Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering. Kvaliteten er altid i top og er mit go to sted når jeg skal handle ind til nye broderingsprojekter! Priserne er mere end... Mehr ansehen
Jeg bruger altid Broderist når jeg mangler broderigarn eller tilbehør. Super service - jeg er fuldt ud tilfreds. Det er også hyggeligt at afsendelses-kuverterne er super cute, og man får et hyggeligt... Mehr ansehen
Bevares, det er ikke første gang jeg efterlader 5 stjerner her hos Trine, men hun kan simpelthen heller ikke roses nok! Hver gang der tikker en sms ind om at der nu kan hentes en pakke i pakke... Mehr ansehen
…så skal du bare handle hos Broderisten. Stort udvalg af broderitilbehør og altid med en personlig hilsen i pakken: Denne gang bag på en hedengangen opskrift på “Hongkong-mørbrad med ris” med tilhøren... Mehr ansehen
Sy skævt sammen med Broderist! Broderi-workshops med fokus på crazy korssting, fedt samvær og ro i skallen. Det er også her du finder fede og helt anderledes broderimønstre.
Ole Rømers Gade 46, 8000, Aarhus C, Dänemark
Det er en rigtig flot æske. Jeg broderer sammen med nogle piger. Jeg vil tage den med, og vise dem den. Jeg tror, de også vil kunne li’ den.

Antwort von Broderist.com
Det er altid en god oplevelse at handle med Broderisten. Sprogbrug i øjenhøjde og en fornemmelse af fis og ballade. Det er en balanceakt, som kun lykkes, hvis man hat et stærkt anker i sin faglighed. Det her lyder alt for alvorligt, så jeg vil bare sige: det bedste sted at handle 👏💪🏻🍾

Antwort von Broderist.com
Hurtig levering levering og sød hilsen fra broderisten. Rigtig god oplevelse.

Antwort von Broderist.com
Som altid flot pakket ind.
Leveringstid som forventet.
Super service.

Antwort von Broderist.com
Hurtig levering. Er vild med at der er lidt "sjovt" når man modtager sin pakke.

Antwort von Broderist.com
Har aldrig prøvet at grine hele vejen gennem købsprocessen. Og så modtager man den sjoveste pakke. Prøv det. Kæmpe optur

Antwort von Broderist.com
Fantastisk med en flot sommerpakke og den blev leveret allerede dagen efter.
Kan anbefales.

Antwort von Broderist.com
Fine produkter, prima service i form af hurtig levering og virkelig fin indpakning.

Antwort von Broderist.com
Altid hurtig levering og pakkerne er fuld af sjov og Broderistens ånd, så fantastisk

Antwort von Broderist.com
Lynhurtig ekspedition og fin personlig hilsen med.

Antwort von Broderist.com
Hurtig levering og rigtig fin service. Jeg kunne særligt godt lide den håndskrevne hilsen på et madopskriftskort fra 70'er. Love it :-)!