Hurtig ekspedition, korrekt vare. Vældig fin slimfit skjorte til en fornuftig pris.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilt sorte jeans Style NEAL 1502-106 Ser federe ud på billedet, ikke helt slim fit vil jeg sige. Modellen virker som om den er syet så bagdelen hænger længere nede end fordelen på buksen. Jeg... Mehr ansehen
Havde egentlig Ikke forventet den store kundeservice ud fra læsning af de mange anmeldelserne, der sætter Brun & Stengade i halv dårligt lys. Under returning af ordre til firmaet, var min pakke kommet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg må give min største anbefaling af Bruun og Stengade. Jeg bestilte i sidste uge en pullover, der desværre krympede efter én vask ved 30grader til trods for at det fremgår i vaskeanvisningen at d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bruun & Stengade blev etableret i 2004 af Niels Bruun og Peter Stengade, med drømmen om at skabe herretøj til den selvbevidste dansker. De startede med at lave en kollektion bestående af klassiske skjorter, men nu efter mere end 15 år, har kollektionen vokset sig til at være et full concept som forhandles verden over. Alle kollektionerne følger nutidens trends, er stilrene og af høj kvalitet. Bruun & Stengade lever for at designe tøj, som føles godt og giver en det ekstra boost.
Sankt Annæs Plads 11 3.sal, 1250, København K, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Bestilte en skjorte fredag over middag, modtog den mindre end 24 timer senere. Fantastisk service.
Skjorten lever fuldstændigt op til det forventede. Fremragende kvalitet og pasform.
Ikke sidste gang jeg handler hos Bruun og Stengade.
Thomas

Antwort von Bruun & Stengade
Altid en god oplevelse. Hurtig levering og varerne er tip-top klasse

Hurtig og effektiv handel
Gode produkter til en ok pris og venlig kundeservice.

Antwort von Bruun & Stengade
Meget positive, hjælpsomme og kompetente medarbejdere i kundeservicen.
Ordrer sendt staks efter smatale.
Jeg kan varmt anbefale Bruun & Stengade.

Antwort von Bruun & Stengade
Rigtig god service. Jeg fik bestilt forkert størrelse og skrev til dem, hvilket de hurtigt fik fikset. Rigtig god service og god kvalitet!

Antwort von Bruun & Stengade
Fik en mega god service af en medarbejder ved navn Sofie.
Var en kæmpe hjælp, da jeg lavede fejl i min ordre.

Antwort von Bruun & Stengade
Ikke noget at udsætte på forløbet. Planmæssigt og effekttivt.

Antwort von Bruun & Stengade
Købte en fin coat til vinteren hos deres fysiske butik på Fisketorvet. Alletiders oplevelse og meget venligt og imødekommende personale. Priserne er en smule i den høje ende, men det går jo hånd i hånd med den lækre kvalitet.

Ringe service.
Ikke muligt at returnere skjorter fordi fristen var gået. Det har jeg ikke oplevet andre steder, hvis man sender en høflig mail.
Deres skjorter er rimelig kvalitet, dog lidt gammeldags pasform i modern fit og alt for stramme i slim fit.
Designs er klassiske men kedelige ud over hvide skjorter.

Antwort von Bruun & Stengade
Endelig en virksomhed som ved hvad god kundeservice går ud på! Havde en helt igennem positiv oplevelse med kundeservice afd. ved Bruun & Stengade. Lavede en reklamation om lørdagen, som blev fulgt op telefonisk allerede om mandagen, og om onsdagen havde jeg en ny skjorte leveret. De fandt sågar min oprindelige online bestilling i deres arkiv, da jeg ikke havde oplyst om dette ved min henvendelse. Fantastisk service og mine rosende ord skal sendes til Sofie, som var den som håndterede min reklamation.

Antwort von Bruun & Stengade
Hurtig behandling af ordre og nem returnering uden diskussion

Antwort von Bruun & Stengade
Var i butikken i Fisketorvet, da jeg manglede tøj/skjorte til en fest. Var således klar til at købe og kunne lide flere produkter.
Desværre var de to herrer ansat til at servicere ikke i humøret til at servicere. Ingen kontakt. Ingen opmærksomhed. Intet spørgsmål, om der kunne hjælpes. Nada!
Til gengæld personlige samtaler uden pause.
Besluttede mig derfor at forlade butikken igen og at handle andet sted.

Antwort von Bruun & Stengade
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.