ja gereageerd en daarna nope. Duurd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geregeld allemaal via Whatsapp. Snelle communicatie. Goed bod, eerlijke prijs. Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden. Leuke spontane chauffeur, hem een ha... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu ja, de bezorger was echt top, hele leuke en serieuze jongen, Mark was zijn naam. Daarnaast contact gehad met Thomas ivm bezorging en andere vragen. Ik had een tweedehandsbank wat qua maat gro... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige grijze bank gekocht bij Bankenbazaar. De mensen zijn erg vriendelijk en mee denkend. Chauffeur ook heel aardig en behulpzaam. Samen met mijn schoonzoon op de plek gezet waar ik gem wi... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

125 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top bedrijf!

Een aantal weken geleden hier geweest om te kijken naar een bank voor mijn nieuwe woning, ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor iedere portemonnee geschikt. Ook de levering helemaal super, ook de chauffeur een topper. Mocht je opzoek zijn naar een mooie bank ben je hier zeker op het juiste adres!

9. Juni 2026

Mooie hoekbank gekocht

Mooie hoekbank gekocht, na betaling werd ik gebelt voor een afspraak om de bank te bezorgen hij is netjes geplaatst door zeer aardige bezorger.
Bank was helemaal netjes kussentjes erop en we zitten er nog steeds heerlijk op.

21. Mai 2026

Topbedrijf en medewerkers!

Dit bedrijf heeft alles goed gedaan. Van bestellen tot perfecte bezorging door een hele vriendelijke en behulpzame jongeman tot het leveren van een prachtig bankstel wat eruit ziet en zit als nieuw.

22. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al een tijdje op zoek naar een…

Al een tijdje op zoek naar een loungebank, dan wel met ribbelstof. En zo kwam ik uit bij BankBazaar.
Ik heb de bank niet in het echt gezien, heb de bank alleen op de foto's gezien. Maar wat een supermooie bank! Levering was supersnel, en wij kunnen weer genieten op onze bank.
Alles was supernetjes geregeld, jullie hebben zeker een tevreden klant erbij!

4. Juni 2026

Goede service!

Ik heb een mooie echte lederen bank gekocht bij banken bazaar.
Goede communicatie voor de levering, goede prijs, en geweldige bank.
Ik ben heel tevreden.

9. Juni 2026

Top service!

Het uitzoeken van een bank ging voor mij perfect bij Bankenbazaar. Ze hebben een breed aanbod en al gauw vond ik de perfecte bank voor mijn huis. Contact was erg snel en de bank kon al binnen 2 dagen geleverd worden! Op de dag zelf werd ik goed op de hoogte gehouden en de bezorger was erg vriendelijk. Levering ging ook vlot en netjes. Alles ging super, ik heb niks te klagen en ik raad Bankenbazaar zeker aan!

15. Mai 2026

Hele mooie bank gekocht

Hele mooie bank gekocht, in goede staat en zit lekker.
Binnen een week werd ie thuis bezorgt....de chauffeur was zeer behulpzaam en beleefd.

Ik raad de bankenbazaar iedereen aan....

30. Mai 2026

Bezorging op maat

Bezorging op maat, bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam. De bank ziet er in werkelijkheid nog mooier en Nieuwer uit dan ik had verwacht. De prijs is zeer aanvaardbaar en de service is voorbeeldig. Dus voor een leuke en nette bank,1 adres...Banken Bazaar. 10🌟👌

8. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een hele mooie leren hoekbank…

Ik heb een hele mooie leren hoekbank gekocht bij Bankenbazaar voor een super prijs! Ik was echt blij verrast over de prijs/kwaliteit verhouding. De levering was ook top. De bezorg datum en tijd waren netjes afgesproken (ik had de bank super snel in huis <1 week) en de bezorger heeft mijn oude bank meegenomen en mijn nieuwe bank netjes binnen geplaatst. Helemaal top. Als ik 10 sterren kon geven had ik het gedaan!

28. April 2026

Totaal tevreden

Vlot afspreken voor levering, product volledig als omschreven en tegen een zeer goede prijs. Wij zijn totaal tevreden, bedankt.

31. März 2026

Oude bank verkocht.

Wij hebben onze oude bank aangeboden bij banken bazaar.
Prettig contact met Dennis, prima bedrag voor terug gekregen.
Netjes en zorgvuldig de bank opgehaald door Wesley, alles volgens afspraak.
Aanrader, mocht je van een bank af willen deze nog goed is voor een tweede thuis.

Heel tevreden!

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe bank van Bankenbazaar.
We zijn op het bedrijf gaan kijken om het model, de stof en de kleur uit te kiezen, en we hebben maar 4 weken hoeven wachten tot onze nieuwe bank geleverd werd.
De chauffeur kwam netjes op tijd en was heel vriendelijk.
De prijs/kwaliteit verhouding van de bank is echt goed.
Wij zijn er super blij mee!

Zeer goede ervaring met Bankenbazaar

Zeer goede ervaring met Bankenbazaar. De service was snel, professioneel en vriendelijk. De levering verliep prettig en de chauffeur was correct, klantgericht en duidelijk een visitekaartje voor het bedrijf. De nieuwe bank werd netjes en vlot in elkaar gezet en mijn oude bank werd meegenomen, wat de levering erg soepel maakte.
De bank is van goede kwaliteit en heeft een uitstekende prijs‑kwaliteitverhouding. Ik ben zeer tevreden met zowel het product als de totale service. Vlak voor Koningsdag besteld en al snel in huis, dat is keurig geregeld.
Bij een volgende aankoop bestel ik hier zeker opnieuw.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr