Helaas kan ik geen hoger punt geven. Na overname door Bonusway is de uitbetaling én communicatie erg slecht. Ik wacht nu alweer ruim 4 maanden op goedkeuring. Heel jammer want het maakt het op deze ma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Werkelijk schandalig. Sowieso de klantenservice. Je krijgt mailtjes dat het langer duurt en of het nog wel beantwoord moet worden, mail je ja terug krijg je vervolgens niets meer. Mijn openstaande bed... Mehr ansehen
Bij voorganger shopkorting verliep alles redelijk soepel incl. De uitbetaling. Nu worden bonussen heel traag goedgekeurd en ben nu al een half jaar bezig (3e poging) om mijn tegoed uitgekeerd te krijg... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bonusway is een online shopping platform dat jou de kans biedt om geld terug te verdienen op aankopen bij jouw favoriete retailers. Het doel van Bonusway is om online shoppen nog leuker en voordeliger te maken. Hoe werkt Bonusway? Het is heel eenvoudig. Na registratie krijg jij toegang tot een lijst van webshops waar je bij kan winkelen. Bij elke aankoop die jij doet bij een webshop, krijg je een percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit geld komt terecht in jouw Bonusway account en kan overgezet worden naar jouw bankrekening zodra jij €10 aan goedgekeurde bonussen gespaard hebt Bonusway werkt samen met meer dan 1.400 webshops in verschillende categorieën, waaronder mode, elektronica, huis en tuin, reizen en nog veel meer. Enkele van de meest populaire retailers op Bonusway zijn Lounge by Zalando, Bol.com, Expert, Booking.com en AliExpress. Door samen te werken met deze webshops kan Bonusway exclusieve kortingscodes en aanbiedingen bieden aan alle leden. Bonusway heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kan jij gemakkelijk winkelen en cashback verdienen, waar je ook bent.
Niederlande
- bonusway.nl
Hat 26 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ook ik heb dezelfde ervaring na 8…
Ook ik heb dezelfde ervaring na 8 maanden nog steeds geen uitbetaling van de bonus.
Nooit een antwoord behalve een automatische bevestiging van ontvangst.
Kortom geen lid worden zonde van de tijd en de moeite!!!
uitbetalingsverzoek zonder bericht verdwenen, nieuwe verzoek ingediend, na 5 weken uitbetaald
Ik had in januari een uitbetalingsverzoek gedaan, maar deze werd steeds niet uitbetaald. Ik heb hierover diverse mails en hulpvragen gesteld via de portal, maar helaas nooit een zinnig antwoord mogen ontvangen. De laatste maanden werd er helemaal niet meer geantwoord.
Uit het niets is het uitbetalingsverzoek van januari is verdwenen en staat niet meer in het overzicht, wel zijn er een aantal bonussen goedgekeurd en kon ik op 14 mei een nieuw uitbetalingsverzoek indienen.
Na 5 weken is deze uitbetaald, maar verder geen communicatie ontvangen.

Antwort von Bonusway
Het is een smerige bende bij bonusway…
Het is een smerige bende bij bonusway ,de bonussen worden niet meer uitbetaald ook niet na7 a 8 maanden.Contact is onmogelijk je krijgt een automatisch bericht per mail elke keer hetzelfde verhaal.Ik heb een keer een bedrag van 100,55 euro opgenomen volgens mijn account ,maar dat bedrag heb ik nooit ontvangen .Bij shopkorting ging alles correct en nu is het een bende ,kleine bonussen lukken af en toe,maar iets grotere bedragen nooit .Ik vertrouw het niet helemaal meer bij Bonusway en dat is zachtjes uitgedrukt .Waar kan ik dit laten controleren.
Bonus nooit gestort
Ik heb de bonus begin nog 2024 aangevraagd en leven inmiddels op 19-juni 2025 haha.
Het toekennen van bonussen heel erg langzaam
Het toekennen van bonussen ging eerder veel vlotter. Nu staat al meer dan een jaar aan bonussen open. Ik ga met Bonusway stoppen
Ze reageren nergens op. Slechte service!
Bonussen worden naar maanden nog niet…
Bonussen worden naar maanden nog niet uitbetaald.
Klantenservice geeft geen antwoord op vragen hierover.
Eerder altijd shopkorting gebruikt ging ook goed. Sinds overname bonusway is het geen toegankelijke app meer.
toekennen bonussen steeds trager en slechte support
Al vele jaren aangesloten bij Bonusway, voorheen shopkorting.nl, maar het laatste jaar erg ontevreden over de afwikkeling: toekennen van bonussen duurt vaak meer dan 6 maanden en pas na contact opnemen/klacht indienen lijkt er wat aan gedaan te worden. Ook de support in steeds slechter en het enige antwoord wat je steeds maar weer krijgt, lijkt automatisch gegenereerd. Dit was tot ongeveer twee jaar geleden wel anders, toen werden bonussen wel vlot verwerkt, toegekend en was ook de support persoonlijk en helpend. Erg jammer dit...

Antwort von Bonusway
Er staat meer als een jaar open aan…
Er staat meer als een jaar open aan bonussen. Je stuurt een bericht met de vraag waarom er na 4 maanden nog steeds niks is verwerkt en dan krijg je het antwoord omdat het nog niet verwerkt is.
Dan loop je wel heel erg achter.
Zoals meerdere zeggen in het verleden erg over te spreken. Nu maak ik er geen gebruik meer van en hoop dat de € 28,- die nog open staat wordt verwerkt.

Antwort von Bonusway
Ik probeer al maanden mijn tegoed op te…
Ik probeer al maanden mijn tegoed op te nemen, tot op heden is niks uitbetaald en wordt niet gereageerd op e-mails. Heel vervelend!

Nice bonus while shopping
Nice bonus while shopping, customer service very slow though
Van goede service naar radiostilte
In het verleden goede ervaring met de support van bonusway, maar helaas is dat het laatste jaar helemaal verdwenen. Ik krijg geen reactie op vragen die ik stuur voor goedkeuring van bonussen en ook mijn verzoek om uitbetaling lijkt in het niets verdwenen.
Geen idee waarom dat ineens het geval is, want in het verleden was de service erg goed. Als er een goede reden is, wellicht een melding op de website met informatie.
26-06-2025 - Van 2 sterren naar 4 sterren:
Misschien kwam het door de review, maar inmiddels heb ik contact gehad en ben weer geholpen zoals ik gewend was. Laten we ervan uitgaan dat het tijdelijk was en alles weer positief is. Dan hoort ook een aanpassing in de review daarbij.

Antwort von Bonusway
De laatste medewerker heeft het pand verlaten?
Vroeger was dit de moeite waard maar de laatste tijd lijkt het of er niets meer wordt gedaan met aankopen. De laatste aankoop die is goedgekeurd is uit 2023, hierna lijkt er op dat de laatste medewerker het pand heeft verlaten en wordt er niets meer goedgekeurd, op berichten wordt niet gereageerd.
Hier precies hetzelfde.
Hier precies hetzelfde.
Duurt lang (lees meer dan anderhalf jaar) voordat het wordt goedgekeurd.
23 april een uitbetaling aangevraagd, geeft aan dat het is goedgekeurd maar helemaal niks ontvangen. Bij het op te nemen bedrag gaat het eerst op 0 en vervolgens weer op het bedrag wat ik kan opnemen. Nu opnieuw geprobeerd, weer dat het goed is verwerkt maar als ik naar het beginscherm ga komt het bedrag er weer te staan.
Verschillende keren contact opgenomen maar nooit een antwoord gehad. Alleen een automatisch antwoord waar niet meer op gereageerd wordt.
Erg jammer want ik deed zoveel mogelijk via Bonusway.
Hopelijk wordt het deze keer wel opgelost.
Ter aanvulling:
Dank je wel bonusway voor de reactie.
Het is inderdaad allemaal verwerkt. Ik heb de aanvraag nu via de site gedaan in plaats van met de app en dan lukt het wel.
Fijn dat er ook weer een aantal zijn goedgekeurd.
Volgende uitbetalingen vraag ik voortaan via de site aan en niet meer via de app want dan gaat het dus niet goed.

Antwort von Bonusway
Altijd heel tevreden geweest, maar nu niet meer.…
Altijd heel tevreden geweest over shopkorting en bonusway, maar sinds anderhalf jaar blijft alles heel lang op openstaand staan en na goedkeuring van mijn uitbetaling aanvraag nog steeds geen geld gestort gekregen.
Het gaat bij mij automatische om aankopen via de app te doen nooit geen problemen gehad, maar het is sinds enige tijd echt waardeloos.
Heb al diverse mails gestuurd met de vraag waar mijn geld blijft..krijg alleen automatische mails terug. Eén of twee keer antwoord gehad...maar nog steeds mijn geld niet.
Twijfel echt of ik mijn account moet opzeggen...
Hoop dat er gauw duidelijkheid komt.
Aan de reviews te zien ben ik niet de enigste die die zich afvraagt wat er sinds de overname aan de hand is.
Slecht!
Toen het nog shopkorting was: geweldig! Maar nu? Er staan nog bonussen open van ruim een jaar geleden, mailtjes naar de klantenservice worden beantwoord met een standaard tekst waar je niks mee kunt, de goedgekeurde bonussen kun je laten uit betalen, alleen krijg je het nooit. Komt doodleuk weer terug in je account... Ik vraag me af of dit een vorm van fraude is...

Antwort von Bonusway
Bonussen uit laten betalen lukt niet
Bonussen blijven lang open staan. Dit is uiteindelijk bijgeboekt op het account, maar uitbetalen op de bankrekening gaat niet

Al 20 x uitbetaling aangevraagd
Al 20 x uitbetaling aangevraagd. Vergeet het maar.
Edit 20 juni 2025.
Bonus inderdaad ontvangen. Ben 16 jaar klant geweest. Ik heb nu mijn account laten verwijderen en kom pas terug als alle negatieve reviews zijn verdwenen.😀

Antwort von Bonusway
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.