Goede communicatie, goede value, heel goed geregeld vanaf het moment je het besteld, betaling en bezorgen. Echt heel erg tevreden. Ook al zit ik in Australia en kan ik vertrouwen op jullie om e... Mehr ansehen
Na lang zoeken op de site (want er is veel keuze), eindelijk het gepaste boeket gevonden. Met een kleine notitie dat mijn zus van "aaibare" bloemen houdt de order verstuurd en dan in blije spanni... Mehr ansehen
Gebruiksgemak website: prima al lopen de prijzen erg op. De prijzen van afgebeelde boeketten op de site blijken kleine , lage bosjes te zijn. Middel grotere + €10,- Grote bos +€20,- Kaartje... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 6 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Prachtig bloemstuk🥰
We hadden op 2 dagen tijd nog een bloemstuk nodig voor afscheidsviering. Wij zijn van België en bestelde voor Rijsbergen. Aangezien ik bang was dat de betaling te laat de zaak ging bereiken , heb ik voor de zekerheid getelefoneerd naar zaak. Vandaag was afscheidsviering maar er stond en pracht van bloemstuk naast de overledene. Dank u wel. Xxx
Mooie bos bezorgd
Mooie bos bezorgd. Precies hoe het moest zijn! Mijn zus en zwager waren er erg blij mee!
Toppie
Top. Snel geregeld, veel keuze. Zelfde dag bezorgd.
Very happy with the flowers and…
Very happy with the flowers and delivery. There was an issue and they solved it immediately. I will buy from them again.
Een boeket bloemen besteld
Een boeket bloemen besteld, maar je weet natuurlijk nooit hoe het er echt uit ziet. Het was voor een verjaardag en als verrassing. Zo ontzettend mooi boeket bloemen is er bezorgd. Super bedankt
Zeer teleurstellend
Bij bezorging aan de jarige waren sommige bloemen al oud en belabberd, na 2 dagen vielen de bladeren af en omdat de takken ondanks goede zorg uitgedroogd waren. Wat een teleurstelling!Je reinste oplichterij voor veel geld.
Uiteindelijke moraal van het verhaal:
Goedemorgen,
Zo te zien zijn deze boeketten geleverd door collega de Bloemenweide in Haarlem
Bij ons is het grote boeket besteld en door deze collega bezorgd.
U kunt voor uw reactie het beste contact met het opnemen.
Vervolgens:
Goedemorgen,
Jullie accepteren de bestelling en betaling, besluiten dan uit te besteden. Dan is het ook jullie verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de klant de dienstverlening naar behoren ontvangt in plaats van deze verantwoordelijkeid naar de klant ‘uit te besteden’,
Lekker makkelijk verdienmodel!
Conclusie: Bezint voor gij bezint!

Antwort von Bloemenhuishofman
Correct en op tijd bezorgd
Correct en op tijd bezorgd, althans is het rouwstuk echt mooi!
Mooie bloemen, geen communicatie bezorging
Fijne website en mooie bloemen. Maar had graag een terugkoppeling gekregen na de bestelling hoelaat ze het komen bezorgen.
Mooi bos bloemen en vlot geleverd!
Mooi bos bloemen en vlot geleverd!
Prima
Alles heel correct, of de bloemen goed zijn kan ik zelf niet zien,maar daar ga ik vanuit met deze service
Betrouwbaar
Snelle service, prachtige bloemen, heel mooi!
De bloemen zijn afgeleverd en ze waren…
De bloemen zijn afgeleverd en ze waren er blij mee
Keurig en netjes bij vragen netjes te…
Keurig en netjes bij vragen netjes te woord gestaan adres veranderd was geen probleem netjes afgeleverd zeer tevreden 👍👍
prima werk and service!
Geweldige orchideen en super bezorging
Een prachtige bos werd op tijd bezorgd
De bloemen werden al heel snel bezorgd en het was een prachtige bos, zoals online ook getoond wordt.
Zeer tevreden met het boeket
Zeer tevreden met het boeket, heel mooi. De levering verliep vlot tot aan de 11de verdieping, heel erg beleefd.
Zeer correct gereageerd op mijn mail…
Zeer correct gereageerd op mijn mail vanaf Lanzarote,
Dezelfde dag geregeld en bezorgd!
Onze vriendin was blij verrast om de prachtige rozen
Snel geleverd op de plek
Al eens eerder hier iets besteld ook heel tevreden
Prima prijs en informatie
Prima prijs en informatie. Tijdig bezorgd.
La destinataire m a dit que le bouquet…
La destinataire m a dit que le bouquet était magnifique ! Et livré le jour même de la commande. Parfait !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.