BeamPro Bewertungen 151

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besteld in november voor een Kerstcadeau. 11 januari krijg ik bericht dat de beamer verzonden is . Je kan het bedrijf niet bereiken !!! Ik had gevraagd voor annulatie omdat ik ergens anders mijn beame... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De BeamPro is echt een goede kwaliteit , goed beeld, helder geluid. De levering en de communicatie met het bedrijf is ondermaats. Je kan het bedrijf niet bereiken!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als ik mider dan 1 ster had kunnen geven dan had ik dat gedaan! Na verschillend contactverkeer met klantenservice ( Tom Bosch) is het na voorstel voor omruilen van Beamer compleet stil geworden met r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een top beamer. Apps die meteen werken. Prachtig en scherp beeld. Geen haperende wifi of haperende beelden. Alle Nederlandse apps beschikbaar of meteen te downloaden. Ik heb meerdere beamers gepr... Mehr ansehen

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Ontdek de Mini Beamers van BeamPro om overal te kunnen genieten van je favoriete films, series en tv-shows met ongeëvenaarde helderheid en detail.

3,0

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gekocht om sportwedstrijden te…

Gekocht om sportwedstrijden te projecteren en daar is hij goed genoeg voor! Beeld is helder, zeker in een donkere kamer. Heb wel gemerkt dat je een externe speaker nodig hebt voor beter geluid. Verder ben ik blij met de aankoop en kijk er elke week mijn voetbalwedstrijden mee

20. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er wordt geadverteerd op de website met…

Er wordt geadverteerd op de website met voor 17.00u besteld, volgende dag in huis. Dit klopt niet, nu 4 dagen later nog niet bekend wanneer het komt. Graag eerlijke bezorgtijd vermelden!

28. Oktober 2024

Beste M Sindy,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je frustratie en willen je graag uitleggen hoe het proces werkt. Wij doen ons uiterste best om de beloofde levertijd te realiseren en kunnen voor het grootste gedeelte van de zendingen de levering de volgende dag waarmaken, mits er voor 17:00 uur besteld wordt. Helaas kan het gebeuren dat er door externe factoren, zoals vertragingen bij de bezorgdienst DHL, onvoorziene vertragingen optreden waar wij geen invloed op hebben.

Koop hier niet!

Beamer werkt niet naar behoren, dus werd teruggestuurd. PostNL stuurde een ontvangstbevestiging, maar ik hoorde niets van Beampro. Na vele pogingen contact te krijgen per mail (telefonisch is niet mogelijk), kreeg ik eindelijk reactie dat de betaling binnen 20 dagen verwerkt zou worden. Nu ruim 6 weken later nog steeds mijn geld niet terug en ik krijg geen contact meer met ze. Bestel hier geen beamer!

29. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ben ondertussen al 2 maanden aan het…

ben ondertussen al 2 maanden aan het wachten op een beleefd antwoord , en mijn centen...heb alles verzekerd terug gezonden en de heren laten niets van zich horen noch terugbetaling, ik begrijp niet waar die positieve beoordeling vandaan komt? heeft er iemand een voorstel om aan de centen terug te geraken?

25. September 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beamer werkte niet naar behoren en heb…

Beamer werkte niet naar behoren en heb deze teruggestuurd. Helaas al een maand niets gehoord inzake deze retourzending. Al twee keer gemaild hierover, maar geen reactie.

Inmiddels heeft het bedrijf n.a.v. deze review contact opgenomen en heb mijn geld terug gekregen.

12. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

te mooi om waar te zijn!

te laat geleverd, onvoldoende kwaliteit en na het terugsturen geen contact meer en vooral geen geld terug op de rekening, geen contact met email of andere bronnen, reageren totaal op niets!
konden ook geen factuur aanleveren

19. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

had de beamer besteld voor direct gebruik

had ook de beamer besteld voor snelle doeleinde, werd al 4 dagen te laat geleverd en bleek toch niet te voldoen aan verwachting, netjes binnen de retour termijn teruggestuurd met verzekerde zending door PostNL maar helaas tot op heden niets van gehoord of terugbetaalt, heb al verscheiden malen geprobeerd met mails maar geen antwoord gekregen, wie weet raad???

19. August 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

ONBESTAANDE KLANTENSERVICE

UPDATE: Inmiddels contact kunnen opnemen met de klantendienst, waarna ze me uitlegden waaraan het probleem lag. Ondertussen kan ik terug genieten van de Beamer. Dank alvast voor de hulp 😊👍🏼
—————
Na problemen ondervonden te hebben met mijn gloednieuwe beamer van maar liefst €200, probeerde ik dit bedrijf meermaals via verschillende kanalen te contacteren (mail, telefoon, social media).. Telefoonnummer bestaat zelfs niet 🤡 en uiteraard mocht ik tot op heden ook geen tegenreactie ontvangen.
Ik raad iedereen dus aan om NIETS te bestellen via hun website, want dit is puur bedrog.

Bij deze wil ik de mensen achter dit bedrijf ook waarschuwen dat ik hen, samen alle ontevreden klanten die ik online kon terugvinden, voor de rechtbank zal slepen indien enige vorm van reactie deze week nog uitblijft.

En waag het jullie niet hieronder te reageren dat ik jullie steeds kan contacteren via mail, als dit al meermaals gebeurd is.

Wie zich graag wil aansluiten bij de groep ontevreden klanten, mag mij steeds een mail sturen naar logo . ec @ hotmail . com (zonder spaties).
Mijn advocaat verzamelt alle bewijsstukken en zal a.s.a.p. verdere stappen ondernemen.

28. August 2024

Beste,

Hartelijk dank voor uw bericht. We vinden het jammer om te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw aankoop en dat u moeite heeft gehad om contact met ons op te nemen.

We willen graag verduidelijken dat op onze website duidelijk vermeld staat dat wij uitsluitend per e-mail bereikbaar zijn. Helaas hebben wij tot op heden geen e-mails ontvangen van het e-mailadres dat u in uw review vermeldt. Mogelijk is er iets misgegaan in de communicatie, waarvoor onze excuses. We nodigen u dan ook graag uit om opnieuw contact met ons op te nemen via e-mail, zodat we uw probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een product niet naar behoren functioneert en we willen er alles aan doen om dit recht te zetten. We hopen dan ook dat u ons een nieuwe kans geeft om dit samen op te lossen. U kunt ons bereiken op: info@beampro.nl, en wij zullen ons best doen om u snel en adequaat te helpen.

Prima mini beamer

Beamer zag er goed uit en is makkelijk om te gebruiken. Het geluid dat eruit komt is prima te doen. Ook het de kwaliteit van de speaker is prima alleen wil je een stapje verder dan is het met een box toch beter. Voor de rest was het enige mindere dat de lever tijd langer was dan gedacht.

21. August 2024

24/7 klantenservice is te mooie belofte, maar is goedgekomen

24/7 klantenservice...
Snelle levering en kwaliteit beamer bevalt goed.
Echter regelmatig een vastloper in menu.
Hierover meerdere keren contact gezocht via contactformulier en mail, echter geen enkele reactie hierop gedurende 5 weken.

Update 30-08
Het blijkt dat door verhuizing en omstandigheden adequate klantenservice niet geboden kon worden, waarvoor excuus.
Uiteindelijk nu goed en naar tevredenheid geholpen.

Advies is een out of office in te stellen🤔

13. August 2024

Beste Jan,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de snelle levering en de kwaliteit van de beamer u bevallen, maar het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met het instellingenmenu en dat onze communicatie niet naar verwachting was.

Wij willen dit graag voor u oplossen en u verder helpen. Zou u een video kunnen sturen waarin het probleem zichtbaar is naar ons e-mailadres: info@beampro.nl? Dan kunnen wij beter begrijpen wat er misgaat en zorgen voor een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak, en we kijken ernaar uit om dit snel voor u op te lossen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Retour

Levering duurde een tijdje maar hij is geleverd. Helaas 2 a 3 dode pixels dus Beamer icm het retour formulier van de website retour gestuurd. (Eerder al een mail gestuurd maar hier kwam geen reactie op.) Verwerken van de retour zou tot 14 dagen kunnen duren maar helaas na 22 werkdagen nog helemaal niets van ze gehoord. Geen reactie op de mail die ik stuurde maar ook niet via Facebook en Instagram.

Beamer zelf deed het prima en was zeer gemakkelijk in gebruik.

Update:
Inmiddels contact gehad en het is opgelost.

8. August 2024

Mini Beamer X2 Pro

Voor ik ging bestellen werden mijn vragen keurig beantwoord.
De bestelling werd snel geleverd en nu het belangrijkste… ik was echt verrast bij het zien van de kwaliteit. Echt scherp!
Heb de beamer nu al een tijdje, erg blij mee.

Had eergisteren nog een vraag gemaild, ook die is vandaag weer keurig beantwoord.

Bedankt Tom

18. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Order is nog steeds niet geleverd

Order is nog steeds niet geleverd, fout bij dhl maar de communicatie via mail verloopt heel moeizaam. Nog geen antwoord wanneer deze geleverd kan worden.

24. Juni 2024

Beste Mathy,

Bedankt voor uw review en onze excuses voor de vertraging en de moeizame communicatie die u heeft ervaren. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn.

We hebben in ons systeem gecontroleerd en zien dat uw order inmiddels is geleverd. We hopen dat u veel kijkplezier zult beleven aan de Mini beamer!

Als u nog vragen heeft of als er iets anders is waarmee we u kunnen helpen, staat ons team uiteraard voor u klaar.

Team BeamPro

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr