Bestwaycorp Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beds are meant to be sat on as well as slept up yet sitting to eat or write softens sturdiness. On third bed already. First ones pump ceased working second one I awoke laying on a deflated bed didn't... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle gitt minus 5 stjerner hvis det var mulig. STYR unna Bestway. Har kjøpt boblebad som blir tapt for luft, kundeservice er ikke villig til å hjelpe, eneste de spør er bilder av hull etter jeg har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opplevde jordingsfeil på Bestway pumpe til vårt spa (Maldivene) etter lagring og ifbm oppstart for ny sesong. Fikk melding fra leverandør om å ta kontakt med Bestway Norge. Ble umiddelbart løst veldig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har kjøpt basseng fra Bestway 2 ganger. Første gangen opplevde vi problemer med selve pumpen, ikke noe problem - vi fikk tilsendt en ny, og ikke nok med det, vi fikk også en nyere utgave. Gang numm... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

So Happy With My ALWAYZAIRE 20” Queen Mattress.

I am 75 years old and recently downsized and had to couch surf with friends for the past few months. I purchased two other mattresses from competitors and both failed so I was a bit gun shy to buy this one but I thought maybe third time lucky. I had forgotten what a comfortable bed felt like until I tried the ALWAYZAIRE 20” QUEEN. It is way and above comfortable. Doesn’t leak because of the secondary pump, and I got my first good nights sleep since I sold my house. I wish I could give you ten stars! Thank you BESTWAY for a wonderful nights sleep and, as an extra bonus, my friends are still friends!

19. April 2023

Verdens beste kundeservice

Kjempe service hver eneste gang hos Bestway.
Har vært litt uheldig med mitt forrige spabad, men Bestway ordner opp hver gang med rask levering og veldig hyggelig kommunikasjon.
Tusen takk!

18. April 2023

Fantastisk kunde service

Jeg oprettede en reklamation på deres hjemmeside , blev kontaket om at jeg lige skulle sende billeder af defekte dele og 4 dage senere er delene på vej til mig . Hurtig betjening .fantastisk venligt menneske som behandlede sagen .det bliver ikke bedre kundeservice .
Hilsen Michael

19. Jänner 2023

CHAMPION HYDRO FORCE KAYAKS ARE CHEAPLY MADE RUBBISH

During May 0f 2022 I noted that Tesco Pembroke Dock were selling Bestway Champion Hydro Force Inflatable canoes at £65 each. The identical Kayaks were being sold on Amazon for well over £100 pounds each. Consequently I purchased two from Tesco in preparation for my Grand children's visit in August. Rather than unpack them & check them out immediately I foolishly left them in their sealed boxes to facilitate storage. When the grand children arrived in August for their holiday we took both kayaks to the beach, unpackaged them & tried to inflate them. One would not inflate due to parts of the valve assembly being missing & the second one inflated to a dangerously lop sided condition. Once in the water it was evident that the side tubes were badly glued which distorted the entire kayak causing it to bob like a cork, rendering it not only un-useable but totally dangerous. We contacted Tesco customer services who were most helpful. They contacted Bestway on my behalf who asked for photos, this we supplied. The reply came back via Tesco customer services that Bestway do not consider either of these to be manufacturing faults & they would repair & supply parts at my expense, I can understand not replacing them but what happened to a consumers 12 month guarantee regarding repairs.
I have learnt two valuable lessons = unpack & test purchases as soon as you get them home & secondly don't buy expensive but cheaply made Chinese rubbish being sold by foreign companies masquerading as good quality British merchandise being sold by British firms. I sincerely hope Tesco think carefully who they deal with in the future. I am £130 worse off & Two un used kayaks are now disposed of at Pembroke Dock Sort it site.

18. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vil på ingen måde anbefale at handle…

Vil på ingen måde anbefale at handle noget igennem Bestwaycorp.dk. de overholder ikke dansk reklamations ret, de opfindere deres egen regler.

Vi havde en filterhus til pool der revnet efter 4 måneder, her 21 måneder senere sker det samme igen på den nye beholder, men den vil de ikke dække da den er uden for garanti skriver de. skriver så at det er den nye beholder ikke og at der er 24 måneders garanti på nye reservedele igen, men det afviser de og henviser til deres egen regler

1. August 2022

Kundeservice ved reklamation

Svar på reklamation allerede dagen efter jeg indgav den. Retursvar fra Bestway var besked om at varen bliver ombyttet og den nye vare allerede er afsendt til os. Meget hurtig og professionel kundeservice

26. Juli 2022

Tæt på fup

Ingen service. Samme historie som mange andre har skrevet. Vi fik en lækage i vores pool. Vi har brugt ligeså mange penge på at beskytte den som den har kostet. Men bestway vil hverken refundere, sende lappegrej eller noget andet. Og vores pool er kun et år gammel. Som med alle andre har de bare skrevet at de vudere problemet til at være udefrakommet, hvilket det umuligt kan være. Spild af rigtig mange penge.

22. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb aldrig Bestway Power Steel Pool (og…

Køb aldrig Bestway Power Steel Pool (og højst sandsynligt heller ikke deres andre lignende produkter).

Vi fik et hul i poolen inden for reklamationsperiode, men Bestway har intet ansvar taget eller anerkendt, at der kan være fejl/svigt i deres produkt. De har ud fra et enkelt billede konkluderet at det er opstået fra noget udefrakommende.

Vi synes et bassin i den kaliber bør holde i mere en to somre. Vi har haft bassinet stående på plane jævne køreplader, har tørret af og pænt lagt det sammen og opbevaret det indendørs - altså behandlet det på bedst mulig vis. Derudover er vi altid væk i sommerferie, og det har ikke været brugt af mange børn eller slidt i særlig grad.

Så vi kan ikke være andet end skuffet og kan ikke anbefale nogle at købe produktet. Det er hvert fald nogle dyre badeture!

27. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr