Batteriservice Bewertungen 138

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk! Efter at have prøvet at række ud til forskellige rep firmaer med mit udenlandske batteri, var batteriservice de eneste, der ville give den et forsøg og tage mit batteri ind til reparation.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuld tilfredshed. God service. God tilbagemelding mens rep. pågår med billeder. Batteri virker som nyt. Kan kun anbefales.😀👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for super service. Vi har haft vores batteri til test da vores cykelforhandler fortalte at vi have brug for et nyt batteri, men efter en test hos Batteri Service viser det sig, at det sl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og professionel oplevelse, Emma fandt hurtigt en løsning, også rart man kan følge opgaven gennem hele forløbet. Havde hos cykelhandler fået oplyst at man ikke kunne renoverer / skaffe et bat... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Batterien
  2. Second-Hand-Fahrradladen

Über Batteriservice

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Batteriservice i Køge

Vi er et elektronik værksted beliggende i Køge, hvor vi med stor passion bruger det meste af vores tid på at renovere, reparere og producere batterier / batteripakker til blandt andet elcykler, el-løbehjul og segboards.

Hos Batteriservice Køge går vi meget op i at levere en god oplevelse til dig som kunde, og gør vores bedste for at kunne levere en god service og en pris der er til at have med at gøre. På online shoppen finder du et stort udvalg af e-mobilitet og batterier, både helt nyt men også brugt, da vi syntes at genbrug er vejen frem! I en verden fuld af forbrug, ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til f.eks dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljøet og din pengepung for mange penge.

Med over 10 års erfaring inden for elektronik og batterier kan vi sikre dig, at dine batterier er i gode og trygge hænder. Vi anvender kun dele fra anerkendte producenter såsom Samsung, Panasonic og LG, da vi er sikre på, at de kan leve op til vores egne kvalitetskrav.

Vi er elektronik nørder og elsker det vi laver, hvilket også afspejles i den service vi leverer.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Hurtig og god service

Hurtig og god service.

6. November 2024

Antwort von Batteriservice

Kære Lis. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service 😊Bh Batteriservice team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil varmt anbefale jer til andre.

Jeg er meget tilfreds med den service, jeg fik. Jeg forespurgte om priser for en reparation, her fik jeg pris, på de mulige omkostninger jeg kunne forvente, samt leveringstiden. Jeg blev positiv overrasket over den endelige pris, som var meget rimelig. Leveringstiden var også, som lovet, samt en megen fin information om
status. Mange tak.

5. November 2024

Kære Eigil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både pris, leveringstid og den løbende information gennem hele processen. Det betyder meget for os at kunne levere en service, der lever op til vores kunders forventninger – og gerne lidt mere!

Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Batteriservice 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en batteri oplader til min…

Jeg bestilte en batteri oplader til min brors elløbehjul. Levering tog noget tid (10 dage) men fik en note da pakken kom frem, hvor der stod "kære Sebastian vi beklager ventetiden. Vi har haft problemer med at få den ønskede oplader på lager, så vi har sendt dig en multistik i stedet som undskyldning og håber det er en passende løsning. Bh, Emma fra Batteriservice" så derfor giver 5 stjerner, tak😄

31. Oktober 2024

Hej Sebastian,
Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du satte pris på løsningen med multistik-opladeren, og vi beklager endnu en gang ventetiden. Det betyder meget for os at kunne tilbyde en tilfredsstillende service, og din feedback motiverer os kun endnu mere! Skulle der opstå spørgsmål eller andet fremover, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak igen for de 5 stjerner! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BatterieService sætter altid S"et i…

BatterieService sætter altid S"et i service 🤩. Har anvendt dem i over 7 tilfælde med forskellige batterier, cykler og opladere og de overgår mine forventninger hver gang. Derfor anbefaler jeg dem til alle sim jeg kan da de ikke kun er kvalificeret i deres opgaver de yder FANTASTISK service. Noget som andre virksomheder kan tage til efterretning. Skulle give dem 6 stjerner men det er desværre ikke muligt.

14. Oktober 2024

Kære Inger,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er simpelthen så glade for dine rosende ord og for, at du har haft så gode oplevelser med os – hele syv gange endda! 🤩 Det betyder virkelig meget for os. Vi vil selvfølgelig fortsætte med at sætte "S'et i service" hver gang!

Fra Batteriservice team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god service

Rigtig god service, mit batteri virker perfekt efter renovering.
Fint overblik igennem hele forløbet på hjemmesiden og hurtigt respons på mail.. kan kun anbefale Batteriservice

26. September 2024

Antwort von Batteriservice

Kære kunde. Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi er super glade for at høre, at dit batteri nu kører som smurt og at vores service har levet op til forventningerne! 😊

Vi stræber selvfølgelig altid efter at ramme de 5 stjerner, så hvis der er noget, vi kunne gøre endnu bedre for at få den sidste stjerne med, så sig endelig til – vi er altid klar til at lytte (og forbedre os). 🔧⚡

Endnu en gang tak for de fine ord, og vi håber, du får masser af gode ture med dit opgraderede batteri!

Batteriservice teamet

Nemt for kunden

Så nemt at få sendt, alt er på deres hjemmeside, både valg af batteri til en bestemt cykel, forsendelses skema og label. Når man så får det afleveret, for man en mail, at de har modtaget det og et link så man kan følge sit batteri, i mit tilfælde.
I dag kom det så med posten og jeg er super glad, alt virker igen.
Prisen er jo også super, til at kunne betale👍🏻

3. September 2024

Antwort von Batteriservice

Tak for din fantastiske anmeldelse, Suzzi!

Vi er glade for at høre, at du fandt vores hjemmeside nem at bruge, og at hele processen fra valg af batteri til modtagelse af din ordre har været problemfri. Det betyder meget for os at høre, at alt fungerer, og at du er tilfreds med både produktet og prisen.

Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak fordi du valgte os, og vi håber, du fortsat vil være glad for dit køb!

Batteriservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg må sige det er en fantastisk…

Jeg må sige det er en fantastisk service.
Jeg har lige hentet mit batteri til min scooter.
Og fået det opgaderet.
Og det kan mærkes kan køre meget længere end jeg kunne før...
Kan iverfald anbefales herfra.
Mvh Erik speiser

23. August 2024

Antwort von Batteriservice

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med opgraderingen af dit batteri, og at du nu kan køre meget længere på din scooter. Det betyder meget for os at få så positiv feedback.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi er altid her for at hjælpe, hvis du skulle have brug for det i fremtiden.

Fortsat god køretur!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan man stole på garantien????

I september 2023 fik jeg mit cykelbatteri renoveret, og ekspeditionen var hurtig og upåklagelig. Endda en telefonisk henvendelse fra Patrick, som oplyste, at indikatoren på batteriet om strømniveau ikke ville virke – men pyt med det!
Men desværre holdt det kun godt ½ år. Efter besøg hos en lokal cykelsmed, som konstaterede, at der ikke var strøm på batteriet, sendte jeg dette til firmaet, da der var 2 års garanti på renoveringen.
Hurtigt fik jeg batteriet retur med meddelelse om, at der intet var i vejen – og en regning for testen.
Fakta var imidlertid, at det fortsat ikke virkede og jeg købte derfor et nyt display, da fejlen måske lå dér.
Efter montering af dette og opladning af batteriet virkede det lejlighedsvis i godt 1 uges tid - med hyppige (daglige) opladninger af batteriet - hvorefter det var helt dødt igen.
Da Batteriservice jo havde afvist, at der var noget galt med batteriet, fandt jeg frem til et firma med speciale i reparation af el-cykler af alle mærker – da min cykel er mit eneste transportmiddel!
Ved test af batteriet konstateredes der 0,4 volt. Dagen efter modtog jeg batteriet retur – og nu virker min el-cykel 😊
Jeg mente, at jeg var energibevidst ved at få batteriet renoveret - i stedet for at købe et nyt til ca. kr. 3.000,00, og jeg havde under ingen omstændigheder regnet med, at dette ville blive mere end dobbelt så dyrt på grund af fornyet test, nyt (unødvendigt) display og fornyet renovering efter blot ½ år!
Det er dårlig stil at fastholde, at et batteri er i orden - når fakta er, at det er det ikke! - for at slippe for opfyldelse af sin garantiforpligtelse 🙁
For at imødegå Batteriservices standard-svar på dårlige anmeldelser kan jeg oplyse, at dette ikke er en falsk anmeldelse! Jeg har været kunde hos Batteriservice, men bliver det nok ikke igen!

13. August 2024

Hej Anni,

Tak for din anmeldelse, og jeg er meget ked af at høre om dine oplevelser. Jeg forstår, hvor frustrerende det må have været for dig at stå med et batteri, der ikke fungerede optimalt, især når det er dit primære transportmiddel.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at afklare nogle punkter og sikre, at du får den rette hjælp. Når det gælder garantien, tilbyder vi en garanti på vores batteripakker, som dækker i mindst to år, så længe batteriet ikke er blevet udsat for skader eller fejl, der ikke er dækket af garantien. Hvis batteriet er sendt til et andet sted for reparation inden for garantiperioden, kan vi desværre ikke yde yderligere hjælp, da vi ikke kan garantere kvaliteten af det arbejde, der er udført af tredjeparter.

Vi har testet batteriet grundigt før returnering og har ikke modtaget nogen dokumentation eller beviser på fejl fra de andre firmaer, du har haft batteriet hos. Vi oplever desværre nogle gange, at andre firmaer ikke har den nødvendige ekspertise eller udstyr til korrekt at teste batterier og derfor kommer med fejlagtige vurderinger. Det er derfor, vi anbefaler, at du benytter vores service, da vi bruger avanceret udstyr til at sikre, at batterierne lever op til de lovede specifikationer.

Jeg forstår din frustration over de ekstra omkostninger, du har haft i forbindelse med batteriet, og vi ønsker naturligvis, at alle vores kunder føler sig trygge ved at handle hos os. Vi vil derfor tage din feedback til efterretning og se på, hvordan vi kan forbedre vores processer fremadrettet.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for mere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Jeg ønsker dig en fortsat god dag.
Mvh Batteriservice kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, god rådgivning og en fornuftig pris på renovering af cykelbatteri.

5. August 2024

Hej Niels,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Det betyder rigtig meget for os at vide, at vi har kunnet leve op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at kunne hjælpe dig igen, hvis du har brug for det i fremtiden.

Tak fordi du valgte os, og have en rigtig god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Både pris og kvalitet og leveringstid OK

Både pris og kvalitet og leveringstid har været helt i top. Jeg fik, efter eget ønske, kun udskiftet bms på batteriet. Det blev uden videre accepteret, og det virker perfekt nu.

30. Juli 2024

Hej Carl Erik,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med både pris, kvalitet og leveringstid. Det er skønt at vide, at vi kunne imødekomme dit ønske om at udskifte BMS på batteriet, og at det nu fungerer perfekt.

Din positive feedback betyder rigtig meget for os. Hvis du nogensinde har brug for hjælp igen eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang, tak for de venlige ord!

Batteriservice

Snigel service

Snigel service, lämnade batteriet 25 juni 2024 skulle max ta 10 dagar. Den blev klar den 25 Juli 2024.

25. Juli 2024

Hej Jaqueline,

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at din oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne, og at det tog længere tid end lovet at få dit batteri klar. Det er ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår din frustration.

Grunden til ventetiden er, at vi har højsæson, og nogle af vores teknikere har været på ferie. Dette har desværre medført længere ventetid end forventet. Vi arbejder hårdt på at forbedre vores processer for at undgå sådanne forsinkelser i fremtiden.

Der er blevet sat en større batteripakke i dit batteri (14Ah) end de bestilte som undskyldning for ventetiden. Vi håber at du bliver glad for dit renoverede batteri i mange år og ønsker dig stor køreglæde.

Fortsat rigtig god dag :)
Mvh Batteriservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtigt og venligt svar på…

Super hurtigt og venligt svar på fremsendte mail.

Rigtig god service, i returmailen havde de vedhæftet linket til den oplader vi spurgte til.

Mega let bestilling 🌞😎

8. Juli 2024

Hej Helle.
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os og håber du får glæde af opladeren!
Vi ønsker dig en rigtig god dag :)
Mvh Batteriservice.

Super fin service

Fik renoveret et batteri til vores Stiga plæneklipper. Før skulle der to opladninger til at slå plænen - Nu kan jeg slå hele plænen 3 gange på én opladning uden at løbe tør. Super fin service med problemfri forsendelse og levering, batteriet kom endda retur før den varslede reparationstid på hjemmesiden. Jeg anbefaler på det varmeste batteriservice.dk

19. Juni 2024

Hej Lars,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er super glade for at høre, at dit batteri til plæneklipperen nu holder så længe, og at du er tilfreds med vores service og hurtige levering. Det betyder meget for os.

Tak fordi du anbefaler os – vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Super professionelt firma

Super professionelt firma! Jeg havde en lang og bøvlet oplevelse med et batteri på AliExpress, og da jeg kontaktede Batteriservice.dk vidste de lige, hvordan de skulle hjælpe mig. Hurtigt, effektivt og enestående behandling. Jeg har prøvet andre firmaer til reparation af batterier med et mega dårligt resultat, men her kan de altså deres kram. Både fra kundeservice og fra Patrick.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem - hvis jeg kunne give flere stjerner, havde de fået dem! PERFEKT!

5. Juni 2024

Hej Bent.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os. Vi sætter stor pris på dine varme anbefalinger og de rosende ord til både kundeservice og Patrick. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen hos os.

Batteriservice teamet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Batteriet mangler en del!

Jeg har købt et brugt batteri, som selvfølgelig kan have ridser og “skønshedsfejl”, men dog skulle være fuldt “funktionsdygtigt” og gennemtestet. Men der mangler simpelthen en integreret del af batteriet. Lygtedelen er taget af og mangler - trods at produktbillederne viser hele batteriet inkl. lygte. Jeg har giver knap 4.000 kr for et produkt, hvor en integreret del af produktet er taget af og nu mangler. En del, som jeg skal bruge. Det er simpelthen snyd af værste skuffe. Kan firmaet ikke præsentere en løsning i morgen, er næste skridt Forbrugerombudsmanden og andre relevante myndigheder.

5. Juni 2024

Hej Kathrine,

Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os, og vi beklager dybt fejlen i din ordre.

Vi er gået væk fra at sælge batterier med baglygter af disse typer. Desværre er teksten og billederne på alle modeller ikke blevet opdateret, og derfor er der ved en fejl blevet sendt et batteri til dig uden baglygte. Vi tager naturligvis ansvar for dette, og som nævnt i vores korrespondance over mail, er den manglende baglygte nu sendt til dig med posten.

Endnu en gang undskyld for ulejligheden. Hvis der er noget andet, vi kan gøre for at rette op på situationen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
Kundeservice, Batteriservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende og farlig brænd.

Vi har fået lavet vores batteri hos jer, og det har været en utrolig skuffende oplevelse. Først oplevede vi, at batteriet ikke klarede bakkerne særlig godt, og derefter gik det helt ud, selvom det skulle have den bedste kapacitet. Vi sendte det ind til reklamation, men I afviste, at det var nogen fejl, og nu skal vi betale 499 kroner for fejlsøgning - after at have brugt batteriet i blot 37 dage.

Men det værste skete helt uvebtet. Heldigvis var vi hjemme, de vores nabo kom forbi og råbte, at det var ild I vores cykelskur. Det var virkelig skræmmende, at noget sådant kunne ske. Brændvæsnet fik heldigvis slukket branden, inden den spredte sig.

Jeg håber på en god forklaring og afventer nu, at min forsikring dækker. Meget ringe service.... Nu skal I ikke skrive at min anmeldelse er falsk som alle andre der har haft problemer med jer.

24. Mai 2024

Antwort von Batteriservice

Nu må du altså stoppe med at lave falske anmeldelser på vores trustpilot, ellers må vi få en advokat på og politianmelde dette. Dette er injurier og det er ulovligt i Danmark. Alle de anmeldelser du laver, er fra helt nye profiler, som ikke har tilknyttet en ordre eller fakturanummer og som ikke besvarer vores henvendelser efterfølgende. I en sag som dette finder vi det meget underligt at du ikke har kontaktet os, da det, hvis det var rigtigt, er vores forsikring som skal dække skaderne som vores produkter har forvoldt og ikke din egen. Vi har kontaktet Trustpilot og bedt dem om at fjerne dine anmeldelser.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt men langsomt

Selve arbejdet med at udskifte elementer i batteriet er upåklageligt og til god pris, men det tog 3 uger og information om forsinkelsen var mangelfuld.
Jeg vil dog fortsat anbefale Batteriservice og bruge dem fremover.

13. Mai 2024

Hej.
Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med det arbejde, vi udførte på dit batteri. Vi sætter en ære i at levere kvalitet til en god pris, så det var dejligt at få bekræftet.

Vi beklager dog dybt den lange ventetid, du oplevede. Vi er i en travl periode lige nu, men det er ingen undskyldning for den mangelfulde information om forsinkelsen. Vi vil stræbe efter at være mere opmærksomme på kommunikationen i fremtiden.

Vi er taknemmelige for din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Endnu engang, tak for din tålmodighed og for at vælge Batteriservice.

Venlig hilsen,
Emma fra Batteriservice

kanon oplevelse

har købt 2 renoverede cykelbatterier. Det har virkelig været en god oplevelse at handle med batteriservice Køge (har kun positivt at sige fra start til slut).
Patrick og telefondamen er meget imøde kommende, og gode til at lytte til kunden. Så stor ros til dem og firmaet. 👍
hilsen mads erik 🤓

22. April 2024

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, vi fik lavet konens batteri men har ikke kunne køre rigtigt. Jeg ringede til Patrick fra Batteri Service og fik afhvide at bosch batterier ikke kan køre længere og jeg fik afhvide inden at den godt kunne køre længere.. Det har så ikke fungeret. Også sigar du at det er 1 ud af 100 det sker ved. Det hjælper da ikke på problemet. Vi må nu købe et nyt.

9. April 2024

Antwort von Batteriservice

Dette er en falsk anmeldelse, denne person har aldrig været kunde hos os!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr