Sprawa awarii pompy basenowej szybko załatwiona online z serwisem. Nowa wysłana kurierem dotarla na następny dzień. Szkoda tylko że jakość tej pompy która uległa awarii była taka słaba skoro przestała... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Reklamowałam pompę. Firma bez żadnej zwłoki zareagowała na moje zgłoszenie. Po wysłaniu zdjęć i filmików potwierdzających awarię, reklamacja została rozpatrzona pozytywnie i pompa przysłana.
Kupiłem nowe jacuzzi i niestety przeciekła pompa. Błyskawiczna reakcja obsługi i pojawiła się druga. Niestety też ciekła. Błyskawiczna akcja i przyszła trzecia pompa, która działa już bez problemów. N... Mehr ansehen
Polecam bardzo szybko i sprawnie Moja Reklamacja została zrealizowana firma stanęła na wysokości zadania i następnego dnia już paczka z nową pompa do mnie jechała Polecam Pozdrawiam
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Zepsuło się ,wymienili bez zbędnych…
Zepsuło się ,wymienili bez zbędnych korespondencji
Jeszcze nigdy nie byłem tak szybko i…
Jeszcze nigdy nie byłem tak szybko i sprawnie obsłużony ! Jeden dzień i już decyzja była podjęta, wszystko szybko i sprawnie !
Reklamacja wymagała racjonalnych…
Reklamacja wymagała racjonalnych wyjaśnień, nic poza to co było potrzebne do jej rozpatrzenia. Następnie została zrealizowana w ekspresowym tempie.
Reklamacja pompy
Zamiast zadać wszystkie pytania od razu…
Zamiast zadać wszystkie pytania od razu albo zadzwonić Pani prowadziła ze mną długą korespondencję mailową zadając jedno pytanie na mail, co znacznie opóźniło reklamację I spowodowało utratę wody i czasu - od przecieków po konieczność wylania całego basenu i jego czyszczenia.

Antwort von Bestway - Customer Service Poland
Wszystko ok
Szybka reakcja na reklamacje
Polecam bardzo szybko i sprawnie Moja…
Pozdrawiam
Rozpatrzenie reklamacji profesjonalne
Rozpatrzenie reklamacji profesjonalne. Oczekiwanie na nową pompę stanowczo za długo. Brak informacji o trudnościach w realizacji reklamacji.

Antwort von Bestway - Customer Service Poland
Szybkość załatwienia sprawy.
Bardzo miła obsługa świetny kontakt…
Bardzo miła obsługa świetny kontakt szybka wysyłka i bez problemowo W sklepie którym zakupiłam basen odmówili pomocy odniosłam wrażenie niemiłe pozdrawiam 🙂
Mega profesjonalna
Reklamacja
Złożona reklamacja została rozwiązana w ciągu tygodnia łącznie z wymianą pompy .
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.