Nie ma co udawać, że to jakieś cudowne miejsce, w końcu to kasyno, czasem się wygra, częściej się przegra. Ale po kilku miesiącach widzę, że przynajmniej grają w otwarte karty. Regulaminy są dostępne,... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Najpierw ja założyłam konto, potem mama zobaczyła, że coś tam klikam na telefonie i też chciała spróbować. Teraz obie mamy konta i czasem wymieniamy się, na jakich slotach nam lepiej poszło. Śmieszne,... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Dobry kontakt mailowy
Nie lubię czatów na żywo, wolę napisać maila i mieć odpowiedź na spokojnie. Wysłałam pytanie o limity i dostałam bardzo konkretną odpowiedź tego samego dnia. Bez lania wody, z linkami do regulaminu, więc wszystko jasne.
Po prostu lubię te sloty
Kasyno jak kasyno, ale akurat tu mają kilka moich ulubionych gier i to mnie trzyma. Depozyty wchodzą od razu, żadnych cyrków, da się pograć nawet 20 zł całkiem długo jak się nie klika bez sensu. Raz wygrałam trochę więcej, przeszło weryfikację w dwa dni, mogli szybciej, ale przynajmniej nikogo nie udają, piszą normalnie na czacie co i jak.
Miałam obawy, ale bonus działa
Słyszałam różne historie o tym, jak kasyna dają bonusy, których nie da się wypłacić. Tu wzięłam bonus od pierwszej wpłaty, przeczytałam warunki (trochę to trwało, ale ok) i zaczęłam grać. Po jakimś czasie udało się wszystko przewinąć i wypłaciłam część środków. Było z tym trochę roboty, ale przynajmniej realnie się da, a nie tylko na papierze.
Polubiłam ruletkę na żywo
Nigdy wcześniej nie grałam w ruletkę na żywo, trochę się bałam, że będzie stresująco. A tu okazało się, że to dość spokojne, krupierzy rozmawiają normalnie, nie popędzają. Stawiam małe kwoty, ale bawi mnie samo obserwowanie, jak inni grają. Raz trafiłam kilka razy pod rząd i wyszło z tego 300 zł, bardzo przyjemne uczucie. Wypłata bez problemu, więc zostaję przy tej formie gry.
Nawet mama by się połapała
Serio, pokazałam mamie, która totalnie nie ogarnia internetu, jak wygląda tutaj panel i nawet ona stwierdziła, że to czytelne. Duże przyciski, jasne komunikaty, nie trzeba szukać godzinami funkcji wypłaty czy historii transakcji. Jak dla mnie – ogromny plus za tę przejrzystość.
Trochę wstyd, ale gram w pracy
Jak jest spokojnie i szef wyjdzie, odpalam na chwilę sloty w przeglądarce, wszystko chodzi bez dźwięku, nikt się nie orientuje, technicznie kasyno robi robotę, reszta to moja odpowiedzialność.
Małe stawki, duża frajda
Gram po 20–40 groszy za spin, więc nie liczę na cuda, ale jakoś mnie to relaksuje. Kilka razy wyskoczyła wygrana rzędu 100 zł z małej stawki, i to jest takie małe wow. Kasyno nie utrudnia, więc zostaję.
Kasyno jako odskocznia od pracy zdalnej
Pracuję z domu i czasem mam wrażenie, że cały dzień to jeden długi mail. Wtedy na piętnaście minut odpalam kasyno, robię sobie mini przerwę, żeby głowa odpoczęła. Nie szaleję z kwotami, ale ta zmiana bodźców dobrze mi robi.
Warto poczytać regulamin bonusu
Na początku nie ogarnęłam, o co chodzi z tym obrotem bonusa, myślałam, że to tak po prostu dostaje się kasę. Dopiero jak napisałam na czat, to mi babka wytłumaczyła po ludzku. Trochę się wk***iłam, ale finalnie dokończyłam obrót i wypłata przeszła, więc w sumie moja wina, że nie czytam do końca. Samo kasyno działa ok, bez dramatów.
Nocne sesje, cisza w domu, lubię to
Jak dzieci i partner idą spać, mam w końcu kawałek czasu dla siebie. Wtedy odpalam na tablecie kilka ulubionych gier. Fajne jest to, że nic mi nie przerywa, nie ma nagłych aktualizacji w środku kręcenia. Daje mi to taki dziwny, spokojny reset.
Na razie jestem na plusie
Gram tu dopiero trzeci tydzień i, co dziwne, ciągle jestem trochę na plusie. Pewnie kiedyś się odwróci, wiadomo, kasyno zawsze ma przewagę, ale póki co bawi mnie to. Podoba mi się przejrzysta historia transakcji, widzę dokładnie, ile wpłaciłem i ile wypłaciłem. Raz czekałem na przelew prawie dobę, ale to była niedziela, więc może dlatego. Ogólnie wrażenia pozytywne.
Miłe zaskoczenie po pracy
Wszedłem na chwilę po robocie, wpłaciłem 60 zł, pograłem w parę slotów, bez większych oczekiwań. Skończyło się tak, że wypłaciłem 210 zł po godzinie grania. Weryfikacja konta zajęła może z 15 minut, kasa przyszła na Revolut w niecałe dwie godziny. Nie jest idealnie, bo bonus trochę zamotał z obrotem, ale ogólnie spokojne, normalne granie, bez sztuczek. Raczej zostanę na dłużej.
Szybka wypłata, serio
Myślałem, że będzie kombinowanie przy wypłacie, a tu zdziwko. Zweryfikowali konto w kilka godzin, zlecenie poszło i na drugi dzień pieniądze były na koncie bankowym. Nie jakaś fortuna, ale miło, że nie przeciągają.
Zaskakująco dobra wersja mobilna
Zazwyczaj mobilne wersje kasyn mnie wkurzają, bo coś się nie mieści, coś się przesuwa. Tutaj na moim starym Samsungu wszystko jest czytelne, przyciski duże, nie klikam przypadkiem tam, gdzie nie trzeba. Logowanie odciskiem palca działa, dzięki czemu nie muszę wpisywać hasła za każdym razem. Jak nagle przerwę grę, to potem wraca tam, gdzie skończyłam, co jest super wygodne.
Bez szału, ale uczciwie
Kasyno jak kasyno, nic mi tu głowy nie urwało, ale też nic złego się nie wydarzyło. Depozyt, kilka spinów, mała wygrana, wypłata – wszystko poszło normalnie. Dla mnie plus za to, że nie spamują milionem maili i reklam po każdej wizycie.
Dość dużo metod płatności
Nie lubię używać karty, więc cieszy mnie, że jest kilka innych opcji, przelew, portfele, nawet jakieś szybkie płatności, wszystko ładnie opisane, nie trzeba zgadywać, gdzie co kliknąć.
Wieczorny czat działa nawet po północy
Często gram późno i bałam się, że nikt nie odpisze, ale nawet o 1:00 w nocy ktoś był na czacie, pomogli z moim pytaniem o limit wygranej na bonusie.
Więcej wygrałem niż myślałem
Miał być szybki wieczór z 50 zł, a skończyło się tak, że trafiłem jakiegoś jackpota na małą kwotę i konto urosło do 600 zł. Szczerze, ręce mi się trzęsły przy wypłacie. Bałem się, że zaczną kręcić, ale tylko poprosili o dokumenty, potwierdziłem i po dwóch dniach pieniądze były w ING. Teraz staram się tu wchodzić rzadziej, bo wiem, że miałem sporo szczęścia za pierwszym razem.
Kiedyś wróciłem po pół roku i nic nie znikło
Miałem tam jakieś 30 zł, zostawiłem, zapomniałem o kasynie, po pół roku zalogowałem się i kasa nadal była, nic nie wygasło, miły akcent.
Nauczyłam się na nim rozsądku
Na początku trochę przesadzałam z wpłatami, ale szybko zobaczyłam w historii ile tego wychodzi. Teraz ustawiam sobie budżet na tydzień i się go trzymam. Kasyno samo w sobie jest ok, a ja dzięki temu ogarnęłam się z kasą.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.