Ik heb per direct afgezien van een abonnement, echter heb ik na diverse mailberichten geen enkele reactie ontvangen en ze proberen nog elke maand geld te incasseren!! Oplichters
Eerdere review geschreven, krijg antwoord dat ik moet mailen naar hun klantendienst, wat ik meteen doe. Zij beweren nadien geen mail gehad te hebben. Nu een 2de x dezelfde mail gestuurd. Update;... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dit receptenboek gekocht overigens heel snel in huis. De recepten zijn heel smakelijk met al de ingrediënten die je kunt toevoegen. Het geeft totaal geen gevoel dat je aan 't lijnen bent maar heerlij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het boek komt digitaal, dus snel binnen. Ik heb 101 koolhydraatarme ovenschotels besteld. Er staan veel lekkere recepten in, inmiddels al een aantal geprobeerd. Ik eet niet koolhydraatarm, maar wil we... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
De website van BGreat is makkelijk…
De website van BGreat is makkelijk toegankelijk, overzichtelijk en geven ook alternatieven voor de bestaande recepten, zoals minder suiker en ander soort ( of geen ) vlees. De informatie over gezonde ingrediënten zijn waardevol. Er worden producten in de gerechten gebruikt, die in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Kortom BGreat is een aanrader voor mensen die gezond en low carb willen gaan dineren!

Hallo
Hallo
Ik heb heel veel steun aan de week menu's vergt weinig inspanning en is erg lekker
Ik heb nog geen honger gehad en dus niet hoeven snaaien heel fijn ben er heel blij mee

Antwort von Bgreat
Sinds maandag begonnen met het 30 dagen…
Sinds maandag begonnen met het 30 dagen programma.
Het is goed vol te houden en de dingen die je eet zijn lekker.
Moet zeggen dat ik soms snachts wel wat honger heb maar ik denk dat dat een kwestie van afkicken is.
Ik heb al veel geprobeerd maar dit is tot nog toe heel goed te doen.
Af en toe heb wel een vraag en als ik die stel krijg ik heel snel een antwoord, dat is ook fijn want dan kun je gelijk verder.

Ben 3 weken bezig
Ben 3 weken bezig . Vindt het wel moeilijk om goede balans te vinden. Maar blijf lekker doorgaan .

Antwort von Bgreat
Zeer tevreden over de menu's en vooral…
Zeer tevreden over de menu's en vooral de ovenschotel zijn heerlijk.met vragen krijg je direct antwoord,volg het nu een maand en is goed vol te houden, zijn makkelijker om klaar te maken en erg lekker.

Antwort von Bgreat
Heel duidelijke recepten en niet van…
Heel duidelijke recepten en niet van die onbekende dingen ertussen. Ik ben heel tevreden

Antwort von Bgreat
Ik probeer al maanden mijn geld terug…
Ik probeer al maanden mijn geld terug te krijgen,
Dus geen boek en geld weg😡
Reageren niet op mijn mails,zijn niet telefonisch te bekijken ,dus bedenk je nogmaals als je iets besteld bij bgreat.
T de Vries -Meijering

Antwort von Bgreat
Mijn vrouw heeft al gereageerd
Mijn vrouw heeft al gereageerd, we zijn zeer zeker tevreden .
Groet Jan Dikkerboom

Antwort von Bgreat
Heerlijke maaltijden en gemakkelijk te…
Heerlijke maaltijden en gemakkelijk te maken

Een nieuwe eet gewoonte
Ik ben blij met de recepten,Heel fijn de week menu s.Alles is uitgestippeld voor me ik hoef alleen de boodschappen van het lijstje te kopen.Als ik een vraag heb stel ik die en wordt snel en goed behandeld.
Dit kan ik goed volhouden.

Het werkt echt..
Het werkt echt...
Ik ben nu 1 qeek bezig en al 3 kg kwijt.
Zeker wen aanrader.
En de recepten zijn heerlijk

Waarschuwing bgreat
Ik heb verschillende mails gestuurd naar bgreat,maar ze reageren niet,
Ik heb per abuis 2x 18,50€ over gemaakt naar hun rekening (koolhydraatarm recepten boek) dus nu vraag ik het geld terug te storten,
Dus kijk uit als je zaken wil doen met dit bedrijf,bekijk ook eens de reviews 😡
T de Vries-Meijering

heerlijke recepten
Één voor één heerlijke, simpele en koolhydraatarme recepten. Af en toe voeg ik wel een mager blokje bouillon toe.

Antwort von Bgreat
Veel leuke receptjes om mee aan de slag…
Veel leuke receptjes om mee aan de slag te gaan. Per week zit er ook een boodschappenlijstje bij. Kan niet wachten om eraan te beginnen.

Antwort von Bgreat
Zeeeeeer slecht al twee jaar niets…
Zeeeeeer slecht al twee jaar niets besteld , vorig jaar paar keer zomaar 39,00 euro van mn rekening gehaald ,deze maand 10 euro, vorige maand 21 euro en het gaat maar door en geven niet thuis!

Antwort von Bgreat
Het zijn fijne recepten .Alles staat goed aangegeven..En makkelijkste maken.
Het zijn fijne recepten .Alles staat goed aangegeven..m

Antwort von Bgreat
Heb de recepten ontvangen en hebben er…
Heb de recepten ontvangen en hebben er nu 3 dagen opzitten. Doe het samen met mijn man. Hoeveelheden ruim voldoende, komen niet echt aan 6 eetmomenten, 3 is genoeg voor ons. Gaan met goede moed samen verder.

Antwort von Bgreat
Nog geen ontvangst boek koolhydraat menu van Timo
Z'on 2 weken geleden het boek besteld en betaald, maar nog steeds niets ontvangen. Kunnen jullie dat nakijken voorm mij?
Groetjes,
Shirley
Uit Vught
Contact gehad met Bgreat en alsnog het ebook gestuurd gekregen. Ik dacht eigenlijk een gewoon boek besteld te hebben, maar dit is niet zo. Wel een refund aangeboden gekregen wat ik heel erg waardeer. Ook heel snel respons gekregen. Petje af voor de service 🙂

Antwort von Bgreat
Super tevreden met jullie ebook
Super tevreden met jullie ebook. Ik ben eindelijk mijn doelen aan het behalen. Zo kan ik toch een keer mijn goede voornemens gaan waarmaken! Ik ben fan en ga zo door! :) Ps. ook super goed geholpen door Rozemarijn!!

Niet geleverd en misleidend
Schandalig. Wel betalen, geen reactie en boek gekregen. Ook voor gratis recepten kun je achteraf betalen. Boek is online en niet een papieren versie zoals in de nieuwsbrief vermeld. Hoe zij je stalken met nieuwsbrieven zou je andersom bij hen ook moeten kunnen doen maar er zijn helaas geen ingangen in de app, niks werkt. Rozemarijn is niet te vinden in de chatbox, dat wordt wel gesuggereerd bij faq’s. Had ik trustpilot maar eerder bekeken. Geen boek, wel een slechte ervaring rijker.

Antwort von Bgreat
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.