Long Story Short: Din Fest er i bedste hænder med BedstTilFest. Kan varmt anbefale dem - Service helt i top, venlig betjening og super fleksible i forhold til de løbende justeringer der jo typisk komm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super godt forløb fra start til slut. Bestilling, løbende justeringer samt levering og afhentning af festtelt, borde og stole fungerede upåklageligt. Alle de personer, vi var i kontakt med var venli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super fin service! Tingene kom flere dage før end først aftalt og det kunne ikke ændres, derfor ikke fuldt hus men vi blev informeret i god tid og det hele blev oven i købet stille inde i vores hav... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Varm anbefaling. Vi har igen brugt Bedst til Fest til konfirmationsfejring, og alt fra de indledende samtaler om leje af telt, borde, stole, service, småændringer undervejs m.m. var med super kommuni... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi specialiserer os i teltudlejning og festudlejning. Hos Bedst Til Fest udlejer vi borde, stole, service, telte, slushice- og softicemaskiner, foodtrucks, fadølsanlæg, hoppeborge, soundboks, mobiltoiletter mv. Med andre ord kan du leje alt ét sted. Hop ind på hjemmesiden og se, hvad vi kan gøre for DIN fest, eller kontakt os - vi sidder klar til at hjælpe 🥳
Maglebjergvej 15, 2800, Kongens Lyngby, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God service og alle aftaler omkring levering og afhentning blev overholdt

Antwort von Bedst Til Fest
lejede telt og enkelte borde, stole, varmere, etc. alt fungerede upåklageligt, god rådgivning og service fra bestilling til nedtagning af telt. vil klart bruge bedst til fest en anden gang

Antwort von Bedst Til Fest
Har haft benyttet Bedst til Fest flere gange i forbindelse med leje af service, senest i forbindelse med mit eget bryllup. God og ordentlig samt professionel service, kan klart anbefale Bedst til Fest.

Sjældent god service.
Lige fra booking til ombooking - til afhentning og aflevering, har alle været venlige og imødekommende.
Klapstolene var ok (ikke verdens bedste), men købsoplevelsen var fremragende. Anbefaler!

Antwort von Bedst Til Fest
Alt samlet på et sted, god service, hurtig respons.
Vi holdt navngivningsfest i haven, og Bedst til Fest sørgede for det hele. Jeg havde nogle spørgsmål undervejs og fik hurtigt svar både på mail og telefon. Og så er det super, at man ikke behøver være hjemme, når de sætter op og henter igen.
Dem kommer vi helt sikkert til at bruge igen!

Antwort von Bedst Til Fest
Vi brugte bedst til fest i anledning af vores bryllup. Trods virksomheden havde virkelig travlt, var de gode til at få rykket på ordren, da vi ringede til dem.
Fantastisk service, gode priser, positive medarbejdere, nem bestilling når alt kan fås ét sted og så behøves man ikke være hjemme når der leveres.
TAK TIL JER! :)

Antwort von Bedst Til Fest
Jeg har kun godt at sige om Bedst til Fest. Alt blev leveret som aftalt, Multipavillionen var super fin, og den korrekte størrelse til vores type fest. Vi havde bestilt foodtruck med Flæskestegssandwich & Hotdogs som smagte fantastisk og meget mere! De har været super til at vejlede med hensyn til antal øl fustager, sækkestole, is osv. Vi er meget tilfredse (eneste "negative" kommentar er, at det ville have været smart hvis telt personalet havde hentet teltet inden stormen, men det er ikke selve BTF).

Antwort von Bedst Til Fest
Vi havde bestilt til spejderlejr og da der blev vurderet flere åbninger kunne være dejligt kom de og skiftede dem vi ville have skiftet og samtidig fik vi toilet og bad billigere igennem dem frem for selv at bestille direkte

Antwort von Bedst Til Fest
Vi ønsker at bruge vores terrasse (6x9.5 m) som gulv til et party telt, det lykkes med hjælp fra Bedst til fest at finde lige det telt der kunne løse opgaven.
Tak til telt-personalet for at det lykkes at "klemme" telet ind, det var bare super arbejde.
Igen tak til hele holdet for at det kunne lykkes.

Antwort von Bedst Til Fest
Usædvanlig god kundeservice. Var til rådighed og kunne besvare alle spørgsmål og ønsker.
Venlig og effektiv personale der satte telt op og pillede ned igen. Alt forløb perfekt så vi kunne fokusere på vores studenterfest.

Antwort von Bedst Til Fest
God service. Leveringen kom som aftalt og levede fuldt op til forventningerne.

Antwort von Bedst Til Fest
Bedst til fest har virkelig et bredt og rigtig flot udvalg. De kunne også levere et klikgulv jeg kunne lægge i mit eget telt - der var andre serviceudlejere der ikke ville være med til det. De leverede alt som aftalt og til aftalt tid. Ikke sidste gang jeg bruger dem når jeg skal holde fest.

Antwort von Bedst Til Fest
Vi havde brug for nogle stole, der kunne blive leveret og afhentet i weekenden, i en lille tidsperiode.
Kundeservice var fantastisk, talte med det sødeste personale.
Ekstraomkostningen for levering i tidsrummet var absolut fair.
Levering skete tid tiden, uden nogle former for problemer.
Stolene var så flotte, og dejlige at sidde på.
Så til et bryllup, hvor der er rigelig at se til, var de bare serviceminded og fulgte op perfekt til deres del af aftalen. Tusind tak!

Antwort von Bedst Til Fest
Alt fungerede bare perfekt! Rammerne for vores fest var på plads så vi kunne hygge os
Tusind tak for imødekommende kommunikation og overholde aftaler
Varmeste anbefalinger herfra🤗
Alt klappede præcist som forventet. Møbler og duge var i meget fin stand. Vi kommer gerne tilbage næste gang vi har behov.
Fantastisk service og flot telt! Kan varmt anbefales :-)
Klar anbefaling herfra!
Bedsttilfest har leveret verdensklasse service hele vejen igennem forløbet. Jeg har nemt kunne ændre og tilføre ting til min ordre. Jeg var på et tidspunkt i tvivl om pladsen i teltet. Så fik jeg tilsendt en skitse med overblik over telt med borde i den størrelse jeg havde bestilt - det var en STOR hjælp. Leveringstidspunkt blev oplyst i god tid og alt blev leveret rettidigt og smilende og serviceminded personale på trods af travlhed. Vi havde lejet en multipavillion som fik meget ros med på vejen af gæster, da det var anderledes end det klassiske festtelt. Det levede til fulde op til vores forventninger. Derudover havde vi lejet borde, stole, duge, køleskab samt cocktailsglas.
Vi kommer helt klart til at bruge Bedsttilfest igen næste gang vi skal holde fest :-)
Super god service, præcis levering og hurtig afregning.
Altid levering til tiden, i god stand og efter aftale.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.