Helaas kan ik geen hoger punt geven. Na overname door Bonusway is de uitbetaling én communicatie erg slecht. Ik wacht nu alweer ruim 4 maanden op goedkeuring. Heel jammer want het maakt het op deze ma... Mehr ansehen
Al vele jaren aangesloten bij Bonusway, voorheen shopkorting.nl, maar het laatste jaar erg ontevreden over de afwikkeling: toekennen van bonussen duurt vaak meer dan 6 maanden en pas na contact opneme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Werkelijk schandalig. Sowieso de klantenservice. Je krijgt mailtjes dat het langer duurt en of het nog wel beantwoord moet worden, mail je ja terug krijg je vervolgens niets meer. Mijn openstaande bed... Mehr ansehen
Bij voorganger shopkorting verliep alles redelijk soepel incl. De uitbetaling. Nu worden bonussen heel traag goedgekeurd en ben nu al een half jaar bezig (3e poging) om mijn tegoed uitgekeerd te krijg... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bonusway is een online shopping platform dat jou de kans biedt om geld terug te verdienen op aankopen bij jouw favoriete retailers. Het doel van Bonusway is om online shoppen nog leuker en voordeliger te maken. Hoe werkt Bonusway? Het is heel eenvoudig. Na registratie krijg jij toegang tot een lijst van webshops waar je bij kan winkelen. Bij elke aankoop die jij doet bij een webshop, krijg je een percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit geld komt terecht in jouw Bonusway account en kan overgezet worden naar jouw bankrekening zodra jij €10 aan goedgekeurde bonussen gespaard hebt Bonusway werkt samen met meer dan 1.400 webshops in verschillende categorieën, waaronder mode, elektronica, huis en tuin, reizen en nog veel meer. Enkele van de meest populaire retailers op Bonusway zijn Lounge by Zalando, Bol.com, Expert, Booking.com en AliExpress. Door samen te werken met deze webshops kan Bonusway exclusieve kortingscodes en aanbiedingen bieden aan alle leden. Bonusway heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kan jij gemakkelijk winkelen en cashback verdienen, waar je ook bent.
Niederlande
- bonusway.nl
Hat 26 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Waardeloos bedrijf
Uit frustratie omdat er niet op emails wordt gereageerd en er ook geen bonus wordt uitbetaald, mijn account opgeheven. Die uitbetaling hoeft dus niet meer en mogen ze zelf in hun zak steken.
Vreemd dat er wel direct gereageerd kan worden met een mail als je aangeeft je account te willen verwijderen!
Nooit in zee gaan met bonusway! Alleen maar ergernis en frustratie
Bonus opnemen lukt niet
Eerst duurde het bijna 1 jaar voordat bonussen goedgekeurd werden. Daarna wilde ik deze bonussen eindelijk opnemen. Elke keer als ik dit probeer. Kom ik op de site van trustpilot terecht. Als ik dan weer opnieuw naar mijn bonussen ga. Staat het totale bedrag er weer. Ik krijg wel een code via de sms maar die kan ik nergens invoeren. Dus nu zijn de bonussen eindelijk goedgekeurd maar lukt het niet hey gespaarde bedrag op te nemen.

Bonusbagger
Om te janken! Sinds eind 2023 begon het al steeds moeizamer te gaan. Bonussen die meer dan een half jaar op openstaand blijven staan. Hoge bonussen die zonder pardon worden afgekeurd. Meerdere mails al aan gewaagd over de openstaande bonussen. En inmiddels ook al meerdere mails gestuurd over de uitbetaling van de bonussen die nu al ruim een half jaar duurt ( november 2024). Bij de voorganger nooit problemen gehad en eerder ook met veel plezier gebruik van gemaakt, maar nu al anderhalf jaar een bron van frustratie!
Vandaag door bonusway mijn bonussen…
Vandaag door bonusway mijn bonussen weer goed gekeurd.
Hoop dat het nu zo blijft gaan.
Altijd leuk om eerst te kijken of er een site bij bonusway is aangesloten.
Ook al is het maar centen werk.
Het loopt toch lekker op

Antwort von Bonusway
Krijg ik dit keer wel mijn bonus???
Voor de zoveelste keer vraag ik mijn opgebouwde bonus op. Benieuwd of ik het dit keer ontvang!
Wachten op uitbetaling
De goedgekeurde bonussen vier maanden geleden laten uitbetalen, maar helaas zonder resultaat. Uiteindelijk zijn de bonussen van januari weer 'teruggeboekt' naar status Goedgekeurd en zijn andere kortingen ook goedgekeurd. Helaas wacht ik inmiddels weer twee weken op de uitbetaling hiervan.
Verder heb ik nog enkele honderden euro's aan kortingen openstaan.
Uitbetalen lukt niet
Inmiddels zijn een aantal kortingen op goedgekeurd gezet, dat is positief. Maar vervolgens kan ik nergens op klikken om te laten uitbetalen. De klantenservice reageert wederom niet, daarom maar weer via Trustpilot.

Antwort von Bonusway
Uitbetaling aanvraag terug naar goedgekeurd
Had in december 2024 een uitbetaling aangevraagd en werd maar niet uitbetaald. Tot mijn verbazing stond het in mei weer op goedgekeurd??? Nu weer gevraagd om tot uitbetaling over te gaan. Ik heb er gewoon recht op maar is nu zo slecht. Geen zaken meer mee doen

Update!
Zoals beloofd een update:
Inmiddels een aantal weken geleden geplaatst dat er geen uitbetaling plaats vond. Meerdere mailtjes gestuurd en tot mijn verbazing stond het geld vanmiddag ineens op mijn rekening. Hopelijk betekend dit dat ze in de toekomst ook weer overgaan tot uitbetalen!

Antwort von Bonusway
Maanden al dan niet jaren aan het wachten op goedkeuring van bonussen [Updated]
Update: Review aangepast van 1 naar 3 sterren, uiteindelijk na mail verkeer de bonussen goedgekeurd en na een mail ook alles uitbetaald. Het zou fijn zijn als dit alles in de toekomst gewoon zonder extra mail verkeer en negatieve reviews gebeurt.
Vandaag weer een mail gestuurd (eerder dit jaar ook al gedaan maar nooit een reactie op gehad) inclusief screenshot van openstaande bonussen die maar niet goedgekeurd worden. Na de mail gelijk binnen 1 seconden een standaard mail terug, waarop ik direct heb terug gemaild dat ze toch eens mogen gaan kijken naar de openstaande bonussen.
Erg jammer dat het tegenwoordig zo slecht geregeld is gezien de vele slechte ervaringen van andere gebruikers, voorheen dat het shopkorting was nooit problemen met ze gehad.

Antwort von Bonusway
Het was Shopkorting & top.
Het was Shopkorting & top.
Nu is het Bonusway & waardeloos.
Je moet bijna overal mails over sturen & vaak gebeurt er dan niets, ik wacht inmiddels al 6 maanden op de uitbetaling!?
26 mei
De betaling is nog niet ontvangen.
Jullie hebben nu mijn laatste verzoek voor uitbetaling verwerkt van een paar dagen terug maar die van januari is nog niet uitbetaald / ontvangen.

Getting nothing
Getting nothing , takes a long time to get the reward. And iften the reward isnt granted for reaspns unkniwn.
To get the reward...idk even how to get it to my avtual bank acvount

Antwort von Bonusway
Ben al maanden aan het wachten op mijn…
Ben al maanden aan het wachten op mijn geld!!!!!!
Nu staat het bedrag opeens weer goedgekeurd!
Ik heb geen goed woord over voor jullie!
Niet aan beginnen!!
Niet aan beginnen!!! Bonussen worden zelden goedgekeurd. Uitkeringen worden niet gedaan en niemand die bereikbaar is. Er valt niet mee te communiceren.
Duurt lang
Het schijnt wel lastig te zijn om je geld op te nemen. Ik probeer het nu al voor de 3e keer

Kan mijn bonus niet openen
Kan mijn bonus niet openen
Antwoord van Bonusway
33 minuten geleden
Zou je contact op kunnen nemen via /help.bonusway.n
/contact/? Dan zoeken we het voor je uit 😃
En daar wordt je ook niet geholpen

Een mooi bedrag bij elkaar gewinkeld
Een mooi bedrag bij elkaar gewinkeld

Antwort von Bonusway
It was going fast and I hope I will…
It was going fast and I hope I will receive my money soon.

Antwort von Bonusway
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.