Bio Lash & Cosmetics Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wimper kit zelf niks mis mee, gel die erbij zit houdt je wimpers de gehele behandeling omhoog en strak op de pads. Maar na 1x gebruiken gelijk ontstoken ogen van gekregen terwijl voor af gevraagd of d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede klantenservice als de producten even niet oké zijn. Dat kan elke ondernemer gebeuren natuurlijk maar de service is echt een 10 waard. Tijdens de behandeling kwamen we er achter dat produc... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb bestel op 5 september, het duurde alleen heel erg lang voordat deze werd verstuurd. Na wat mail contact bleek dat er een leveringsprobleem was opgetreden en hierdoor zou het langer duren. H... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb het lash lift pakket en de wimper/wenkbrauw verf. Het eind resultaat is echt top! 1 klein probleempje gehad en dit werd ook direct super fijn en snel opgelost door de klantenservice. Heel erg b... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Ontdek de magie van verleidelijke wimpers met Bio Lash. Wij bieden hoogwaardige doe-het-zelf wimperlift pakketten die zijn samengesteld met biologische ingrediënten. Bij Bio Lash geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Transformeer je wimpers op een milieuvriendelijke manier en geniet van een oogverblindende look.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

632 Bewertungen

Alle Bewertungen

259 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top product!

Top product!! Eerste keer was beetje ondervinden hoe het precies moet maar mn wimpers zitten net zo goed als ik bij de salon ben geweest dus heel blij mee!

8. August 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Langere levertijd maar prima product

Helaas langer moeten wachten op het product vanwege leveringsproblemen en het contact hierover kwam pas nadat ik zelf contact had opgenomen. Daarna snelle verzending. Jammer dat er geen handleiding in de verpakking zit en de handleiding online mag meer uitgebreid. Product lijkt goed te werken.

6. August 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lash lift set

Zeer tevreden over de lash lift set. Het is alleen erg jammer dat er niet gereageerd werd op mijn bericht. Op de website stond vermeld dat de verzending gratis was bij bestellingen vanaf €50. Ook tijdens het afrekenen werd aangegeven dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen, maar deze werden uiteindelijk toch aangerekend.

Ik heb hierover via Instagram een bericht gestuurd, maar helaas heb ik na een week nog steeds geen reactie ontvangen. Dat vind ik erg teleurstellend.

25. Juli 2026

Erg tevreden

Snelle bezorging, goed product. Met stappenplan filmpje ( op insta ) is het goed te volgen en goed zelf te doen thuis! Erg mooi resultaat.

15. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Dank je wel voor je lieve woorden, Rikki! Fijn om te lezen dat de bezorging snel was en dat het stappenplanfilmpje je zo goed op weg hielp. Veel plezier met je thuisritueel!

Wimperverf

Ik heb dus ook de wimperverf gekocht. Normaal vind ik wimperverf niet goed en gaat het er snel vanaf. Maar deze blijft wel goed zitten. Je hebt ook niet veel nodig, dus het potje gaat ook nog eens lang mee!!!!

4. August 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Wat leuk om dit te lezen! Fijn dat de wimperverf zo mooi blijft zitten en dat je er zo lang mee doet. Dank je wel dat je het deelt!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I really like the product and it works…

I really like the product and it works just how it explained on the videos en on the website just have to figure it out!

25. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Thank you for your kind words, Dililah! So nice to read the product works just as shown in the videos. And you're right, it gets even easier after the first try. Enjoy!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden over de lashliftkit

Super tevreden over de lashliftkit! Het werkt echt en het is heel gebruiksvriendelijk. Je krijgt er een mooie open blik van en voel mij meteen stralen wanneer ik het net heb laten doen. Perfect!✨️

1. August 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Dank je wel voor dit mooie compliment, Marlies! Een open blik waar je zelf van gaat stralen, daar doen we het voor. Veel plezier ermee!

Lash Lift & Tint

Ik bestelde de Lash Lift Ritual samen met de Lash Tint (zwart). Beiden zijn super makkelijk aan te brengen en geven het beloofde resultaat. Zowel zonder als met make-up kreeg ik al heel wat complimenten over mijn wimpers. Ik vind het er zelf heel natuurlijk uitzien, exact wat ik wou!

29. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Wat fijn dat je dit deelt, Yoni! Mooi om te lezen dat de Lash Lift en de tint samen zo'n natuurlijk resultaat geven, complimenten incluis. Dank je wel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super product even goed lezen en dan…

“ CASHBACK “Super product even goed lezen en dan wimpers tot aan je wenkbrauwen top!

29. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Dank je wel voor je bericht, Denise! Wat fijn dat het resultaat zo goed gelukt is. Heb je nog een vraag voor ons? Mail ons gerust op info@biolash.nl, dan helpen we je graag verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel makkelijk om te doen en het…

Heel makkelijk om te doen en het resultaat is geweldig

9. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Dank je wel voor je bericht, Angelique! Fijn dat het zo makkelijk ging en dat je zo blij bent met het resultaat. Veel plezier ermee!

Heel goed

Heel goed . En super mooi !

7. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Wat leuk om te lezen, Kimberly, dank je wel! Veel plezier met je mooie resultaat.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Is niet even makkelijk als dat getoond…

Is niet even makkelijk als dat getoond wordt, ik had er wel wat moeite mee met het netjes aan te brengen en het resultaat is ook niet 100% als gehoopt maar voor de rest wel netjes verpakt, alles is in orde, de levering verliep snel en de klantenservice is ook prima.

21. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Dank voor je eerlijke feedback, An! Fijn om te lezen dat de levering, de verpakking en het contact goed bevielen. Dat het aanbrengen nog wat zoeken was en het resultaat nog niet helemaal is wat je hoopte, begrijpen we goed; de tweede keer gaat het vaak al een stuk makkelijker. Wil je persoonlijke tips? Mail ons op info@biolash.nl, we denken graag met je mee.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nummer 2 kwam niets uit

Nummer 2 kwam niets uit. Ook bleven de pads niet goed plakken.
Helaas gebeurde dit op me verjaardag zelf.
Geen aanrader.

20. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Dank je wel dat je dit laat weten, en wat vervelend dat de tweede behandeling zo tegenviel, uitgerekend op je verjaardag. Dat lossen we graag voor je op. Mail ons op info@biolash.nl met je bestelnummer, dan kijken we er direct persoonlijk naar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel onhandig want blijft niet goed…

Heel onhandig want blijft niet goed plakken op je ooglid.
Ook onmiddellijk brandend gevoel dus niet kunnen gebruiken

24. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Wat naar om dit te lezen, Laura, dank je wel dat je het meldt. Je gezondheid gaat voor alles: stop met het gebruik, spoel voorzichtig na met lauw water, en neem bij aanhoudende klachten contact op met je huisarts. Mail ons alsjeblieft op info@biolash.nl, dan kijken we direct persoonlijk met je mee.

Ben erg tevreden

Ben erg tevreden voor een eerste keer dat het echt gelukt is. Voorheen een ander merk geprobeerd maar dit mislukte steeds.

21. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Dank je wel voor je bericht! Wat fijn dat het meteen de eerste keer zo goed gelukt is. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed product ook met gevoelige ogen

Snelle levering, makkelijk te gebruiken. Ook erg geschikt voor gevoelige ogen. Dit was de eerste keer voor mij dis moet nog een beetje oefenen maar ik heb er heel veel vertrouwen in dat het gaat lukken. Wel zou een duidelijke instructie video in deze tijd wel op zijn plaats zijn.

19. Juli 2026

Antwort von Bio Lash & Cosmetics

Dank je wel voor je fijne bericht, Marinka! Goed om te lezen dat het ook met gevoelige ogen zo goed beviel. En dank voor je tip: op onze Instagram staat een stappenplanfilmpje dat je op weg helpt, en we nemen je suggestie zeker mee. Veel plezier met het oefenen!

Team Bio Lash & Cosmetics

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr