Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin service. Skiftet celler i gammelt Batavus batteri. Fik opgraderet fra 8,8A til 13,6A samt ny lader med dobbelt kapacitet.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nr 2 batteri fra Ebike ApS. Mit første holdt fra januar 2021 - januar 2026. Og mit nye funger super god. Fantastisk service, hurtige svartider og en genoplivning af et batteri, som ikke længere ka... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds. Fik skiftet cellerne i min 3 år gamle Brinchers hollandske cykel, som ikke længere forhandles i DK. Cyklen kører godt nu igen med over 40 km rækkevidde med cykeltrailer her om vinteren... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er lidt trist at man køber en elcykel med et batteri, der ikke er beskyttet ordentligt mod fugt og nægter at lade 3,5 år senere. Det er specielt trist når den grådige cykelsmed vil have 5700 kr f... Mehr ansehen

1. Geschäft für Fahrradzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

NYT LIV TIL DIT GAMLE ELCYKEL BATTERI Vi har succesfuldt gennemført elcykel batteri renovering af mere end 60 forskellige elcykel modeller siden 2015!

4,4

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin service

24. April 2026

Hej Bo

Tak for din anmeldelse - ja, vi opgraderet dit batteri´s kapacitet med godt 50% og med oplade kapacitet på 4A, så du hurtigt kan få dit batteri opladet igen.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit fornyede batteri!

Ebike Teamet i Ølstykke

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj faglighed og meget imødekommende medarbejdere

Af min sædvanlige cykelsmed fik jeg i oktober 2025 at vide, at batteriet på min 6 år gamle Kildemoes el-cykel var ”stået af” – nyt batteri! Årsag motor holdt op med at trække, selvom display viste at der var strøm nok på batteriet.
Jeg fandt på ”nettet” Ebike ApS, da jeg er tilhænger af reparation i stedet for nyanskaffelse. Efter telefonsamtale med Kenneth og et par mails frem og tilbage, blev batteriet renoveret, mens jeg ventede og fik kaffe. Desværre blev problemet ikke løst ved renovering af batteriet. Min cykelsmed havde åbenbart fejldiagnosticeret problemet! Kenneth var yderst behjælpelig og søgte råd og vejledning hos forretningsforbindelser, og efter flere mails og endnu et par besøg med mere kaffe på værkstedet, foretog Kenneth justeringer og rensning på cyklens el-system – uden beregning - men uden det ønskede resultat.
Kenneth foreslog herefter, at det eneste sikre var at udskifte hele cyklens el-system, hvilket skete ultimo februar 2026. Jeg har nu uden problemer, men med lidt tilvænning kørt ca. en uges tid på min renoverede el-cykel.
Min generelle oplevelse af Ebike ApS er høj faglighed og meget imødekommende medarbejdere.

4. März 2026

Hej HRM

Først og fremmest tak for din anmeldelse; ja vi måtte kæmpe en del med din elcykel men godt det lykkedes at få elcyklen til at køre normalt til sidst!

At skifte elsystemet på elcyklen er normalt sidste udvej når cykelhandlere giver op, så det er godt vi har den mulighed også.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling! God service og høj kvalitet

Nr 2 batteri fra Ebike ApS.
Mit første holdt fra januar 2021 - januar 2026.
Og mit nye funger super god. Fantastisk service, hurtige svartider og en genoplivning af et batteri, som ikke længere kan købes fra ny.

23. Jänner 2026

Hej Laura

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig endnu engang med en celleudskiftning af dit batteri.

Kenneth, Ebike ApS

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Virkelig god rådgivning og service fra Kenneth, så hvis du er i tvivl om noget giv endelig et ring. De var super flinke til at hjælpe og har leveret nyt batteri!😊

19. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Desværre kunne Kenneth ikke afhjælpe udfordringen, da det var en motorfejl fremfor en fejl på batteri, men han leverede edderbankme en god service.

9. Jänner 2026

Hej Anders

Tak for din fine anmeldelse - og tak for din bemærkning om vores service:-)

Vi har før været i den situation at vi har lavet et batteri (som måske ikke var så godt) men hvor der også var fejl på elcyklen. Den er drønærgerligt at få sit batteri lavet for derefter at opdage at der er fejl på elcyklen. Derfor prøver vi altid at se om de fejlsymptomer vi får beskrevet matcher med vores testresultat, så vi er rimelig sikre på, at elcyklen kører godt igen.

Jeg håber du fik lavet elcyklen og du er altid velkommen hvis dit batteri skal have nye battericeller en dag.

Ebike ApS/Kenneth Janning

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og meget imødekommende

Jeg sendte mit PRO1-36XL elcykel batteri ind til reparation, hvor jeg følte det var værd at betale 150dkk mere for ekspres levering (1-2 dage i stedet for 8 -12 dage). Da jeg bruger min elcykel meget.

Jeg modtog nærmest dagligt emails med opdateringer om hele processen, og de var meget imødekommende.

Jeg har nu brugt min cykel i 3 uger efter at mit batteri, som før ville løbe tør for energi efter ca. 7 km. Der er stor forskel på langvarigheden som den kan cykle. Jeg ved ikke om deres estimerede tal er præcise, men der er i hvert fald STOR forskel fra før og nu med mit batteri.

Jeg kan derfor godt anbetale dem. God service. God kommunikation og god reparation.

27. November 2025

Hej Nicolai

Mange tak for din anmeldelse!

Vi gør vores bedste for at foretage ekspres renoveringerne hurtigst muligt så jeg er glad for at du værdsætter denne service. Også godt at høre at du er tilfreds med dit batteri efter vi fik sat en større batteripakke i dit batteri.

God jul og godt nytår herfra Ebike teamet!

Rigtig god service

Rigtig god service. Kom med mit batteri, som ikke virkede. Fik det repareret indenfor en time, med forbedringer. Fuldt tilfreds

16. Oktober 2025

Hej Stig
Mange tak for din fine anmeldelse som min teknikker og jeg sætter pris på! Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nyrenoverede elcykel batteri

Kenneth Janning

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Revnet cykelbatteri

Fik renoveret et cykelbatteri som efter første opladning revnede i kassen. De kom og hentede det og efter 14 dage skrev de at jeg fik en ny kasse og så kom pakken efter en måned med det gamle batteri som var limet

26. August 2025

Hej Karsten

Først og fremmest er jeg ked at at du giver os en 1-stjernet anmeldelse for at hjælpe dig med at få dit batteri til at fungere igen efter batterikassen var revnet.

Jeg er nød til at skrive den fulde historie omkring dit batteri.

Vi fik en besked samt billeder tilsendt af dit batter som viste, at det var sprunget op og delvist flækket i kassen. Vi kunne ikke vide hvad årsagen var og jeg vurderede at det ville være for farligt at sende da du antydede, at det var cellerne som var årsagen da det lugtede "varmt". Jeg tog derfor den drastiske beslutning at køre fra Ølstykke til Aalborg for at hente dit batteri - en tur på 500 km som tog en hel arbejdsdag. Jeg gjorde det fordi jeg vidste, at dit batteri ikke blev solgt mere hos COOP så du ville i realiteten være uden batteri hvis ikke vi kunne få det lavet. Batteriet vi havde monteret viste sig at være i orden så det kan have været nogle bump på vejen som har fået batterikassen til at springe op.

Vi fik da en mulighed for at skaffe en brugt batterikasse - men det trak lidt ud med at få den tilsendt og da vi fik den kunne jeg se at den var ret ramponeret - så vi besluttede at se om vi kunne reparere din kasse med 2-komponent lim og det lykkedes rigtigt fint.

Min fejl var at jeg ikke fik orienteret dig om dette inden jeg sendte batteriet retur, så jeg kan naturligvis forstå din undren.

Men alt i alt syntes jeg vi har gjort ALT hvad vi kunne for at hjælpe dig, og det har ikke været billigt for os.

Vi tilstræber os ellers at give folk den bedste service som nu om dage er ret mangelfuld mange steder, men det blev altså ikke værdsat af dig

Flot kundeservice

Meget god, ærlig og kompetent rådgivning inden reperation af mit batteri. Nu er batteriet kommet tilbage fra reparation, og det er som nyt.

20. August 2025

Antwort von Ebike ApS.

Hej Filip, tusind tak for din anmeldelse hvor jeg også er meget glad for, at du fremhæver vores rådgivning omkring batteriudskiftningen. God fornøjelse med batteriet!

Kenneth fra Ebike

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fremragende hjælp til…

Helt fremragende hjælp til “genoplivning” af vores Babboe el-cykel👍🏽

12. Juli 2025

Hej Nikolaj

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi ønsker dig god fornøjelse med dit opgraderede Babboe batteri og håber I får rigtigt megen glæde af det resten af sommeren og i årene der kommer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst kompetent diagnosticering på slidt batteri.

Yderst kompetent diagnosticering på slidt batteri. God vejledning omkring bedste løsning. Leveringstid og pris helt som aftalt. Og så virker batteriet nærmest bedre end det oprindelige.

19. Juni 2025

Antwort von Ebike ApS.

Hej Lars, mange tak for din fine anmeldelse - det er godt at få af vide at du er tilfreds med vores service. Vi forsøger altid at rådgive bedst muligt så man får det produkt man har brug for. God fornøjelse med dit nye batteri!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god, hurtig og kompetent service

Jeg tog kontakt til virksomheden da mit batteri ikke virkede. Efter at have afleveret mit batteri gik der en dag hvorefter jeg kunne hente det. Super god, hurtig og kompetent service.
Vil klart anbefale virksomheden til andre.

21. Juni 2025

Antwort von Ebike ApS.

Hej Pernille, tusind tak for dit feedback! Ja jeg blev nysgerrig for at finde fejlen i dit batteri og da den så var fundet gik det hurtigt med at lave batteriet. Og da jeg kunne forstå at du meget gerne ville igang med at cykle kunne du ligeså godt få det med det samme. Håber du er glad og tilfreds med dit fornyede batteri nu hvor du har fået kørt lidt med det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og kompetent service…

Jeg havde erhvervet mig en gammel Raleigh elcykel fra en veninde. Batteriet kunne kun køre ca. 10 km, før cyklen kørte underligt. Gennem en bekendt fik jeg kendskab til firmaet Ebike i Ølstykke, der udskifter celler i gamle batterier. Jeg kontaktede derfor Kenneth Janning, der foreslog at han kørte en test på batteriet. Der viste sig så kun at være halv kapacitet tilbage på batteriet, som i forvejen var den mindste størrelse man kunne få.
Jeg valgte at gå efter en opgradering, da prisforskellen ikke var så stor. Sikke en ændring det gav!
Nu kører elcyklen 50 km. og med massser af kraft i batteriet. Det er et godt, og bæredygtigt koncept, at få skiftet cellerne istedet for at bortskaffe det gamle batteri. Jeg har skånet miljøet og sparet mange penge.
Tak til Kenneth og Ebike for en kompetent rådgivning og hurtig indsats så jeg kan køre sommeren imøde med sindsro og fornyet energi.

21. Juni 2025

Antwort von Ebike ApS.

Hej Jette, tak for din positive anmeldelse og feed-back som vi er meget glade for. Vi håber du får megen glæde at dit fornyede batteri mange år frem!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forbyttet batteri

Ved afleveringen af batteriet til reparation blev det lagt i en bunke af flere batterier. Batteriet skulle repareres på e-bikes egen forsikring.
Efter 2 ugers ventetid fik vi e-bikes påstand om, at batteriet slet ikke var købt i e-bike, men de kunne da godt reparere det på vores regning med 50 pct. rabat i en erkendelse om at de nok havde lidt rod i tingene. Så nu har vi fået en andens batteri med hjem (vi kan tydeligt se at det ikke er det vi afleverede) efter 4 uger med diskussioner og frustrationer.
Vi er chokerede og uforstående og ked af hele situationen. Absolut ikke tilfredsstillende service.

15. Juni 2025

Antwort von Ebike ApS.

Tak for din anmeldelse selvom det ikke var en positiv en af slagsen.

Jeg vil selvfølgelig gerne skrive vores version af historien, da en del af hændelsesforløbet mangler og er en del fordrejet efter vores opfattelse.

Vi fik en batteri reklamation indleveret hvor fejlen blev konstateret på batteriet. Batteri, oplader og original regning blev placeret på vores batterihylde sammen med en indleveringsseddel. Vi holder altid disse ting samlet så batterierne ikke bliver forvekslet, og alle batterier ligger ved siden af hinanden med hver sin indleveringsseddel vedlagt. Batterierne bliver selvfølgelig ikke lagt i en bunke, hvilket andre kunder sikkert kan bevidne.

Da vi skulle til at undersøge og lave batteriet et par uger senere (dette var leveringstiden på det gågældende tidspunkt) opdager vi, at batteriet ikke er lavet hos os - men hos en konkurrent, idet der var lavet en forsegling i skruehullerne som ikke var vores. Vi fortæller kunden at batteriet ikke er vores og at der må være sket en forbytning på et tidspunkt. Vi har ikke noget lignende batteri liggende i denne periode, dvs. et tilsvarende batteri med vores celler monteret. Vi er derfor 100% sikre på, at det var et forbyttet batteri som blev indleveret. Vi starter derefter en dialog med kunden om ikke det er en mulighed at deres datter (som brugte batteriet) kunne have fået det forbyttet et sted siden vi lavede det for et år siden. Dette skal de lige snakke med datteren om men konklusionen var at de ikke mente det kunne være sket.

Vi står nu et sted hvor vi er helt sikre i vores sag ligesom kunden er det. For at løse problemet foreslår vi, at vi mødes på midten, hvilken kunden accepterer uden protester. Altså at vi laver et helt nyt batteri for dem med en ny 2 års garanti til den halve pris. Jeg tror at ethvert andet sted ville man blot lade kunden sejle sin egen sø.

Vi bliver derfor lidt overrasket over at få sådan en anmeldelse da jeg opfattede det sådan, at kunden var ok med mit forslag.

Fejlen fra vores side i denne sag har nok været, at vi ikke opdagede forseglingen i skruehullerne på bagsiden af batteriet da det blev indleveret - havde vi vendt batteriet om ville vi jo kunne reagere mens kunden var tilstede. Vi har derfor strammet op på hele vores indleveringssystem så der ikke opstår sådanne situationer igen.

Slutteligt håber vi, at kunden trods alt bliver tilfreds med det fornyede batteri de fik i stedet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle have nye celler i mit batteri

Skulle have nye celler i mit batteri, da de gamle var faldet sammen. Da jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle vælge af kapacitet, ringede jeg, og fik en snak med Kenneth.
På meget kort tid havde han sporet sig ind på mit behov, og givet mig tryghed i det rigtige valg.
Nu har jeg et batteri med nye celler, og det hele spiller bare. Hurtigt og nemt.
Virkelig kompetent rådgivning og SUPER flot og veludført arbejde. Har du brug for nye celler til dit batteri er Kenneth manden du skal have til at hjælpe dig.

9. Mai 2025

Super professionelt

Jeg skulle ha’ optimeret mit cykel-batteri og Min cykelmekaniker anbefalede ebike. Jeg tog til Ølstykke og blev vejledt af Kenneth. Han spurgte ind til, hvordan batteriet virkede og hvad jeg forventede ville være anderledes efter optimering. Han gennemgik hvad der kunne være af forskellige problemer, når de “åbnede” batteriet og undervejs aftalte vi, hvad jeg ville ha’ lavet. Ud fra det forklarede han så, hvordan batteriet ville være forbedret, når de havde haft fat i det. Han fortalte også hvordan jeg skulle behandle batteriet, så det holdt længst muligt.
Da jeg tog derfra var jeg glad, følte mig oplyst og var blevet mødt af en behagelig og super professionel tekniker.
Jeg fik også et lille fif om kaffe et sted, mens jeg ventede på bussen - og tak for det!
Da jeg fik fremsendt faktura, var den påført præcis hvad der var lavet, garanti på 2 år og hvad jeg skulle være påpasselig med, så garantien stadig dækkede.
Det gøres ikke flottere end det her!
Tak!

4. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale dette firma

De er top professionelle og ved hvad de taler om. Jeg kom langvejs fra men det var hele turen værd. Jeg fik nye celler i mit Biltema batteri til cyklen. Jeg har aldrig haft så lang rækkevidde efterfølgende. Købte også deres luksus 4 Ah. lader. Havde samme glædesrus som juleaften da jeg kørte hjem

Mit største problem med denne anmeldelse er, at der simpelthen ikke er stjerner nok.

15. April 2025

Super Service.

Super Service.

Vi var oppe på Ebike's værkested i går og fik renoveret min kones el cykel batteri.
Han målte og forklarede ang. fejlen med batteriet.
Batteriet blev renoveret mens vi ventede.
Det tog ca. en halv time.
Kenneth var super flink og man fik det lavet endda på en søndag, så kan man ikke forlange mere.
Min kone er meget glad, det fungerer perfekt.
Vi kan absolut anbefale Ebike.

8. Dezember 2024

Hej Thomas
Jeg takker for din fine anmeldelse - jeg er glad for at I er tilfredse med vores service!

God fornøjelse med det fornyede batteri!

Kenneth Janning, Ebike ApS.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr