Drankenshop Broekmans.be Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reacties via de E-mail bij vragen. De whisky die geleverd is, is conform beschrijving en afbeelding. De medewerker had dit nog gecontroleerd. De bestelling was snel en keurig netjes afgeleverd.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Drankenshop Broekmans provides excellent customer service, responding to emails promptly and with a warm, genuine tone. They truly go the extra mile to ensure you receive top-notch service. The packag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Première expérience avec Drankenshop Broekmans.be. Rien à redire. Service parfait. La bouteille commandée était très bien protégée, emballage sympa recélant trois petits cadeaux. Livrée le jour souhai... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wide selection, prices are reasonable, fast dispatch and nice service. Dirk, who packed my parcel (the accompanying letter mentioned his name) did a great job on keeping the parcel and its contents sa... Mehr ansehen

1. Spirituosengeschäft
  2. Spirituosenladen
  3. Weinhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

82 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Verry good.

8. Mai 2025

Hoi Leslie,

Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

Zeer goede levering

Zeer goede levering, snel en goed verpakt. Zeer grote keuze aan whisky's, tegen zeer goede prijzen.

5. Mai 2025

Hoi Antoine,

Hoi Nicolas,

Super gemakkelijk besteld

Super gemakkelijk besteld. Correcte levering met handtekening. Lekkere producten.

Zeker een aanrader.

6. Mai 2025

Hoi Tuur,

Duidelijke website

Duidelijke website, gemakkelijk om te bestellen, correcte levering

9. Mai 2025

Hoi Frank,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gemakkelijk te bestellen en snelle…

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering, en uiteraard heel lekker 😋

8. Mai 2025

Hoi Pedro,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

levertermijn zoals afgesproken

levertermijn zoals afgesproken. Whiskey nog niet geproefd, ik wacht tot ik een volgende proeverij regel voor mijn whisk(e)y "vrienden"

11. April 2025

Hoi Pascal,

Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we vier sterren verdiend hebben bij jou!

Levering stipt op tijd

Levering stipt op tijd , goede verpakking en de begunstigde zeer tevreden met zijn cadeau !

11. April 2025

Hoi Tom,

Zeer tevreden

Vlug verstuurd, goed verpakt , duidelijke en vlotte communicatie en kleine attentie bij levering

9. April 2025

Hoi Els,

A conseillé aux amis

troisième fois que je commande chez Broekmans, trois fois cela s'est parfaitement passé
Rapidité d'envois
Commandes très bien emballées
A poursuivez bien entendu !

7. April 2025

Antwort von Drankenshop Broekmans.be

Bonjour Alain, Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique en ligne. Nous sommes ravis de constater que vous nous avez attribué cinq étoiles. Nous espérons que vous apprécierez votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez des problèmes, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten

stevig ingepakt

Flessen waren heel goe ingepakt zelf onze postbode was het hierover eens,

7. April 2025

Hoi Tom,

Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we vijf sterren verdiend hebben bij jou! We sparen inderdaad koste noch moeite om jouw bestelling breukvrij en in uitstekende conditie bij je thuis te krijgen.

Snelle levering, heldere communicatie

Mooie selectie, snelle levering en heldere communicatie/updates.

1. April 2025

Hoi Elke,

Moonshine

Moonshine besteld bij Broekmans.
Zelden zo’n goed verpakt pakketje ontvangen!
Dankjewel Marlies!
Top service, hier bestel ik zeker nog een keer!

3. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hoi Koen,

Antwort von Drankenshop Broekmans.be

Bonjour, Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique en ligne. Nous sommes ravis de constater que vous nous avez attribué cinq étoiles. Nous espérons que vous apprécierez votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez des problèmes, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten

prima webshop met veel…

prima webshop met veel filtermogelijkheden. Snelle verzending

13. März 2025

Hoi Charles,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duurde iets langer dan voorzien maar…

Duurde iets langer dan voorzien maar alles ok.

5. März 2025

Hoi William,

Dankjewel om de moeite te nemen om onze webshop te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we vijf sterren verdiend hebben bij jou. We wensen je veel plezier met je bestelling!

Jouw bestelling is op dezelfde dag van je bestelling meegegeven met bpost, en de dag erna was het pakket onderweg naar jouw postpunt. Het heeft daarna inderdaad meer dan een week geduurd voordat het door jou gekozen postpunt de ontvangst ervan bevestigde zodat je het kon gaan afhalen. Vermoedelijk is er daar dus één en ander niet helemaal correct verlopen.

Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produits excellents et très variés

Produits excellents et très variés, expédition et réception rapide de la commande et les bouteilles étaient très très bien emballées. Je recommande cette entreprise

3. März 2025

Antwort von Drankenshop Broekmans.be

Bonjour Sabine, Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique en ligne. Nous sommes ravis de constater que vous nous avez attribué cinq étoiles. Nous espérons que vous apprécierez votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez des problèmes, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne en zeker aparter assortiment

Fijne en zeker aparter assortiment, goede bezorg optie s. Snelle levering

7. Jänner 2025

Hoi Eric,

10. Februar 2025

Hoi Erik,

Tout est parfait

Tout est parfait

10. Februar 2025

Antwort von Drankenshop Broekmans.be

Bonjour Michel, Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique en ligne. Nous sommes ravis de constater que vous nous avez attribué cinq étoiles. Nous espérons que vous apprécierez votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez des problèmes, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr