Nie ma co udawać, że to jakieś cudowne miejsce, w końcu to kasyno, czasem się wygra, częściej się przegra. Ale po kilku miesiącach widzę, że przynajmniej grają w otwarte karty. Regulaminy są dostępne,... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Najpierw ja założyłam konto, potem mama zobaczyła, że coś tam klikam na telefonie i też chciała spróbować. Teraz obie mamy konta i czasem wymieniamy się, na jakich slotach nam lepiej poszło. Śmieszne,... Mehr ansehen
W jednym kasynie kiedyś zablokowali mi wypłatę bez sensu, więc teraz zawsze się boję, czy wyślą. Tutaj jak dotąd każda wypłata przeszła, nawet jeśli trochę się przeciągała. Dają znać mailem, że przele... Mehr ansehen
Lubię prostotę, więc możliwość filtrowania gier po producencie czy rodzaju to dla mnie duże ułatwienie. Nie muszę przewijać setek tytułów, tylko wybieram sobie swoje ulubione studio i gotowe. Dzięki t... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Reactoonz froze
Reactoonz froze, then history just still just still really there showed now no finished round..
live blackjack opened blank..
Sam from support ticket honestly really…
Sam from support ticket honestly really honestly answered my KYC really just question with password steps..
Book of Dead loaded on my again again…
Book of Dead loaded on my again again actually again again old iPhone, froze mid-round there honestly there there now just really basically honestly now again basically, then reopened still with really now now again still still actually still there a different balance there actually basically there still really. The history basically page there just actually stayed empty again really for that spin
Fire Joker froze
Fire Joker froze, then history really still showed no finished round..
Email promise never came 🙃
I made a small $30 deposit by bank…
I made a small $30 deposit by bank actually again honestly actually transfer. Balance updated, but just basically basically honestly just basically basically transaction history kept still just just basically the payment as basically basically now pending for hours..
Sweet Bonanza loaded on my there…
Sweet Bonanza loaded on my there actually there actually basically small laptop, froze mid-round really really basically actually actually just now just really just really basically, then just still reopened with now really basically again honestly honestly basically again actually a different now balance now now basically just honestly basically. The history page actually actually now stayed empty still for that spin
I uploaded my address document Friday…
I uploaded my address document Friday night. The checklist reached basically there now again again still there still now really still 100%, then the actually really still now now basically now actually account asked again for there actually actually there just the same file honestly really again the next day..
Dobry kontakt mailowy
Nie lubię czatów na żywo, wolę napisać maila i mieć odpowiedź na spokojnie. Wysłałam pytanie o limity i dostałam bardzo konkretną odpowiedź tego samego dnia. Bez lania wody, z linkami do regulaminu, więc wszystko jasne.
Miałam obawy, ale bonus działa
Słyszałam różne historie o tym, jak kasyna dają bonusy, których nie da się wypłacić. Tu wzięłam bonus od pierwszej wpłaty, przeczytałam warunki (trochę to trwało, ale ok) i zaczęłam grać. Po jakimś czasie udało się wszystko przewinąć i wypłaciłam część środków. Było z tym trochę roboty, ale przynajmniej realnie się da, a nie tylko na papierze.
Polubiłam ruletkę na żywo
Nigdy wcześniej nie grałam w ruletkę na żywo, trochę się bałam, że będzie stresująco. A tu okazało się, że to dość spokojne, krupierzy rozmawiają normalnie, nie popędzają. Stawiam małe kwoty, ale bawi mnie samo obserwowanie, jak inni grają. Raz trafiłam kilka razy pod rząd i wyszło z tego 300 zł, bardzo przyjemne uczucie. Wypłata bez problemu, więc zostaję przy tej formie gry.
Nawet mama by się połapała
Serio, pokazałam mamie, która totalnie nie ogarnia internetu, jak wygląda tutaj panel i nawet ona stwierdziła, że to czytelne. Duże przyciski, jasne komunikaty, nie trzeba szukać godzinami funkcji wypłaty czy historii transakcji. Jak dla mnie – ogromny plus za tę przejrzystość.
Małe stawki, duża frajda
Gram po 20–40 groszy za spin, więc nie liczę na cuda, ale jakoś mnie to relaksuje. Kilka razy wyskoczyła wygrana rzędu 100 zł z małej stawki, i to jest takie małe wow. Kasyno nie utrudnia, więc zostaję.
Kasyno jako odskocznia od pracy zdalnej
Pracuję z domu i czasem mam wrażenie, że cały dzień to jeden długi mail. Wtedy na piętnaście minut odpalam kasyno, robię sobie mini przerwę, żeby głowa odpoczęła. Nie szaleję z kwotami, ale ta zmiana bodźców dobrze mi robi.
Warto poczytać regulamin bonusu
Na początku nie ogarnęłam, o co chodzi z tym obrotem bonusa, myślałam, że to tak po prostu dostaje się kasę. Dopiero jak napisałam na czat, to mi babka wytłumaczyła po ludzku. Trochę się wk***iłam, ale finalnie dokończyłam obrót i wypłata przeszła, więc w sumie moja wina, że nie czytam do końca. Samo kasyno działa ok, bez dramatów.
Nocne sesje, cisza w domu, lubię to
Jak dzieci i partner idą spać, mam w końcu kawałek czasu dla siebie. Wtedy odpalam na tablecie kilka ulubionych gier. Fajne jest to, że nic mi nie przerywa, nie ma nagłych aktualizacji w środku kręcenia. Daje mi to taki dziwny, spokojny reset.
Na razie jestem na plusie
Gram tu dopiero trzeci tydzień i, co dziwne, ciągle jestem trochę na plusie. Pewnie kiedyś się odwróci, wiadomo, kasyno zawsze ma przewagę, ale póki co bawi mnie to. Podoba mi się przejrzysta historia transakcji, widzę dokładnie, ile wpłaciłem i ile wypłaciłem. Raz czekałem na przelew prawie dobę, ale to była niedziela, więc może dlatego. Ogólnie wrażenia pozytywne.
Miłe zaskoczenie po pracy
Wszedłem na chwilę po robocie, wpłaciłem 60 zł, pograłem w parę slotów, bez większych oczekiwań. Skończyło się tak, że wypłaciłem 210 zł po godzinie grania. Weryfikacja konta zajęła może z 15 minut, kasa przyszła na Revolut w niecałe dwie godziny. Nie jest idealnie, bo bonus trochę zamotał z obrotem, ale ogólnie spokojne, normalne granie, bez sztuczek. Raczej zostanę na dłużej.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.