Hurtig ekspedition, korrekt vare. Vældig fin slimfit skjorte til en fornuftig pris.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilt sorte jeans Style NEAL 1502-106 Ser federe ud på billedet, ikke helt slim fit vil jeg sige. Modellen virker som om den er syet så bagdelen hænger længere nede end fordelen på buksen. Jeg... Mehr ansehen
Havde egentlig Ikke forventet den store kundeservice ud fra læsning af de mange anmeldelserne, der sætter Brun & Stengade i halv dårligt lys. Under returning af ordre til firmaet, var min pakke kommet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg må give min største anbefaling af Bruun og Stengade. Jeg bestilte i sidste uge en pullover, der desværre krympede efter én vask ved 30grader til trods for at det fremgår i vaskeanvisningen at d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bruun & Stengade blev etableret i 2004 af Niels Bruun og Peter Stengade, med drømmen om at skabe herretøj til den selvbevidste dansker. De startede med at lave en kollektion bestående af klassiske skjorter, men nu efter mere end 15 år, har kollektionen vokset sig til at være et full concept som forhandles verden over. Alle kollektionerne følger nutidens trends, er stilrene og af høj kvalitet. Bruun & Stengade lever for at designe tøj, som føles godt og giver en det ekstra boost.
Sankt Annæs Plads 11 3.sal, 1250, København K, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Opfølgning: jeg er nu blevet kontaktet af firmaet, der har beklaget min oplevelse, som de ikke selv kan forklare baggrunden for og det ærgrede dem rigtig meget. Så det er nok ikke deres telefon-kundekultur alligevel.
Jeg har fået løst mit problem og er tilfreds. Jette hansen
Tak for jeres svar og forklaring om jeres udfordringer. Dog var det netop det anførte nummer jeg ringede til, da det var det, der fremgik af min faktura.
Jette hansen
Ordre nr. - dk17492
Sikke en ringe kunde- og telefonkultur, har nu forsøgt at kontakte butikken i nogle dage pr. Telefon og i alle 3 tilfælde fået at vide, at “du er nu nr 1 i køen og vil blive kontaktet af første ledige medarbejder”, hvorefter jeg har ventet i hhv. 15 min, 11 min. Og nu 24 min. Uden af komme igennem. Så her vil jeg ikke handle mere.
Jette hansen

Antwort von Bruun & Stengade
Jeg købte noget i jeres butik på Fisketorvet. Super god service!
Byttede varerne i fields til en anden størrelse dagen efter.
Nu har jeg været tilbage på Fisketorvet for at returnere varerne og få pengene igen, men der får jeg så at vide, at man ikke kan, og at det kun er i fields jeg kan gøre det.
De varer jeg ønsker at returnere, opfylder betingelserne som står på kvitteringen, og ingen steder står der at man ikke kan få pengene retur i andre butikker.
Jeg får at vide at det er en ny regel og at det skyldes uoverensstemmelser i økonomien, hvilket nu heller ikke giver mening da varerne oprindeligt blev købt på Fisketorvet, men byttet til en anden størrelse i Fields.
Hvordan kan det give mening?!

Antwort von Bruun & Stengade
Jeg ville bare skrive og rose jeres nye kvinde-kollektion, da min kæreste er vild med jeres produkt - og nu kan jeg også blive det🙌🏼

Antwort von Bruun & Stengade
Efter at have bestilt mine varer fik jeg en rettelse på min ordre hvor jeg fij trukket en vare fra fordi de ikke havde flere af de par busker jeg havde bestilt. Når jeg så får min ordre er de par bukser så med alligevel, mens der manglede et par andre bukser. Det var lidt rodet.
Deres chinos er MEGET slim. Bruger normalt 36/34 i andre bukser, som jeg passer fint, men deres var så strammme at jeg ikke kunne få dem på og de er mindst 2 gange mindre end andre bukser i samme størrelse. Det er vel bare den risiko man løber ved at købe et nyt brand for første gang online.
Jeg returnerede derfor mine varer, hvilket gik helt uden problemer, men oplevelsen hos bruun og stengade har været lidt skuffende.

Antwort von Bruun & Stengade
Lækkert og flot, nogle gange diskret flot, tøj, der leveres i fint pakket ind. Tøjet bare holder holder og holder. Noget tøj har holdt i 7 år

Antwort von Bruun & Stengade
Super hurtig levering. Kvaliteten af tøjet levede op til forventningerne. Størrelserne passer med anførte. Alt er bare godt!

Antwort von Bruun & Stengade
Jeg kom derind i butikken på Fisketorvet med en vis irritation efter noget bøvl med en reklamation som tog over en måned.
Men William gav simpelthen så god en oplevelse i butikken.
Jeg gik derfra med sådan en god oplevelse at jeg måtte dele det her.
5 stjerner til William.

Antwort von Bruun & Stengade
En fornøjelse at handle online her. Sendte en jakke retur - og alt gik hurtigt og var nemt. Kan anbefales. Sikkert og stabilt

Antwort von Bruun & Stengade
Utrolig dejlig service med jeres medarbejder. Helt klart et sted jeg vil handle igen. Bestilte mandag og havde varen onsdag .

Antwort von Bruun & Stengade
Super hurtig levering og mega god og igen hurtig service, efterfølgende da jeg havde fået bestilt en forkert størrelse.

Antwort von Bruun & Stengade
Ekspedient helt ude fra rækkevidde som praktisk talt siger at kunden er tyk ! Hvad sker der.

Antwort von Bruun & Stengade
Det tog under 24 fra online bestilling til jeg havde modtaget min bestilling.
kvaliteten af tøjet er også super god.

Antwort von Bruun & Stengade
Virkelig pæn strik. God kvalitet. Hurtig og problemfri handel og leveringen uden problemer.

Antwort von Bruun & Stengade
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.