Drankenshop Broekmans.be Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reacties via de E-mail bij vragen. De whisky die geleverd is, is conform beschrijving en afbeelding. De medewerker had dit nog gecontroleerd. De bestelling was snel en keurig netjes afgeleverd.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Drankenshop Broekmans provides excellent customer service, responding to emails promptly and with a warm, genuine tone. They truly go the extra mile to ensure you receive top-notch service. The packag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Première expérience avec Drankenshop Broekmans.be. Rien à redire. Service parfait. La bouteille commandée était très bien protégée, emballage sympa recélant trois petits cadeaux. Livrée le jour souhai... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wide selection, prices are reasonable, fast dispatch and nice service. Dirk, who packed my parcel (the accompanying letter mentioned his name) did a great job on keeping the parcel and its contents sa... Mehr ansehen

1. Spirituosengeschäft
  2. Spirituosenladen
  3. Weinhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

82 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hoi Bart,

Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een topscore verdiend hebben bij jou!

Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi assortiment, snelle levering en uitstekende verpakking

Mooi assortiment, snelle levering en uitstekende verpakking. Ik bestelde 2 rum cadeauboxen en deze werden op tijd geleverd in een sterke verpakking én alles werd keurig opgevuld om breken te voorkomen. Volgende bestelling wordt zeker via Broekmans besteld!

2. September 2025

Hoi Nicolas,

Ruim assortiment. Goede service

Ruim assortiment, goede service!

21. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hoi Bruce,

perfect shopping experience

perfect shopping experience, great prices, great service!

10. Juni 2025

Hi Jamie,

Thank you for taking the time to review our store. We are delighted to see that we have earned a top score from you!

If you have any tips or suggestions in the future, or if you encounter any problems in our store, please do not hesitate to contact us!

Kind regards,

Perfect delivery

Perfect delivery, well packaged.

11. August 2025

Hi Eric,

Kind regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bonne commande de rhumon choix de rhum et commande arrivée…

Bon choix de rhum et commande arrivée rapidement , bon suivi , à recommander à d,autres personnes ;

11. August 2025

Bonjour Dany,

Merci d'avoir pris le temps de donner votre avis sur notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué la note maximale !

Si vous avez des conseils ou des suggestions à nous faire à l'avenir, ou si vous rencontrez un problème dans notre boutique, n'hésitez pas à nous contacter !

Cordialement,

Hoi Peirre,

Good services

15. Juli 2025

Hoi Frederic,

Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we vijf sterren verdiend hebben bij jou!

Gewoon een prima winkel.

Gewoon een prima winkel.

14. Juli 2025

Hoi,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en goed ingepakt.

Snelle service en de fragile bestelling was goed ingepakt.

7. Juli 2025

Hoi Matthias,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hoi Freddy,

Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we vier sterren verdiend hebben bij jou!

Goede en snelle levering

Prima Service en mooie producten, top 👍

10. Juni 2025

Hoi Cees,

Snel en correct

Snel, correct en goed veilig ingepakt.

Hoi Gert,

goed gecommuniceerd

goed gecommuniceerd, op tijd geleverd.

5. Juni 2025

Hoi Sebastian,

Alles perfect verlopen

Alles perfect verlopen. Flessen goed ingepakt ontvangen.

4. Juni 2025

Hoi Jan,

Levering op mijn gewenste dag geleverd

Levering op mijn gewenste dag geleverd
Goed verpakt

3. Juni 2025

Hoi Eddy,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle levering en uitstekend…

Zeer snelle levering en uitstekend verpakt, zeer stevige en veilige verpakking.

Hoi Steve,

Snelle verzending

Snelle verzending. Zeer goed verpakt en een heel aangenaam cadeautje erbij gekregen. Zeker en vast een aanrader.

Hoi Maria,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, stevige en veilige verpakking, ben tevreden.

Hoi Jozef,

Maarten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr