Bettinabeltner Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 31 Maj modtog Bettina Beltner min retur pakke. Og 39 dage efter har jeg stadig ikke fået mine penge retur. Jeg har sendt 2 kjole retur fra Karmamia som har en værdi af 2888; I dag er Bettina k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækreste varer Har for nyligt købt et par smukke karmamia kvalitets shorts, som jeg måske ikke helt syntes var mig i printet. De blev ombyttet i butikken og vupti hjem med de lækreste hør pants I h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og et flot udvalg af kvalitetsprodukter. Bettina er ærlig i sin rådgivning og har et godt øje for, hvad der klæder den enkelte. Jeg er meget glad for mit køb og kan varmt anbefale e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang en dejlig behandling og styling hos Butik Bettina Beltner. Jeg blev forkælet med de lækreste hørbukser og skønne sommersæt, som passer perfekt til varmen. Altid en hyggelig oplevelse med... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Default Description

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

154 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super service😊.

Super service😊.. returnerede jakke som var for lille og penge tilbage indenfor en god uges tid.. så handler gerne der igen 😀

16. Jänner 2021

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice – overlegent og koldblodigt
Der er god service ved køb, men utrolig dårlig service ved efterfølgende henvendelser og reklamation.
Negative henvendelser bliver aldrig besvaret. Der er ingen information, status, opfølgning eller tilbagemelding. Man er bare efterladt i et tomrum.
Det er ubegribeligt, at Butik BB ikke ønsker at yde god service – ikke en gang i Corona tider, hvor det er vigtigt som butik at være tilgængelig på telefon, mail og sms!
Jeg har været rigtig glad for butikken og inspirationen. Men har nu slettet ”medlemskab” på facebook og vil aldrig sætte mine ben i butikken mere. Det er virkelig svært at omtale denne butik positivt, og jeg tilslutter mig fuld ud den dårlige rating, som mange giver her på Trustpilot.

10. Dezember 2020
Bettinabeltner-Logo

Antwort von Bettinabeltner

Kære Stjerne. Jeg er umådelig ked af din oplevelse af vores service . Jeg gør alt hvad jeg kan for at alle vores kunder får den bedste service . Jeg ved at vi i forbindelse med Black friday blev lagt ned og har haft svært ved at følge med . Jeg vil gøre alt for at vi hele tiden bliver bedre og lære af vores fejl . Jeg vil være dig taknemmelig hvis du vil kontakte mig og fortælle om din oplevelse så vi kan forbedre vores processer og optimere vores kundeservice . Jeg vil meget gerne hjælpe dig . Kærlig hilsen og god jul Bettina Beltner. Tel 28972397 .

Ærlig service

Jeg har været fast kunde hos Bettina Beltner i mange år, fordi jeg altid får en fantastisk god og meget ærlig service, hvilket jeg sætter stor pris på. Derudover er hun god til at udfordre og rykke ved mine fordomme om, hvilket tøj jeg kan gå med. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

21. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Altid smilende, imødekommende, ærlig og hjælpende. Aldrig kommet hjem med en gave, som ikke er faldet i god jord takker være fantastisk rådgivning.

21. November 2020

Super Service .

Super Service .. købte en kjole for 2 mdr siden - fik først prøvet nu .. den sad ikke godt på mig, jeg kontaktede butikken og måtte gerne bytte til noget Andet- det fantastisk service , de behøver ikke bytte mit retur ret var for længst over , jeg gir mine bedste anbefalinger og ikke sidste gang jeg handler hos jer . Lækker butik med ene lækkerier 😘

17. November 2020

Elsker butik BB

Jeg følger butikken på Facebook og Instagram - og bliver altid dybt inspireret. Bettina er verdensmester i at vise de nye ting på forskellige måder og give gode tips og ideer. Jeg bor lidt fra butikken, så Jeg kommer ikke tit forbi, men når jeg skriver til Bettina og spørger til råds om størrelser og pasform, får jeg altid den bedste hjælp. Når jeg bestiller bliver det lynhurtigt sendt, og den ene gang, hvor jeg alligevel ikke passede det helt perfekt, skrev jeg til Bettina, og der var absolut ingen problemer. Skulle bare returnere - det gjorde jeg og få dage efter var pengene retur på kontoen. Det er en af mine favoritbutikker, altid de fedeste ting, og altid den bedste service. Kæmpe mange stjerner herfra *******

22. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er ked at skulle give en dårlig…

Jeg er ked at skulle give en dårlig anmeldelse, da jeg gennem årene har fundet mange gode ting i butikken, men kan se at andre har været i samme situation som mig. Jeg fandt denne gang en flot skjorte og bestilte online - desværre var skjorten for stor og jeg returnerede den. Jeg informerede butikken og min returnering men fik ingen bekræftelse på min henvendelse. Modtog heller ikke mail om at min retur forsendelse var modtaget og at de ville krediterer snarest. I følge post nord har butikken modtaget min returforsendelse d.16.9 og jeg skriver derfor d.29.9 og spøger hvornår jeg kan forvente at modtage min kreditnota - da jeg ingen respons får på min mail skriver jeg igen d.30.9 - dags dato har jeg stadig intet svar fået så jeg ringer til butikken, men får kun en telefon svarer hvor de beder om at jeg sender en sms. Det gjorde jeg så i dag kl.12, men heller ikke den er besvaret. Min tålmodighed er desværre brugt op, og jeg må tilslutte mig de mange andre anmeldelser hvor der står - Dårlig kundeservice!!!!

1. Oktober 2020

Fantastisk butik

Fantastisk butik, skønt udvalg af fine skjorter og smukke strik. Kan bestemt anbefales 👍🏻

25. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte en bluse før jul hvor det…

Jeg købte en bluse før jul hvor det viser sig der er hul i. Jeg sender den retur hvor jeg selv betaler portoen.
Efter ca. 10 dage hvor jeg intet har hørt fra butikken, ringer jeg og får at vide at blusen er sendt til skrædder. Da jeg ikke ønsker at betale for en bluse der er blevet repareret, ønsker jeg at få pengene retur.
Pengene måtte jeg rykke for utallige gange. Da jeg så langt om længe får pengene retur, får jeg ikke dækket portoen selvom det er en reklamation. Utrolig dårlig service og vil aldrig anbefale andre at handle der.

17. Jänner 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig skøn butik med en fantastisk service

Virkelig skøn butik, med de lækreste varer. Altid bliver man mødt med smil og en fantastisk service. Er der mange kunder i butikken bliver man ikke overset, men mødt at et smil og en tilkendegivelse af at de kommer tilbage til dig om lidt. Også via telefon eller webshop er det muligt at handle og her får man en ligeså udsøgt service. Jeg kommer igen og igen fordi jeg her får en ærlig og god betjening og altid går derfra med et køb, som jeg er glad for og kommer til at bruge.

16. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøs butik med ringe service

Jeg ringede ned i går for at tale med indehaveren. Her blev jeg mødt med, at hun havde for travlt med at dekorere sin butik. Dette til trods for, at jeg ringede fra en virksomhed, som ønskede at bruge butikken til påklædning af samtlige medarbejdere.

Vi vælger en anden butik nu. Det er simpelthen for dårlig service, at man bare afviser telefoniske henvendelser, fordi man har for travlt med at dekorere sin butik. Uden tilbud om at ringe tilbage til kunden.

Hun gik glip af en rigtig god aftale. Men sådan er det jo, hvis man ikke tager sine kunder seriøst.

Troede det var en enlig svale, da jeg fornylig besøgte butikken og indehaveren virkede udbrændt, bitter og træt. Stor forskel i forhold til måden butikken præsenteres på de sociale medier; med glæde, overskud og positivitet. Det var der INTET af hverken den dag eller i går.

6. August 2019

Super Service!

Super Service!
Har kun handlet i den fysiske butik, men det var en virkelig god oplevelse. Personalet var hjælpsomt og tålmodigt - virkelig fin oplevelse!

17. Mai 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en jakke på deres hjemmeside en sen eftermiddag. Jakken var klar til afhentning to dage efter. Rigtig fin levering.

14. April 2018

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. God service ved køb. Utrolig dårlig og direkte uforskammet service ved efterfølgende reklamation, da varen gik i stykker. En kamp at få skaden udbedret.

9. April 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kedelig kundeservice

Jeg køber en kjole i deres online shop d.30/6-17, og modtager kvittering på ordren.
Onsdag d. 5/7-17 har jeg stadig ikke modtaget andet end ordrebekræftelsen og vælger derfor at maile til dem, via den mail de oplyser i ordrebekræftelsen. Få min senere får jeg svar tilbage, at mailen ikke eksisterer!
Jeg finder så en funktion på deres hjemmeside hvor jeg kan skrive til dem, og håber så mit spørgsmål til, hvornår jeg kan forvente de afsender, vil blive besvaret.
Dagen efter ringer de og siger at ordren er annulleret i mandags og at de har glemt at ringe og sige at kjolen ikke er på lager, så de kan ikke levere.
Øv oplevelse, at jeg ikke bliver kontaktet og at der i øvrigt er oplyst en fejl mail adresse.
Handler nok ikke lige her igen, desværre..

6. Juli 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr