Broderist.com Bewertungen 779

TrustScore 5 von 5

5,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering. Kvaliteten er altid i top og er mit go to sted når jeg skal handle ind til nye broderingsprojekter! Priserne er mere end... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bevares, det er ikke første gang jeg efterlader 5 stjerner her hos Trine, men hun kan simpelthen heller ikke roses nok! Hver gang der tikker en sms ind om at der nu kan hentes en pakke i pakke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

…så skal du bare handle hos Broderisten. Stort udvalg af broderitilbehør og altid med en personlig hilsen i pakken: Denne gang bag på en hedengangen opskrift på “Hongkong-mørbrad med ris” med tilhøren... Mehr ansehen

1. Handarbeitsgeschäft
  2. Bastelgeschäft
  3. Kunsthandwerksschule
  4. Stickkurs

Vom Unternehmen geschrieben

Sy skævt sammen med Broderist! Broderi-workshops med fokus på crazy korssting, fedt samvær og ro i skallen. Det er også her du finder fede og helt anderledes broderimønstre.

5,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Lynhurtig levering

Jeg fik, hvad jeg havde bestilt, og det gik lynhurtigt. Tommel op!

27. Oktober 2025

Kære Jannie
Tusind tak for de fem flotte stjerner! Skøøøønt med tommel top op, tak :)

Min go to shop

Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering.
Priserne er mere end fair og har et fantastisk stort udvalg af alt hvad der skal bruges, om du så starter et nyt stort projekt eller skal lave en lille gave.
Jeg har handlet her flere gange og ikke én gang er jeg blevet skuffet eller har det mindste at sætte en finger på.

30. Oktober 2025

Kære Sandra
Tusind tak for den fantastiske anbefaling!! Man skulle tro jeg havde betalt for den ;)
Hvor er jeg bare glad for at du er så godt tilfreds! Tusind tak for at dele :)

Bedste broderi butik

Altid en stor fornøjelse at handle her.
Lækre produkter og hurtigt levering.

Kære Jeanette
Tusind tak for de fem flotte stjerner! Hvor er jeg bare glad for at du er godt tilfreds med kiosken og at du orkede at dele :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bruger altid Broderist når jeg mangler broderigarn eller tilbehør. Super service - jeg er fuldt ud tilfreds. Det er også hyggeligt at afsendelses-kuverterne er super cute, og man får et hyggeligt kort med hver gang.

1. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Jeanne
tusind tak for stjerneregn og skøn anbefaling!
Du får sgu også fem stjerner af mig :)

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Selma styrer

Kære Lis
Tusind tak for stjernevrimlen! Selma er igen månedens medarbejder :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt i handlen var til perfektion.

Alt i handlen var til perfektion.
Jeg er vild med den personlige hilsen der
Blev sendt med i min pakke.
Mvh.
Michael Enggaard

26. September 2025

Kære Michael
Tusind tak for stjerneregnen! Hvor er det fedt at høre at du er godt tilfreds :)
Tak for at dele!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er så skønt at modtage en pakke

Det er så skønt at modtage en pakke, hvor der er gjort noget ud af indpakningen. Jeg kan kun anbefale at man handler her.

Kære Sine
Årh tusind tak altså!! Jeg elsker også selv, når der er gjort noget ud af pakkerne, så det er FEDT at du har det på samme måde :) Tusind tak for at dele!

Hurtigt nemt og bekvemt

Hurtigt nemt og bekvemt

25. September 2025

Kære Jeanette
Tusind tak for den dejlige stjerneregn :)
Det lyder jo næsten som en reklame for Ritter Sport ;)
Skøøøønt!!!

Jeg er så tilfreds

Jeg er så tilfreds. Fik en lækker pakke med et dejligt broderi-kit lige til at gå til...

25. September 2025

Kære Annie
Hvor er det bare skønt at høre! Tusind tak fordi du tog dig tid til at kaste stjerner i nakken på mig :) Rigtig god fornøjelse!!

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse. En shop med "personlighed" og god kundeservice.

28. August 2025

Antwort von Broderist.com

Tusind tak for den dejlige anbefaling og den flotte stjerneregn :)

Trine

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr