Fantastisk oplevelse, gik ind uden forventning om at lære særlig meget, fordi jeg følte jeg havde godt styr på træning. Trods det, var det et ekstremt læringsrigt kursus, og min lærer Rune var ekstrem... Mehr ansehen
Jeg tog personlig-træner-kursus i Aarhus med Rune som underviser. Det var noget af det sjoveste og mest lærerige jeg har gjort længe! Vi var et lille hold, som havde en god sjargong, ikke mindst s... Mehr ansehen
Jeg brugte mit forår 2026 på at tage personlig træner uddannelsen gennem TrænerAkademiet, og jeg kunne ikke være mere begejstret end jer er. Utrolig kompetente, sjove, søde og jordnære underviser (... Mehr ansehen
Super behagelig underviser (Rasmus) han forstår at formidle pensum rigtigt godt. Og det er rart at have en ung voksen, og et ungt sind som underviser. Man føler sig hele tiden inkluderet, og tager rig... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Træner akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg tog min pt uddannelse igennem…
Jeg tog min pt uddannelse igennem trænerakademiet. forløbet var spændende og meget lærerigt. udover en god gruppe kammerater man får havde jeg også en dygtigt og rolig lærer. Niels gjorde forløbet sjovt, spændende og meget lærerigt, derfor vil jeg klart anbefale at tage en udannelse hos træner akademiet.
Fagligt stærk uddannelse med mennesket i centrum
Jeg tog efterårsholdet i Odense, og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger, jeg har taget i min coaching- og PT-karriere.
Jeg havde Louise og Ali som undervisere – to mennesker, der tydeligt brænder for faget og for at lære fra sig. Der er altid plads til dialog og refleksion, og det mærkes klart, at målet er at udvikle dygtige og kompetente PT’er.
Det, der gjorde størst indtryk på mig ved Trænerakademiet, var fokusset på mennesket. Man kan have al viden om træning og kost, men uden forståelse for mennesket bag, mister det sin værdi. Netop den tilgang – at alle har deres egen historie og udfordringer – er noget, Trænerakademiet virkelig formår at lære fra sig.
Jeg kan varmt anbefale at tage sin certificering ved Trænerakademiet
Rune ⭐⭐⭐⭐⭐
Mit forløb på Trænerakademiet i Århus har været en særdeles positiv og professionel oplevelse.
Jeg værdsætter især, at uddannelsen indeholder tre eksamener – to skriftlige og én fysisk (+en opgave der skal sendes) – da dette sikrer en høj faglig standard🤓.
De skriftlige prøver er krævende (Anatomi), medmindre man studerer målrettet og kontinuerligt, hvilket efter min mening er helt passende🧠.
Titlen som personlig træner indebærer et betydeligt ansvar, og derfor bør uddannelsen afspejle den seriøsitet og det kompetenceniveau, faget fortjener.
Rune er en yderst dygtig underviser, som formår at kombinere faglighed med empati, humor og en motiverende tilgang til undervisningen. Han er lyttende, imødekommende og formår at skabe et trygt læringsmiljø, hvor alle føler sig inkluderet.
Under eksamensperioden oplevede jeg en inflammation i forbindelse med en diskusprolaps, hvilket gjorde mig næsten sengeliggende i 14 dage. På trods af dette opgav jeg ikke – og Runes måde at håndtere situationen på gjorde en markant forskel. Han fulgte op på mig undervejs, viste stor forståelse og gjorde alt for at støtte mig, både praktisk og menneskeligt.
I undervisningen hjalp han mig med at finde alternative løsninger, så jeg kunne deltage uden at belaste min ryg unødigt. Den form for omsorg og ordentlighed betyder utroligt meget👏.
Rune formår samtidig at holde undervisningen seriøs og målrettet, men balancerer det med humor og en let stemning, som gør læringsprocessen både engagerende og underholdende🙌
Jeg er nu ved at afslutte mit forløb, hvilket både er tilfredsstillende og vemodigt. Jeg kommer uden tvivl til at savne de lærerige og underholdende tirsdage!
Pir
Trænerakademiet er uden tvivl den…
Trænerakademiet er uden tvivl den bedste uddannelse, hvis du ønsker en grundig og professionel personlig træner uddannelse. Det er en uddannelse med dybde, gode forklaringer og repetition der giver en vigtig forståelse af, hvorfor det vi lærer er relevant og vigtigt at kunne. Lærerne er velformuleret og i øjenhøjde samtidig med, at der også plads til spas og sjov. Jeg kan anbefale Trænerakademiet til alle og enhver der har interesse indenfor faget eller ønsker at dygtiggøre sig.
jeg var tilbage i marts kursist på…
jeg var tilbage i marts kursist på PT-holdet og må sige at det på ingen måde levede op til mine forventninger, ej heller mine med-kursisters.
vi får trukket lærernes egne tilgange til træning, ned over os. en tilgang der ikke bunder i nogen som helst form for fakta, med data bag. har efterfølgende været på andre kurser, snakket med andre personlige trænere og folk der bl.a. læser idræt på universitetet, som mener at det der er blevet undervist faktisk til tider er direkte løgn og på ingen måde har noget med nogen form for fakta at gøre.
det er tydeligt at der bare skal køres så mange kursister igennem som muligt. det er på grænsen til at være en pengemaskine, lavet af folk der ikke har noget der minder om stolthed for det fag de underviser i.

Antwort von Træner akademiet
Lærerigt, sjovt og professionelt
Jeg har haft et super godt forløb som personlig træner hos Trænerakademiet. Niels, min underviser, gjorde undervisningen sjov og var rigtig god til at veksle mellem teori og praksis. Det svære stof om anatomi blev gjort forståeligt gennem en kombination af gennemgang og opgaver.
Inden opstart fik man adgang til en masse online materiale, som var meget brugbart – især fordi man hele tiden kunne gå tilbage og genopfriske. De online tests var også en stor hjælp til at sikre, at man forstod stoffet.
Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Trænerakademiet
Stor ros til Niels
Stor ros til Niels!
Jeg har netop gennemført personlig træner-uddannelsen hos Træner Akademiet og kan varmt anbefale forløbet. En særlig stor ros til Niels, som har været en super dygtig underviser. Han gjorde undervisningen sjov, relevant og let at forstå, og han var virkelig god til at tilpasse indholdet efter holdets behov.
Jeg havde en god og lærerig oplevelse…
Jeg havde en god og lærerig oplevelse hos trænerakademiet. Niels var en fantastisk formidler, der på meget pædagogisk vis tog os igennem stoffet, der til tider kunne være lidt indviklet. Undervisningen var også meget praktisk, så man fik lov til at afprøve, det vi lærte. Tak for det Niels!
Meget engagerede undervisere som sørger…
Meget engagerede undervisere som sørger for alle kan følge med og forstår teorien i undervisningen. Man kan tydeligt mærke hvor dedikeret trænerakadamiet, herunder også deres undervisere er, når det kommer til at levere et godt produkt i form af kurset og materialet der følger med.
Professionelt og godt miljø
Kan varmt anbefale at gøre brug af Træner Akedemiet. Super engageret undervisning - vidende og professionel.
Herunder en personlig tak til Niels for at gøre det en kæmpe fornøjelse at møde ind til de fysiske timer.
Utrolig lærerig uddannelse – langt mere end bare massage
Jeg tog uddannelsen som sports- og fysiurgisk massør hos Træner Akademiet med forventningen om at lære smertelindring gennem massagegreb – og dét gjorde jeg bestemt. Men jeg fik så meget mere med end bare teknikker.
Undervisningen gav en god forståelse af de mulige bagvedliggende mekanismer og årsagssammenhænge i kroppen. Det har åbnet op for en mere helhedsorienteret tilgang, hvor jeg nu føler mig i stand til at hjælpe mine klienter på flere niveauer – ikke bare med lindring, men også med indsigt og varige forbedringer.
Min voksne teenagedatter siger, at jeg har fået "magi i hænderne". Tak for et inspirerende forløb!
Fantastisk undervisning og underviser
Jeg har netop gennemført personlig træner uddannelsen hos Trænerakademiet, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Uddannelsen har været utrolig lærerig, og niveauet af undervisning har virkelig imponeret mig.
Et særligt stort tak skal lyde til vores underviser, Niels. Han formåede at gøre undervisningen både spændende og relevant, og hans energi og engagement smittede af på hele holdet. Det var tydeligt, at han brænder for faget, og det skabte en rigtig god stemning og motivation i undervisningen.
Alt i alt har det været en super oplevelse, og jeg føler mig godt klædt på til at arbejde som personlig træner. Hvis du overvejer at tage en PT-uddannelse, kan jeg varmt anbefale Trænerakademiet!
Min oplevelse med Trænerakademiet har været en god oplevelse.
Underviserne fremstår kompetente og engagerede, og det er tydeligt, at de brænder for at formidle deres viden. Læringsniveauet er højt, og kombinationen af e-learning, fysiske møder, kompendium og mulighed for at søge yderligere information giver et solidt udgangspunkt for faglig udvikling.
Online undervisning var inspirerende og velstruktureret e-learning-undervisning – det har været både effektivt og motiverende.
Selvfølgelig er der altid plads til forbedringer. Personligt kunne jeg godt have ønsket lidt flere fysiske møder med fokus på praktiske øvelser, især med underviser og ikke kun ens holdkammerater, da det ville styrke min indlæring og klæde mig bedre på.
Jeg vil også gerne fremhæve, at vi alle lærer forskelligt. Niels er uden tvivl en dygtig, vellidt og kompetent underviser for mange, men jeg oplevede, at en gæsteunderviser på et tidspunkt matchede min læringsstil bedre. Det siger ikke noget negativt om Niels, men vidner blot om, hvor forskelligt vi mennesker lærer – og hvor værdifuldt det er at blive mødt med forskellige undervisningsmetoder.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre. Fortsæt endelig det gode arbejde og den imponerende undervisningsmetode.
Faglig og Personlig udvikling hos TA
Glad for vores underviser ( Niels) som med sin personlighed og faglighed, udfordre ens tænkning.
Generelt et meget lærerigt forløb for mig, hvor jeg har fået sat den teoretiske del på plads, så jeg kan begå mig i praksis.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Fungerede rigtig fint med de forskellige lærings metoder og Neils havde en god måde at kombinere det teoretiske og praktiske på, så det ikke blev kedeligt:)
Tak til Træner Akademiet, og i særlig grad underviser Niels
Tak til TA, og i særlig grad underviser Niels for en solid PT uddannelse. Jeg har været særligt glad for anatomi og bevægeanalyse delen af uddannelsen, som er det der har rykket mest på min måde at anskue træning og korrekt øvelsesvalg på. Niels er en dygtig og inspirerende underviser som formår at gøre pensum anvendeligt og gøre sine elever klar til arbejdet på gulvet. Og så sætter jeg stor pris på at han kan lave undervisningsdifferentiering når vi var et par stykker som blev hurtigt færdige med f.eks. programlægning.
Her små 4 uger senere har jeg landet mit første arbejde som PT.
Fantastisk undervisning, mangelfuldt pensum.
Underviserne var helt fænomenale og gjorde et super stykke arbejde. Var meget tilfreds med Frederik, der var vores hovedunderviser, men også den enkelte gang, vi havde vikar, var undervisning helt i top. Der var plads til teoretiske og praktiske diskussioner, og undervisningen blev tilrettelagt, således at den passede til eleverne.
Pensum derimod efterlod meget at forlange. Det stak i alle mulige retninger, og det virkede ikke til at være opdateret i lang tid. Nogle steder var der tydelige mangler i pensum, og andre steder stak det i alt alt for mange retninger. Der manglede en rød tråd i pensum.
Det var dog fedt, at der var undervisningsvideoer tilknyttet. Dette gjorde, at alle kunne hente den nødvendige viden på den måde, man selv havde det bedst med, både læse, se videoer eller følge godt med i undervisningen.
Super fedt!
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Trænerakademiet og Frederik som underviser. Forløbet var både lærerigt og motiverende, og jeg følte mig godt klædt på til eksamen – både teoretisk og praktisk.
Undervisningen var engagerende, og det var fedt at man kunne åbent diskutere og tale om emnerne for at få en dyb forståelse for det hele.
Hvis jeg skulle nævne én ting, der kunne forbedres, ville det være, at dele af pensum måske kunne optimeres en smule – fx ved at gøre det mere aktuelt og opdateret.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og helt klart noget, jeg kan anbefale andre!

Antwort von Træner akademiet
Jeg har taget min personlige træner…
Jeg har taget min personlige træner uddannelse ved træner Akademiet og jeg kunne ikke forestille mig et andet sted at gøre det. Meget kompetente undervisere altid åben for de spørgsmål man måtte have.
Jeg må indrømme man var nået nervøs over eksamener var uden hjælpemidler, men det gjorde bare man oppede sig endnu mere så tingene sad på rygraden. Tak for jer og god sommer 💪
Godt klædt på til job
Fantastisk uddannelse! Jeg er lige blevet færdig som Personlig træner, og havde Niels som underviser. Hans glæde for træning og undervisning var inspirerende og smittede virkelig af. De små hold gav en god stemning og plads til sparring. Jeg føler mig godt klædt på som personlig træner, og kan varmt anbefale uddannelsen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.