Jeg har købt en ring i en forkert størrelse og ønsker en returnering Jeg meddeler at bruge GLS, men efter 2 forsøg fra GLS ift at levere pakken uden held, er pakken landet ved en pakkeshop, o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en ametyst guldvedhæng med øjeblikkelig bekræftelse. Dagen efter modtag jeg en e-mail om at de desværre ikke kunne gennemføre handlen, da deres leverandør ikke kunne levere varen. De beklage... Mehr ansehen
Jeg har købt en ring i en forkert størrelse og ønsker en returnering Jeg bliver anvist at kunne bruge GLS, men efter gentagende forsøg fra GLS at levere pakken uden held, er pakken ladet ved e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De sendte Lund copenhagen øreringene, som var som forventet. Bartoli kunne dog ikke helt leve op til deres egne leveringstider. Der gik dog kun 6 arbejdsdage før de sendte. Der står 2-3 på produktet... Mehr ansehen
BARTOLI Copenhagen tilbyder et stort udvalg af vielsesringe i mange forskellige materialer. Vores vielsesringe kan fås i almindelig guld, hvidguld, rosa guld, sølv, titanium, palladium, platin, tungsten og keramik. Derudover har vi et stort udvalg af smykker til både damer, herrer og børn. Vores estimerede leveringstider for vielsesringe er ca. 10-14 dage for vielsesringe, dog kan længere tid forekomme såfremt det er specieltfremstillede ringe. BARTOLI Copenhagen er leverandører til udvalgte forhandlere. Hos disse forhandlere har I mulighed for at se og prøve vores vielsesringe. For at se hvilke butikker som forhandler vores ringe, så gå ind på www.bartoli.dk og se nærmere.
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Hurtig service, venlig og hjælpsom. Kan varmt anbefale dette sted at handle.
Desværre påstår Bartoli Copenhagen at de ikke har modtaget mit brev med min datters smykke. Dao siger det er afleveret 12/3-2025, så det er jo påstand mod påstand og her står jeg så uden nogen rettigheder, da jeg valgt at sende smykket i et brev. Jeg har sendt 16 breve med Dao de sidste 3 måneder, som alle er kommet frem til modtager, men Bartoli vælger at sige det ikke er modtaget. Virkelig dårlig stil!
Jeg vil aldrig anbefale nogen at handle hos Bartoli!

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Super fint sølvarmbånd, til en god pris og med hurtig levering 😁 tak for det 👍🏼
Jeg tilfreds med service og det hele
I er så hjælpsomme
Hurtig betjening og levering af ordre. God pris og flot produkt.
Jeg har desværre haft en yderst utilfredsstillende købsoplevelse hos denne webshop. Jeg bestilte en ring, som ved modtagelse viste sig at have en synlig ridse/fejl i guldet, hvilket var tydeligt ved første øjekast. Jeg kontaktede derfor firmaet via e-mail og fremsendte billeder af fejlen. Til min undren oplyste de, at de ikke kunne se fejlen på billedet, og bad mig returnere ringen, så de kunne foretage en nærmere undersøgelse. Jeg blev dog bedt om at afholde returportoen, som var relativt høj (60 kr.), da ringen skulle sendes forsikret og leveres direkte på adressen. Dette kunne firmaet ikke være behjælpelige med.
Jeg sendte ringen tilbage, men hørte herefter intet fra firmaet i flere dage. Efter gentagne henvendelser via e-mail fik jeg endelig et svar om, at firmaet var på ferie, og at jeg måtte vente. Efter deres ferie blev jeg informeret om, at en guldsmed skulle vurdere ringen. Det viste sig dog, at guldsmeden ikke kunne se fejlen og tog et billede, hvor fejlen ikke var synlig, da billedet var taget på en måde, så ridsen ikke kunne ses.
Jeg anmodede om en ombytning til en anden ring, da de havde flere på lager, så dette burde ikke være et problem og oplyste, at hvis dette ikke kunne imødekommes, ønskede jeg mine penge retur. Firmaet fastholdt dog, at der ikke var nogen fejl på ringen, og at den derfor var blevet sendt retur til mig. Jeg modtog den samme ring tilbage og kunne igen konstatere, at fejlen var til stede.
Jeg kontaktede firmaet for at påpege, at ringen ikke skulle sendes retur, da de informerede mig om, at den var på vej retur. Jeg havde dog ikke modtaget nogen trackinginformation om returneringen, og derfor var det ikke korrekt, at de påstod, at den var på vej. Til min store undren modtog jeg pludselig trackinginformation, som indikerede, at ringen var på vej, kort efter jeg havde sendt min e-mail, hvor jeg påpegede, at jeg ikke havde modtaget information om returneringen og derfor bad dem stoppe denne proces. Jeg føler, at firmaet ignorerede min henvendelse og fremskyndede returneringen uden at tage hensyn til min anmodning.
Jeg finder det særdeles problematisk, at firmaet på deres hjemmeside angiver, at man skal være meget forsigtig ved afprøvning af smykker, hvis de skal returneres, og at en kreditering vil finde sted, hvis der er den mindste ridse. I mit tilfælde modtog jeg en ring med en synlig ridse, som firmaet afviste at anerkende, og jeg føler mig efterladt med et uløst problem.
Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at handle hos denne webshop, da det er tydeligt, at virksomheden ikke prioriterer kundetilfredshed. Jeg er nu tvunget til selv at betale for reparation af ringen hos en guldsmed, hvilket kun forværrer min samlede oplevelse af processen. Jeg vil ikke handle her igen og mener ærligt talt, at det er en utilstedelig måde at behandle kunder på. I dette tilfælde burde de omgående have ombyttet ringen og sendt en ny, da det var det produkt, jeg som kunde havde betalt for.
Tilføjelse til jeres svar: Eftersom I ikke kan “se”, eller ikke “vil” anerkende den fejl, jeg påpeger, burde det ikke være et problem for jer at returnere mine penge for ringen i stedet for at gennemtvinge et salg og sende den retur uden videre. Jeg har 14 dages returret. Jeg har nu betalt dyr forsikret porto for at sende den retur til jer, og hvis jeg skal sende den retur igen, fordi I sender den tilbage uden dialog, skal jeg endnu en gang betale for portoen og risikere, at I sender den tilbage igen. Hvor mange gange skal vi sende frem og tilbage? Hvorfor lytter I ikke til jeres kunder? Det er dybt uprofessionelt at drive forretning på denne måde. Jeg har i mellemtiden fået ringen vurderet af min egen guldsmed, som kan se den ridse, jeg har påpeget. Derudover siger hun, at der er en skævhed på det punkt, hvor ringen er “lukket sammen”, og at det ikke er gjort pænt, hvilket er det, jeg ser.

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Har fået guld halskæde som desværre var for lille, derfor blev den start januar sendt returner. Kan se at de har modtaget pakken fra post nord. Men pengene er aldrig kommet retur til min kæreste som har købt den til mig. 1400 kr har Bartoli stjålet.
De er Ikke til at komme i kontakt med og mail svare de heller ikke på. De bliver nu politianmeldt og svindlerjagten sat ind, hvis jeg ikke hører noget fra dem inden for en uge. De 14 dage de skriver der kan gå fra modtagelsen af varen retur til at returnere pengene er for længst gået.
Opfølgning:
Har nu været i kontakt med Bartoli, efter de skrev her under, desværre kunne de ikke fremvise dokumentation for overførsel/returnering af pengene fra det returneret smykke. Ydermere stopper de med at besvare henvendelser pr. mail, derfor overdrages sagen nu til myndighederne.

Antwort von BARTOLI Copenhagen
De er umulige at få fat i. Både telefonisk og på e-mail.

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Hvis de kunne have fået 0 stjerner, fik de det!
Aldrig har jeg oplevet så ringe kundeservice.
Havde bestilt fødselsdagsgave, smykkerne passede ikke og måtte sendes retur, den udgift skulle vi afholde - jeg sender retur med levering til dem, da de ikke henter i pakkeshops, de holder åbenbart ferie den uge GLS prøver at levere min returordre, hvilket ikke fremgår nogen steder.
Derfor er pakken naturligvis leveret til en pakkeshop.
Jeg kontakter Bartoli, og spørger hvilken løsning de har på det, de beder om at få genleveret pakken, det eneste GLS kan er at sende den retur til mig, for at jeg så kan sende den igen, men det betyder at jeg skal betale igen og det er jeg selvfølgelig ikke interesseret i, da jeg allerede har sendt returordren efter reglerne fra deres hjemmeside, de vil nu have at jeg skal afholde udgifterne til endnu en forsendelse og det kan simpelthen ikke have sin rigtighed!
De er ikke til at komme i kontakt med når man ringer, og de er elendige til at være servicemindede.
Handler aldrig mere hos dem og kan ikke anbefale andre at handle der, og ligeså snart den returordre er landet hos dem, skal pengene bare udbetales og så finder jeg et andet sted at købe min mors gave.
Er du også blevet afvist ved forsøg på RETURNERING af øreringe?
Jeg mener at virksomhedens handelspraksis er ulovlig, fordi de imo ikke må afvise at tage varer handlet online, retur, når de ikke har været indpakket i en forseglet emballage. Det er nemlig sælgende virksomhed som står med bevisbyrden hvad angår hvorvidt varen er prøvet på eller ej, og det kan de kun bevise, hvis varen er sendt i en forseglet emballage, og denne er blevet brudt.. Vi modtog øreringene I en genlukkelig pose, hvilket medfører, at sælger ikke kan dokumentere hvorvidt de er blevet brugt eller ej. - og eftersom vi ikke har overhovedet rørt ved dem, mener vi fortsat at vores lovfæstede returret står ved magt...
At sælger per automatik afviser at tage øreringe retur sådan helt generelt, er efter min mening ikke lovligt. Sælger skal selv gøre den indsats at kunne udvælge hvilke øreringe har været brugt eller ej, og det kan sælger KUN, hvis varen er sendt forsvarligt indpakket. Vi har i sinde at anlægge sag, bare af principielle årsager, og vil opfordre alle andre at gøre det samme. Den slags handelspraksis, slipper vi kun af med, hvis vi stiller os på tværs.
Jeg modtog i gave et par ørestikkere. Da jeg ikke længere har hul i ørerne, ønskede jeg dem ombyttet. Det blev jeg meddelt ikke var muligt, da Bartoli ikke tager imod returnering af ørestikkere af hygiejniske årsager. Dette giver god mening, HVIS forsegling er anbrudt og derfor ikke kan dokumenteres varen har været afprøvet. Imidlertid oplyste jeg om, at forseglingen ikke er anbrudt, og jeg derfor gerne ville benytte den 14-dages fortrydelsesret idet, der er angivet følgende i forbrugeraftaleloven &18 stk 2 (som Bartoli selv henviser til) pkt 5:
levering af forseglede varer, som af
sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemassige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter
leveringen,
Jeg kan se, at der jo desværre er lignende forrige anmeldelser, som mine gavegivere jo desværre slet ikke havde overvejet inden køb.
I hvert fald vil jeg da fremover gøre andre opmærksomme på at være forsigtige med at handle her. Hvis dette ikke overholdes, hvilke andre afvigelser fra forbrugeraftaleloven overholdes så heller ikke...
Der var hurtig svar på kundemail, hvilket jeg dog vil komme med ros til.

Antwort von BARTOLI Copenhagen
We ordered our wedding rings in Bartoli with engraving, and they were perfect. Elegant, beautiful. Great value for price
God hjemmeside, nem at finde rundt på hurtigt levering
Jeg handler ALDRIG ved Bartoli igen
Jeg havde op til Black Friday på Bartolis hjemmeside set nogle fine ørestikker i 14 karet med røgkvarts sten til en pris af 1500 kr. - og til Black Friday var der 20%, hvilket lige passede med prisen på den afskedsgave jeg skulle ønske mig af min arbejdsplads. - Og min kollega bestilte dem straks.
Et par dage efter tjekkede jeg hjemmesiden igen – og til min forundring var prisen på de bestilte ørestikker nu 2400 kr. – Hvilket jo glædede mig, men også gjorde mig spændt på at modtage dem.
10 dage efter modtog min kollega ørestikkerne og ville lige vise mig dem for god orden skyld og for at være sikker på, at det var de rette. – Jeg kunne med det samme konstatere, at de slet ikke lignede dem jeg der var afbilledet i forbindelse med varenummeret, der var bestilt. Hverken farven på røgkvarts stenene eller grabberne der omfatter stenene, var som det viste billede. Men lignede til gengæld nogle andre i 8 karat der var sat ned til 980 kr.
Min kollega gik på juleferie og bad mig kontakte dem og forklare problemet, hvilket jeg gjorde samme dag. Jeg prøvede at ringe, men på telefonsvareren får man blot besked om at sende en mail.
Kort efter fik jeg en mail tilbage med besked om, at de af hygiejnemæssige årsager ikke tager øreringe retur. – Hvilket jeg ikke på nogen måde har hørt eller læst hos andre smykkeforhandlere. Og jeg indrømmer at jeg ikke havde tjekket det, da jeg aldrig har oplevet det før.
Jeg skrev derefter tilbage igen og forklarede, at jeg kun havde set på dem og konstateret, at de slet ikke lignede de bestilte, som netop skulle passe til en ring jeg har i forvejen med en meget lysere sten. Jeg sendte også billede af min ring, for at de selv kunne sammenligne.
Jeg har nu skrevet adskillige gange, frem og tilbage - men får blot at vide, at de har fået en anden sending og at man må regne med farveforskel og igen at de af hygiejnemæssig grunde ikke vil tage dem retur. – Jeg har også spurgt til om de mon ikke har nogle med lysere sten, hvilket de ikke har svaret på, men blot henviser til deres hygiejne. – Der må være godt brug for hygiejne, sådan som de har brug for at vaske egne hænder.
Jeg er SÅ skuffet over deres handelsmetoder og råder INGEN til at handle ved Bartoli,

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Jeg modtog ringen jeg havde bestilt, kun få dage efter jeg havde købt den online. Det var en god pris og ringen kom som forventet i en fin æske. God oplevelse
Havde smykket efter 2 dage . Ingen problemer . Rigtig god oplevelse
Overskuelig og lettilgængelig hjemmeside.
Omkostningstung returnering og ombytning.
Irriterende ikke at kunne få telefonisk kontakt
Mangler målskema til ringstr.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.