Brand by Bo

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst en nooit binnen gekregen. 4 mails gestuurd en via TikTok bericht maar geen reactie. Hier niet bestellen!!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ketting voor mijn dochter besteld voor de kerstmis. Order 6594. Kamer van Koophandel nummer 88252817. Niks ontvangen. Geen reacties op zogenaamde klantenservice. Op 0622358213 geen reactie. Ik ben opg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn dochter heeft een trui besteld en betaald netjes optijd geleverd echter de maat komt niet overeen dus willen we het retour sturen en daar gaat het gigantisch mis. Er wordt niet op mail of insta g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dochter heeft op 17 juli een jurkje besteld voor een feestje. Vergeten huisnummer in te vullen. Pas bij navragen komt Brand By Bo hiermee als reden voor uitblijven van bestelling op de proppen. Huisnu... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Clothing & Jewellery brand

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had een leuk topje in de sale besteld

Had een leuk topje in de sale besteld, met verzendkosten 40 euro kwijt. Heb alleen een bevestiging gekregen en vroeg me na 10 dagen af wanneer mijn pakketje zou komen. Ik heb meerdere keren gemaild maar krijg geen reactie of duidelijk antwoord. Jammer Bo ik had beter van je verwacht!

30. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes geleverd!

Ik was wat huiverig na het lezen van de slechte reviews. Maar het shirtje van mijn dochter, dat we vorige week besteld hebben is gewoon netjes geleverd! 👍

25. Juni 2024

Order 6147 placed on May 28

Order 6147 placed on May 28, 2024, until today, no info regarding shipping, customer service not available, no reply to email request. Payment processed on my credit card already. Terrible service, will never order again!

Update 26.6.2024 - no shipping, no info and no answer by the customer service until today. Scam shop, be aware!

7. Juni 2024

Never received my package 6066

I ordered on your website over a month ago and the amount of Euros has already been debited from my account. I never received my package or a response to my many emails. I even texted you over instagram but also didn‘t get a response. My order number is 6066. This lack of communication raises my suspicion that this may be a case of internet crime. Please send me my items or a refund of the purchase price.

3. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bijna een maand geleden een tas bestelt…

Bijna een maand geleden een tas bestelt van €80 en heb inmiddels 4x gemaild maar nog steeds niks binnen en krijg ook geen antwoord. Had het voor mijn verjaardag besteld maar dat is nu ook weer 1,5 week terug echt mega slecht dit

29. Mai 2024

Bestelling 5968

Bestelling 5968
Tot op heden nog steeds geen bericht van u ontvangen.
Onze dochter had ook laarzen besteld, tegelijk met de kleding, maar in het bericht van Post NL staat dat het om een brievenbuspakketje gaat, er klopt dus helemaal niets van uw werkwijze. U pakt ook niet uw verantwoordelijkheid om netjes te reageren of te bellen. Het is schandalig.
We hebben helemaal niks ontvangen, 2 April besteld en wel 130 euro betaald.
Er wordt helemaal niet gereageerd op mails en geen telefoonnummer beschikbaar.

21. Mai 2024

Retour zending niet afgehandeld

Een maand geleden heeft onze dochter een topje teruggestuurd. 2 dagen later heeft ze gevraagd naar de status en niks verder vernomen. We zijn er zelf achteraan gegaan en het retour artikel ligt nog op het post sorteercentrum. Beste Eva Bo, wil je svp een uitvraag doen naar Post NL of alsnog het bedrag aan haar overmaken. Het is zuur geld voor een puber met kleedgeld. Alvast dank!

21. Mai 2024

12 april tas besteld, niks meer gehoord

heb 12 april een tas besteld, €80 van mijn rekening maar nooit een bevestigingsmail met ordernummer etc ontvangen. meerdere keren mails gestuurd naar de klantenservice en krijg dan telkens hetzelfde antwoord dat je 5 dagen moet wachten. Het is ondertussen 7 mei dus bijna een maand later. Ik hoop dat je hier wel op mij reageert, vind het echt heel slecht dit.

7. Mai 2024

Nooit bestellen! Never!

Zeer slecht, ik had uggs besteld nooit binnen gekomen. Elke keer een mail gestuurd en alleen maar de automatische mail. Uiteindelijk een bon gekregen van 40 euro. Wilde ik niet, dus geld terug gevraagd. Kreeg het geld maar niet terug. Uiteindelijk nooit mn geld terug gekregen. Zeer slechte winkel.

14. Februar 2024

NIETS KOPEN!!!!

NIETS KOPEN!!!!! Mijn moeder heeft voor mij een tas gekocht en bij de eerste keer dragen ging hij (bij het passen alleen al) kapot. Ik was het huis nog niet eens uit. Vervolgens aangegeven waarna een mail terug kwam dat ik alleen een nieuwe tas kon kopen met 50% korting en verder niks! Nadat ik ze wees op de juridische wetgeving die zij niet nastreven, gaven ze nooit meer antwoord. Op zowel mail als dm nooit meer een reactie gehad. Berichten die ik schreef onder hun Posts werden verwijderd. ONBESCHOFT EN KLANTONVRIENDELIJK. Raad het iedereen af!!!!

15. März 2024

#5765

#5765
Ook ik heb 21 februari 2024 een bestelling gedaan en een retour gedaan. Diverse malen gemaild en ik krijg ook geen antwoord. Ik zou nog 55 +34 euro terug gestort moeten krijgen. Ik krijg geen antwoord op mails. Slecht erg moeilijk om contact te krijgen.

21. Februar 2024

VERSCHRIKKELIJKE ERVARING

VERSCHRIKKELIJKE ERVARING: Ik heb in januari oorbellen besteld. Een maand later had ik de oorbellen nog steeds niet. Nadat ik een mail stuurde (midden februari), werd er gereageerd dat het huisnummer ontbrak en dat ze meteen de oorbellen zouden opsturen. Vorige week (maart) nog steeds geen oorbel te bespeuren. Ik mail terug en krijg een automatische reply dat ze binnen de vijf dagen reageren. Niet dus. Wat een oplichterij. NIET KOPEN DUS!

19. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Positieve ervaring

Eerlijk is eerlijk, was behoorlijk sceptisch na het lezen van deze reviews.
MAAR bestelling was binnen 2 dagen binnen, prijs hetzelfde als andere webwinkels en onbeschadigd.

Dat verdient dus ook een gewoon goede review! Bedankt

7. März 2024
Brand by Bo-Logo

Antwort von Brand by Bo

Wat super fijn om te horen, dankjewel voor je review :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eind vorig jaar heb ik een product…

Eind vorig jaar heb ik een product besteld met de waarde van 40 euro. Dit pakket kwam niet binnen, waarna ik vervolgens meerdere berichtjes en mailtjes heb gestuurd. Hier werd aan het begin op gereageerd met dat het aan zou komen en dat ik anders mijn geld zou terug krijgen. Dit heb ik allebei niet gekregen. Hierna heb ik nog wat berichten gestuurd dat die niet binnen is waar niet op gereageerd werd. Het is nu al bijna 4 maanden later en er word nog steeds niet gereageerd.

20. Dezember 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed

Hele leuke kleding, ook kreeg ik na enkele uren van een mailtje te hebben gestuurd naar de klantenservice al antwoord.

22. Februar 2024
Brand by Bo-Logo

Antwort von Brand by Bo

Dankjewel voor je review Lieve!

Beste Brand by Bo/ Eva Bo,

Beste Brand by Bo/ Eva Bo,
Bedankt voor je reactie op trustpilot! Beter laat dan nooit…. Op alle verstuurde mails naar jullie klantenservice, inclusief ordernummer, is NOOIT gereageerd. Nog steeds de ruim 150 euro niet retour gekregen.
Het is nu bijna half februari en het gaat om een order (#4843) van eind november 2023.
Je zaken zijn niet op orde. En de zakken worden wel onrechtmatig gevuld. Los het netjes op!

12. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr