Har modtaget mine skønne indkøb fra Bellevue, de var fuldstændig som forventet - det bedste ved Bellevue Vintage er, at man både kan få nye ting og gamle franske ting.. Love it… og endda personlig afl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vi sökte en kaminspegel och fann den på Bellevue Vintage. Fick bra och snabb kontakt trots att det var helg. Väl inslaget nådde spegeln oss och pryder nu sovrummet
I received today the order (#37879) I made on your website on Perrier Jouet glass of champagne, and what a surprise when I discovered that only 1 glass was included. Indeed the descrip... Mehr ansehen
Alltid en god opplevelse hos dere, like spennende ved hvert besøk. Nå har jeg også testet nettbutikken deres, og varene ble levert meget rask. Super fornøyd ❤️
Bellevue Vintage er en interiør butik og webshop med autentisk vintage og antikt fransk interiør og ting til din bolig eller virksomhed. Hos Bellevue Vintage finder du et bredt og flot udvalg af franske designlamper, originale franske plakater, fransk fajance, franske møbler, champagne kølere og glas og meget meget mere. Alt er nøje udvalgt og fundet i Frankrig af parret bag Bellevue Vintage. De danner par både i forretningen og i privaten og deler året mellem deres fysiske butik i Skagen og deres ejendom i hjertet af Frankrig, hvorfra de finder alle deres varer. Du kan finde lige de ting til din bolig der giver den personlighed og kant. Det originale, det autentiske og det gamle. Bellevue Vintage løser også både små og store indretningsopgaver for både private og virksomheder. De bedste hilsner Mikkel og Katerina
Sct. Laurentii vej 22, 9990, Skagen, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Rigtig mange flotte ting,så det er ikke sidste gang jeg handler der
Modtog mine 6 champagneglas meget forsvarligt indpakket og i fin stand. Glæder mig til at tage dem i brug ... :-)
Flot udvalg og gode beskrivelser på hjemmesiden. Har handlet flere gange med stor tilfredshed hver gang!
Fin service med hurtig levering. Varene var godt emballerede og nåede sikkert frem.
Kvaliteten af varene levede fuldt op til billeder og beskrivelse.
Føler mig snydt fordi jeg det var en fejl pris
Det står en talerk for 17 kr som skulle koste 175 kr fik tilbud den for 100kr
Allt gick jättesmidigt, svar fort vid frågor och snabb leverans av de underbara franska kaffeskålarna
Katarina
Fina handdukar som motsvarar fotot och snabb leverans ända till Sverige. :)
Indeed the description of the product is highly misleading, these glasses are sold commonly by 6 for this particular model when it was sold.
Indeed in the below description the glasses are plural and the size is readable as 6 glasses of 22 cm.
Knowing that I would have never paid 34 euros + 17 euros shipping for only one glass !!
Would you mind at least have a commercial gesture to compensate ?
Thank you.
Ordre #37879] (31. oktober 2025)
Vare Antal Pris
Perrier-Jouët champagneglas med blomst 1 €34,82
Subtotal: €34,82
Forsendelse: €17,24 via Parcel shop pickup - Small EU
Betalingsmetode: Online betaling
Total: €52,06 (inkluderer €3,45Moms)
Väl inslaget nådde spegeln oss och pryder nu sovrummet
Hurtig levering, varen som forventet. Jeg elsker min lyseblå Melittakande, har ledt efter den i årevis :)
J’ai reçu mon affiche très mal emballée donc vitre cassée du cadre
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.