Billig Hårtransplantation Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min mand var i Tyrkiet for ca. 4 måneder siden og var meget tilfreds med hele forløbet. Både transport, hotelophold og selve indgrebet forløb helt planmæssigt og hverken behandlingen eller tiden deref... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det virker rent faktisk, og så har det været en tryg oplevelse hele vejen igennem. Super god og behagelig vejledning og opfølgning fra Tine via telefon herhjemme. Lækkert hotel, og meget serviceminded... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan varmt anbefale Billig hårtransplantation. Vi følte os trygge under hele forløbet og alt var meget professionelt. Kørsel fra hotel til klinik fungerede planmæssigt samt kørsel fra hotel til luf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig fantastisk oplevelse. Alt fra den første kontakt til det danske bureau til selve behandlingen i Istanbul var professionelt og helt uden udfordringer. Der var hele tiden mulighed for at... Mehr ansehen

1. Gesundheit & Medizin

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hårtransplantation udført af certificerede læger med mange års erfaring ✅ Under halv pris i forhold til DK ✅ 100% naturligt resultat ✅ FUE-hårtransplantation

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uden tvivl en 5/5

Uden tvivl en 5/5 da denne oplevelse var langt bedre end jeg først havde forventet
Alt kørte som smurt og der blev virkelig taget hånd om en, og alt er forberedt på forhånd
Jeg ligger herhjemme nu og er så glad for jeg gjorde det, især igennem jer 👌🏼
Det 3 dage efter operation og alt er vel.
Jeg vil klart anbefale jer til alle der mangler sit hår.
Glæder mig til at se det fulde resultat engang i 2020
God jul og godt nytår i kan være stolte af jeres forretning
Vh. Simon Jørgensen

22. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overvejer du en transplantion, så book den HER !

Lars og hans team har vist en professionalisme og service ud til fingrespidserne, som overgår den vildeste fantasi ! Det hele startede en dag i august 2018 hvor jeg læser hans annonce på facebook, med den sammensatte rejse til Tyrkiet og da jeg længe havde overvejet en hårtransplantion beslutter jeg mig for at kontakte Lars. Lars er meget hurtigt til at svare, og vi få hurtigt en god dialog med lidt billeder frem og tilbage, og inden jeg havde set mig om var pakken booket og betalt. Turen til Tyrkiet gik rigtig godt, og så snart jeg var landet i Istanbul blev jeg ringet op af min kontaktperson herfra Istanbul. Han var også yderst venlig og imødekommende ! Jeg blev afhentet fra lufthavnen som lovet, og kørt til et lækkert hotel nær hospitalet. Dagen efter ankomst blev hentet af min kontakt person, hvor vi fulgtes til hospitalet . På hospitalet blev jeg vejled og orienteret om alt der skulle ske, og selv operationen gik fremragende. Dagen efter skulle jeg til kontrol , og igen blev jeg fulgt til og fra hotellet af min kontakt person, som dagen forinden. De næste par dage fik jeg sundet mig lidt og vendt snuden hjem mod Danmark. Efter 12 mdr synes jeg ikke at have fået helt det resultat jeg havde håbet på og kontakter Lars, og vi få en dialog og ender med at finde en rigtig fornuftig aftale nemt og smertefrit, uden noget bølv. Nu her et år efter sidder jeg igen i Istanbul og skriver denne anmeldelse efter lige at fået lavet min session 2. Alt er gået lige så fint som session 1, samme gode behandling og i øvrigt med samme imødekommen kontaktperson :) Alt i alt en super oplevelse, og derfor skal Lars og hans team have de allerbedste anbefalinger med på vejen fra mig. Mange tak , du har fat i det helt rigtige !

20. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det her er det bedste jeg har gjort for…

Det her er det bedste jeg har gjort for mig!
Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse, og Lars fra billighårtransplantation.dk har været en opløftende oplevelse. Fra dag ét hvor vi talte om muligheder, til de opfølgende samtaler i ugerne efter indgrebet.
Det er et stort skridt at rejse til Tyrkiet gor at få foretaget et kosmetisk indgreb i dit ansigt, men jeg har aldrig fortrudt!

12. Juni 2018
Billig Hårtransplantation-Logo

Antwort von Billig Hårtransplantation

Hej Christian

Tusind tak for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre om din positive oplevelse, og vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet.

Rigtig god sommer.

Mvh Kirstine
BilligHårtransplantation.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr