I was assisted in 2020 by one of their associates, called Julian Jensen, during the sale of my flat, but his advice was consistently unhelpful and counterproductive. I actually ended up achieving a... Mehr ansehen
ADVARSEL - IKKE ET SERIØST FIRMA Fik vores sag (boligkøb) men vendte aldrig tilbage - på mail eller lign. Ligeldes når man ringer til dem så får man en telefonsvarer efter et stykke tid der medde... Mehr ansehen
Meget uprofessionel service eller mangel på samme Vi skiftede advokatfirma midt i forløbet af denne årsag Kan ikke anbefales Kan se at firmaet skriver at vi kon rigtig langt Det er en LODRET lø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Midt i vores bolighandel blev jeg kontaktet af ejendomsmægleren, som fortalte at de ikke kunne komme i kontakt med Boligadvokat24. Jeg forsøgte så selv at skrive og ringe til dem, men der var lukket... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Boligadvokat24 er til dig, som ønsker en advokat, der kan hjælpe dig til en sikker og effektiv bolighandel, hvor du ikke sidder tilbage med en dyr advokatregning. Vi kan rådgive dig fra start til slut omkring hele bolighandlen – alt lige fra forhandling af købsprisen til indsættelse af advokatforbehold, gennemgang af købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, tinglysning og refusionsopgørelse samt berigtigelse af handlen. Boligadvokat24 er oprindelig stiftet i 2013, og vores mission er at tilbyde kvalificeret og grundig rådgivning til private om køb og salg af bolig. Da vi har rent fokus på bolighandler og er en 100 % online, kan vi levere denne rådgivning til en meget rimelig pris. Vi er i dag 12 medarbejdere og sidder klar til at hjælpe jer. Ring til os og få en uforpligtende samtale om dine behov og en fast pris for vores ydelser.
Tingskiftevej 5, 2900, Hellerup, Dänemark
- 71990024
- info@boligadvokat24.dk
- boligadvokat24.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg var tryg gennem hele forløbet
Jeg var tryg gennem hele forløbet. Vi havde også et lille efterspil med sælger som de gav os rådgivning omkring. Super service! Og prisen var også helt fint synes jeg.
Tryghed i højsæde ved bolighandel.
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle. Simpelt billigt og let.
Super tilfreds!
Super tilfreds!
Jeg er rigtig glad for at have valgt boligadvokat24, som vores køberrådgivere.
De har været top professionelle i hele forløbet.
THUMPS UP!
Hurtig ekspedition og herunder meget …
Hurtig ekspedition og herunder meget hurtig besvarelse af spørgsmål. Dog ikke meget egentlig rådgivning i relation til eventuelle særlige forhold eller risici omkring købet.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med …
Vi har haft en rigtig god oplevelse med boligadvokat24 og kan stærkt anbefale dem, godt samarbejde og grundighed.
Rigtig god service!
Rigtig god service! Nemme at få fat på. Vi har kun haft positive oplevelser med dette advokatfirma! Kan klart anbefales.
Perfekt og højt profesionelt service
Perfekt og højt profesionelt service. Jag kan kun anbefale at i kontakter Boligadvokat24.
Jeg synes den faglige kompetence bæger …
Jeg synes den faglige kompetence bæger præg af det billige honorar.

Antwort von Boligadvokat24
Rigtig dygtige folk som hjalp os ifb
Rigtig dygtige folk som hjalp os ifb. Med vores huskøb.
Det har været meget velfungerende
Det har været meget velfungerende, responstiden har været kort og svar og råd hele tiden brugbare. Jeg synes at Boligadvokat24 er et oplagt valg for alle der skal ud i at købe en bolig.
God og professionell service
Vi har været meget tilfredse med den service Boligadvokat24 har givet os. De har virkelig leveret den service som navnet angiver, 24 h per dag. De har altid været til at få fat i, hurtige til at tage stilling og vende tilbage med svar og professionelle i dialogen.
Vi kan ikke andet end anbefale Bolgadvokat24.
Kompetent venlig og tålmodig …
Kompetent venlig og tålmodig behandling.
Det er heldigvis ikke så tit man handlèr hus. Derfor er det vigtigt med professionel hjælp. Og det fik vi hos jer.
Kunden sikkert i centrum
Venlige, profesionelle, effektive, handlekraftig og med kunden sikkert i centrum.
jeg kan kun anbefale boligadvokat24 de …
jeg kan kun anbefale boligadvokat24 de var fantastiske lige fra dag 1 af prof hele vejen. Jeg vil til enhver tid bruge dem igen.
Claus Christiansen.
Regelret og funktionelt
Funktionelt, regelret, professionelt
Et godt valg!
Vi valgte Boligadvokat24 i forbindelse med vores første huskøb. Vi købte den fulde boligpakke og har været meget glade for dette valg. Vi har følt os i trygge hænder, har haft en rådgiver igennem hele forløbet, som har svaret på alle mulige spørgsmål, man nu har når det er ens første huskøb. Vil helt klart anbefale Boligadvokat24. Tak for samarbejdet Nicole😊
Boligkøb
Venlig og kyndig rådgivning ved samtlige henvendelser. Alle forventninger indfriet. Fair pris.
Tryg og kyndig vejledning gennem hele …
Tryg og kyndig vejledning gennem hele processen. Jeg har været yderst tilfreds!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.