Brand by Bo

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst en nooit binnen gekregen. 4 mails gestuurd en via TikTok bericht maar geen reactie. Hier niet bestellen!!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ketting voor mijn dochter besteld voor de kerstmis. Order 6594. Kamer van Koophandel nummer 88252817. Niks ontvangen. Geen reacties op zogenaamde klantenservice. Op 0622358213 geen reactie. Ik ben opg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn dochter heeft een trui besteld en betaald netjes optijd geleverd echter de maat komt niet overeen dus willen we het retour sturen en daar gaat het gigantisch mis. Er wordt niet op mail of insta g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dochter heeft op 17 juli een jurkje besteld voor een feestje. Vergeten huisnummer in te vullen. Pas bij navragen komt Brand By Bo hiermee als reden voor uitblijven van bestelling op de proppen. Huisnu... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Clothing & Jewellery brand

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bestelling niet verzonden

Op 5 januari een bestelling geplaatst. En na een bestelbevestiging niks meer gehoord. Ook na meermaals mailen en dm’s te hebben gestuurd nog niks gehoord. Zou toch fijn zijn als ik mijn bestelling uiteindelijk geleverd krijg en er gereageerd wordt op mijn mails….

Ik raad af hier te bestellen!!!

*AANVULLING NA REACTIE BRANDBYBO*

Toch grappig, want mijn mails zijn niet beantwoord… het ordernummer is 5539. Besteld op 5 januari 2024

5. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkeerd artikel geleverd en daarna geen gehoor

We hebben contact gehad (nu 14 weken) en ik heb laten weten niet tevreden te zijn over het product en zou dat willen retourneren. Nu weer geen gehoor.

Een flinke bestelling geplaatst (220€), en redelijk op tijd ontvangen. Helaas was 1 artikel niet de juiste. Na 7,5 week en 5 mailtjes later komt nu dan toch een negatieve review. Ik hoop dat ze het juiste product nog toe zullen sturen. Dan kunnen we denk ik allemaal blij zijn. Met zulke jonge ondernemers heb ik wel geduld. Ik hoop op wederzijds respect.

11. Dezember 2023

Antwort von Brand by Bo

Hi, we hebben contact met u gehad en het artikel wat u heeft ontvangen was de juiste :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Pakketje nog niet ontvangen — uiteindelijk wel

Ik ben via een dm goedgeholpen alleen ik heb nog steeds geen tas…. Ik heb dit een dikke week geleden besteld alleen geen verzendingsmail ontvangen terwijl ik die wel zou moeten hebben, ik heb nog een x een dm gestuurd en hoop dat het nog komt maar ben bang van niet…

Uiteindelijk nog reactie gekregen op de dm en ze zou het dinsdag op de post doen dit is dan ook gebeurd en woensdags is het bezorgd door post nl. ik heb de dm wel lief geschreven met interesse zonder boos gedrag. Ik denk ook dat dit meer wordt gewaardeerd ondanks dat dit niet perse de goeie manier is. Toch zou ik niet nog een keer bestellen vanwege de recensies en klachten. Wel was de tas super mooi!

15. Jänner 2024

Hi Mirthe,
Rustige communicatie wordt zeker gewaardeerd! Fijn om te horen dat je blij bent met de tas, veel plezier ervan :)

NIETS BESTELLEN!

Bestelling wordt niet verzonden. Als dat na dreiging met aangifte wél gebeurt kan je het pakketje via de link van brand by bo volgen, maar dat het bezorgd is wordt niet aangegeven. Ze hebben hun zaakjes niet op orde. Opgegeven post-adressen komen niet overeen. Een zou in in het World Fashion Centre zijn. Geloof het maar niet! Malafide zaak. Nav uw reactie: uw pakketje had verzendnummer 5536 en werd verzonden vanaf de Spuistraat in Amsterdam. Dat is mijlenver van het WFC. Adressering met naam. U hebt uw administratie niet op orde. Dat verbaast met niet.

13. Jänner 2024

Hi,
U heeft nooit een bestelling bij ons geplaatst. Indien u dit op een andere naam heeft gedaan kunt u contact opnemen met de klantenservice via klantenservicebybo@gmail.com. En wij zitten zeker wel gevestigd in het world fashion centre maar pakketjes worden verzonden via ons postbus adres. :)

@BrandByBo niet bestellen

@BrandByBo niet bestellen! Probeer al 2 maanden geld terug te krijgen van de bestelling van mijn dochter die niet geleverd kon worden, geen reactie, geen tel nummer (weet iemand die toevallig?) en geen geld!

13. Jänner 2024

Rare mensen

Sorry maar als ik die reacties lees van brand by Bo wat ze beter brand by oplichten kunnen noemen. Schandalig hoe hun op de slechte reviews reageren als een pakket nie aan komt en die gene geen track en tracé heeft gekozen is dat niet hun schuld het is jou *** bedrijf. Jij moet er voor zorgen dat het aankomt onzin wat jullie allemaal zegge dit moet snel afgelopen zijn geld verdienen met andere mensen oplichten schaam je dood kind van 17/18 hoort nie eens zo’n bedrijf te hebben ze weet niks van ondernemen. Bah schaam je dood

1. November 2023

ECHT SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!!

ECHT SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!!
Ik heb een tas voor mijn dochter besteld en AFGEREKEND namelijk 79 euro daarna niets meer vernomen. Ik heb nu al twee keer een mail gestuurd waar niet op gereageerd wordt.....als je zo je geld moet verdienen dan ben je wel heel erg diep gezonken!

7. Jänner 2024

Hi Wendy,
U heeft een Pre-order besteld. Dit stond er duidelijk bij aangegeven. Deze tas is nu bij ons aangekomen en wordt morgen verzonden.

Leveren gewoon niet!

Leveren gewoon niet! Betalen en gewoon geen contact meer en niet leveren. Het zuurverdiende kleedgeld van mijn dochter gewoon weg! Oplichters!

4. Jänner 2024

Hi,
Zou je een e-mail willen sturen naar klantenservicebybo@gmail.com? Met enkel een slechte review zonder ordernummer kan ik helaas niet zo veel.

Nog steeds niks ontvangen

Ik heb 12 dagen geleden iets besteld bij brandbybo, het enige wat ik in mijn mail heb gekregen is een bevestiging van de bestelling maar thats it. Als ik contact probeer te zoeken via e-mail en insta dm word er niet gereageerd. Op de website staat 1-5 werkdagen voor het leveren maar daar is het dus nu al ver overheen. Ik hoop dat het toch nog binnenkomt of dat ik eventueel mijn geld terugkrijg, dus het zou erg gewaardeerd worden als er op mijn mailtjes gereageerd word.

3. Jänner 2024

Hi Niene,
Je bestelling is al geleverd zie ik. Zou je deze review willen verwijderen of aanpassen? Alvast bedankt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Twee keer een slechte ervaring

Ik heb de fout gemaakt om voor een tweede keer te bestellen bij de webshop. Bij de eerste ervaring heb ik de artikelen geretourneerd, maar geen geld ontvangen. Daarnaast heb ik bij de tweede bestelling op 7 december een bericht ontvangen dat mijn bestelling verzonden was. Echter heb ik nog steeds geen bestelling ontvangen. Bij beide bestellingen heb ik meerdere mails gestuurd, maar geen antwoord ontvangen. Daarom zou ik zeker niet aanraden om een bestelling te plaatsen bij deze webshop. Bestellingen worden niet verzonden en er is geen contact te zoeken.

7. Dezember 2023

Mega slechte webwinkel

Mega slechte webwinkel!
Ik heb iets retour gestuurd en daar wordt gewoon naar meerdere e-mail gestuurd te hebben, totaal niet op gereageerd. Ik heb mijn geld ook nog steeds niet terug gekregen.
Laten we hopen dat Eva toch nog zal reageren en het geld netjes terugstort 🙏

30. Dezember 2023

Hi Nathalie,
Ik zie dat u het geld een tijd geleden al retour heeft ontvangen! Zou u deze review willen verwijderen of naar huidige waarheid willen aanpassen? Alvast bedankt!

na 5 maanden niks gekregen

3 augustus heb ik hier een paar sieraden besteld voor ongeveer 20 euro. Het is nu bijna 5 maanden later en ik heb nooit wat ontvangen. Elke keer als ik bij de track en trace keek werd de bezorgtijd een dag uitgesteld. Ook bij postnl staat nogsteeds dat het pakketje door hun niet is ontvangen.
Ik heb meerdere keren de klantenseevice een mailtje gestuurd. Bijna elke keer kreeg ik een automatisch mailtje terug, maar een keer zei ze dat ze er maandag op kantoor naar ging kijken (dit was echt in oktober ofzo). Uiteindelijk ook niks meer van gehoord.
Ik vind het heel jammer, want het waren ook leuke sieraden. Ik hoop echt dat ik mn geld misschien terug kan krijgen of dat ik de sieraden alsnog ontvang, want 20 euro is eigenlijk best veel geld voor mij.

3. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eenmaal betaald geen contact meer…

Eenmaal betaald geen contact meer mogelijk. Reageren niet op emails. Aangegeven levertijd komen ze niet na. Per dag wordt de bezorgtijd aangepast. Ik krijg de indruk dat het niet is opgestuurd door ze.

Pakket kwam na 2 weken binnen. Maar gezien alle slechte reviews over Brand by Bo eerder geluk dan wijsheid.

8. Dezember 2023

Hi,
Fijn om te horen dat het pakket goed is aangekomen.

Lange wachttijd

Lange wachttijd, geen contact met de klantenservice mogelijk, reageren niet op mails en komen de aangegeven levertijden niet na.

20. Dezember 2023

Hi Nieke,
Zou je een e-mail willen sturen naar klantenservicebybo@gmail.com?

Pakket nogsteeds niet geleverd

Ik heb op 31 oktober een adventskalender besteld op deze site. Vanaf 7 november staat er dat mijn bestelling onderweg is, maar nog niet ontvangen door het postkantoor. Na contact op te nemen met Bo bleek dat ze de bestelling nog helemaal niet had verstuurd. Ze zei dat ze dit ging doen, maar dat is niet gebeurt. Ondertussen is het 7 december en dus al te laat voor het begin van gebruik van een adventskalender. Er wordt ook niet meer op mijn mailtje gereageerd. Ik ben dus gewoon opgelicht en ik zal zeker niet op deze site bestellen!

7. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super slecht: geen pakket ontvangen en geen reactie :-((

Geen pakket ontvangen, meerdere malen over gemaild, geen reactie - oplichters!!

1. Dezember 2023

Hi Madelijn,
Ik zie dat u uw huisnummer niet hebt ingevuld bij het bestellen. Ook zie ik geen e-mails van u staan.. Zou u uw huisnummer willen mailen naar klantenservicebybo@gmail.com en daarbij dan ook uw ordernummer willen benoemen? Dan kunnen we het pakket naar u verzenden. Ook zou ik het ontzettend waarderen als u deze review zou willen weghalen :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

6 maanden wachten en negeren als ik mail stuur.

Ik wacht al bijna 6 maanden op mijn pakketje. Ik heb op 14 april by brand by bo voor €60 een pakketje gekocht. Na drie weken wachten was het nog steeds niet verzonden. Ik heb gemaild ik kreeg een keer een mailtje terug dat het gestuurd zou worden. Toen het weer 3 weken duurde probeerde ik weer contact te maken via de mail en via Instagram. Meerdere keren heb ik dit gedaan minstens 3 mails en 3 berichten op Instagram. Ze hebben me NEGEERT! En ik heb nooit het pakketje gekregen! Verschrikkelijk.

14. April 2023

Pakket kom niet aan

Ik en een vriendin hebben een bestelling geplaatst als een cadeau voor een andere vriendin. 3 weken later en nogsteeds niks in huis. Het is nog niet eens opgestuurd. Bizar slecht bedrijf dit jezus

26. November 2023

Hi,
Zou je een e-mail willen sturen naar klantenservicebybo@gmail.com?

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alsnog geleverd!

Na een wat moeizame aanloop en toezeggingen over tijdstip van levering heb ik vandaag toch het bestelde artikel in de brievenbus gekregen. Dus mijn angst, gezien de vele andere klachten op deze site, te zijn opgelicht blijkt onterecht. De kwaliteit valt gezien de betaalde prijs (en natuurlijk ook de persoonlijke smaak) nogal tegen. Retourneren acht ik gezien de vele gemelde slechte ervaringen echter een te groot risico

24. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jas besteld voor mijn dochter maar zij…

Jas besteld voor mijn dochter maar zij vond hem helaas niet leuk. Dus wilde retour sturen kon niet omdat het pakketje volgens de website niet geleverd was. Na 2 weken wachten eigenlijk een reactie op de mail vervolgens 7,00 betaald voor retour. Schijnt dat het pakketje bij hun niet te zijn aangekomen. Volgens post.nl moet brandbybo actie ondernemen maar er wordt gewoon niet meer gereageerd op mijn mail die ik inmiddels 4x heb verstuurd. Ben nu 70,00 verder en heb helemaal niets. Dus alsjeblieft koop hier NOOIT iets.

20. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr