Jeg har købt en ring i en forkert størrelse og ønsker en returnering Jeg meddeler at bruge GLS, men efter 2 forsøg fra GLS ift at levere pakken uden held, er pakken landet ved en pakkeshop, o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en ametyst guldvedhæng med øjeblikkelig bekræftelse. Dagen efter modtag jeg en e-mail om at de desværre ikke kunne gennemføre handlen, da deres leverandør ikke kunne levere varen. De beklage... Mehr ansehen
Jeg har købt en ring i en forkert størrelse og ønsker en returnering Jeg bliver anvist at kunne bruge GLS, men efter gentagende forsøg fra GLS at levere pakken uden held, er pakken ladet ved e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De sendte Lund copenhagen øreringene, som var som forventet. Bartoli kunne dog ikke helt leve op til deres egne leveringstider. Der gik dog kun 6 arbejdsdage før de sendte. Der står 2-3 på produktet... Mehr ansehen
BARTOLI Copenhagen tilbyder et stort udvalg af vielsesringe i mange forskellige materialer. Vores vielsesringe kan fås i almindelig guld, hvidguld, rosa guld, sølv, titanium, palladium, platin, tungsten og keramik. Derudover har vi et stort udvalg af smykker til både damer, herrer og børn. Vores estimerede leveringstider for vielsesringe er ca. 10-14 dage for vielsesringe, dog kan længere tid forekomme såfremt det er specieltfremstillede ringe. BARTOLI Copenhagen er leverandører til udvalgte forhandlere. Hos disse forhandlere har I mulighed for at se og prøve vores vielsesringe. For at se hvilke butikker som forhandler vores ringe, så gå ind på www.bartoli.dk og se nærmere.
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Armring
Super hurtig levering og så fine smykker alt funger bare kan varmt anbefales
Som tidligere skrevet var vi meget imponeret over jeres hurtige levering😊
Smykkerne skulle så sendes tilbage da modtager ikke var tilfreds.
De blev sendt tilbage med besked om hvad der skulle byttes. Det blev påske umiddelbart efter, så derfor gik der lidt ekstra tid før de byttede varer kom.
Inden da, simpelthen for at gøre det rigtige inden varerne blev sendt retur, ringede jeg adskillige gange og skrev til sidst en mail.
Telefonen blev ikke taget, men der blev sagt der var travlt og at man skulle ringe igen senere. Ligemeget hvornår jeg ringede var der ingen der tog telefonen.
Der kom ingen svar på min sendte mail.
Og det var langt tid at vente på dyre smykker der skulle retur uden nogen form for dialog eller respons på mit forspurgte.
En idé.....Respons ifht. Jeres kunder bør i kigge noget ekstra på, da det ikke er rart ikke at kunne komme igennem til jer.
Evt.kunne i sætte bestemte tidspunkter på, for hvornår man kan ringe i et tidsinterval.
Måske også lave en arbejdsgang hvor i får svaret e-mails.
Gav min kone en hjertering, vi modtog den 14 dage efter vi bestilte dagen efter faldt 1 sten af ringen.. jeg mangler ord.
Det er naturligvis min kone som har reklameret.
Min kone har ikke opgivet min email adresse, hun har selv reklameret og vi har al dokumentation det har i også selv, eller er der virkelig så mange der mister en sten i deres ring. At i ikke har styr på det?

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Fint smykke, hurtig levering, modtager glad.
Fik bestil en for tynd kæde til halssmykket, modtog en omringning hvor jeg blev oplyst om dette og vejledt til en bedre kæde ( som også var lidt billiger )
det rest beløb som jeg havde betalt for kæde blev sat ind på min konto med det sammen
vare sendt samme dag 30 min efter opringningen
leverings tid 1 dag .
Super kundeservice og hurtig levering
kan kun anbefales
Bestilte en forlovelsesring gennem Bartoli, og kan kun sige jeg fortryder det hele vejen igennem.
Jeg havde planlagt en skøn forlovelse under vandet på en ferie, da vi for nylig havde lært at dykke sammen. Alting var ordnet med dykkerskolen, hotellet, osv. Nu manglede jeg bare ringen, og jeg så en smuk ring hos Bartoli med levering indenfor 2-3 dage. Det var perfekt, da der var lidt over en uge til vores rejse.
Imidlertid var der en fejl på deres hjemmeside. Dagen efter jeg havde bestilt ringen, stod der lige pludselig flere ugers leveringstid. Jeg kontaktede Bartoli der hårdnakkede påstod, at der hele tiden fremgik forlænget leveringstid. Der var ingen tillid til at man måske kunne have lavet en fejl, det måtte absolut, uden tvivl være min fejl.
Eftersom ringen kom så sent måtte jeg aflyse alle vores planer og udskyde frieriet til vores næste ferie. Efter jeg har friet til min skønne forlovet, er der imidlertid noget galt - ringen er for lille. Vi skynder os at tage den af og komme den tilbage i etuiet.
Vi er nu kommet hjem fra ferie og har skrevet med Bartoli. Der er ingen mulighed for at bytte, uanset hvor ubrugt ringen og uanset at det er deres skyld at den er prøvet så sent (Som de stadig hårdnakket påstår det ikke er deres skyld).
I stedet vil de tilbyde tilpasning af ringen til 600 kr. (fuld pris). Nej tak, jeg vil tage de dyre lærepenge og anvende dem et andet sted.
Konklusion? Lad være med at bestille fra denne virksomhed uden at læse alting med småt mange gange, og hver sikker på du får ethvert løfte på skrift eller billede. Forvent ikke nogen god service, eller hjælp der går ud over deres minimale juridiske forpligtelser.

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Jeg har ventet i næsten 3 måneder på et smykke, som skulle være en gave. Jeg har ringet og mailet flere gange, hvor jeg får samme svar: “vi kontakter leverandøren og vender tilbage”
Jeg har spurgt til annullering eller kompensation, hvortil svaret er nej.
Hvor er det bare ærgerligt at være “fanget” på denne måde…

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Jeg har købt en ring hos Bartoli som jeg er rigtig glad for - nem bestilling og hurtig levering i sikker emballage
Øreringe der fuldt ud levede op til forventningerne.
Super fast delivery and stunning jewellery
Som det skal være. Bestilte smukke som ankom i lille boks og godt pakket ind.
Alt fungerede perfekt, og produktet er næsten bedre end forventet. Jeg handler gerne hos Bartoli igen.
Go pris og hurtig levering, ingen prolemer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.