Bruun & Stengade  Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition, korrekt vare. Vældig fin slimfit skjorte til en fornuftig pris.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilt sorte jeans Style NEAL 1502-106 Ser federe ud på billedet, ikke helt slim fit vil jeg sige. Modellen virker som om den er syet så bagdelen hænger længere nede end fordelen på buksen. Jeg... Mehr ansehen

1. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bruun & Stengade blev etableret i 2004 af Niels Bruun og Peter Stengade, med drømmen om at skabe herretøj til den selvbevidste dansker. De startede med at lave en kollektion bestående af klassiske skjorter, men nu efter mere end 15 år, har kollektionen vokset sig til at være et full concept som forhandles verden over. Alle kollektionerne følger nutidens trends, er stilrene og af høj kvalitet. Bruun & Stengade lever for at designe tøj, som føles godt og giver en det ekstra boost.

Hervorragend

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super god oplevelse!

Kan varmt anbefale Bruun & Stengade!
Produkterne er af høj kvalitet og service er i top.

16. April 2021

Hej Viktor,
Mange tak for din fine anmeldelse, dén sætter vi virkelig pris på!
Rigtig dejlig dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 3 skjorter hvor der desværre…

Bestilte 3 skjorter hvor der desværre var hul i den ene.
Jeg skrev kundeservice, og fik hurtigt svar og de sendte en ny skjorte med det samme.

Rigtig god service.

10. März 2021

Hej Victor,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for, at du er tilfreds med den service du har oplevet hos os.
Rigtig god dag til dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg må give min største anbefaling af…

Jeg må give min største anbefaling af Bruun og Stengade. Jeg bestilte i sidste uge en pullover, der desværre krympede efter én vask ved 30grader til trods for at det fremgår i vaskeanvisningen at den skulle vaskes ved 30grader.

Jeg kontaktede firmaet der glædeligt og helt uden udfordringer, sendte mig en ny trøje.
God og høflig kundebetjening :-)

10. März 2021

Kære Nicolai,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at du er tilfreds med vore service angående din reklamation.

Super kundeservice

Har bestilt fra deres webshop flere gange.

Har haft brug for deres kundeservice 2 gange. En gang med en syning der gik op på en trøje og en gang hvor jeg modtog nogle forkerte varer.
Begge gange har kundeservice rettet op på problemet med det samme.

9. März 2021

Hej Troels,
Mange tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig beklageligt med reklamationen og pakkefejlen. Men det er rigtig godt at høre at vores kundeservice har hjulpet dig begge gange.
Du ønskes en dejlig dag.

God oplevelse

Lækre produkter og rigtig god service!

3. März 2021

Hej Kenneth
Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på!
Rigtig god dag.

Super hurtige

Super hurtige, super service.....en dejlig handleoplevelse, jeg kommer igen 😃

3. März 2021

Hej Jens,
Vi vil gerne takke dig for din fine anmeldelse. Vi er super glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos os!
Du ønskes en rigtig dejlig dag :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Størrelser der ikke passer efter noget…

Størrelser der ikke passer efter noget og urimelig retur vilkår så handler der aldrig igen og køber aldrig mere noget af dette mærke!

1. März 2021

Hej Kristoffer,
Tak for din feedback. Vi er selvfølgelig kede af at høre at du hverken er tilfreds med vores produkter eller vores handelsbetingelser. Vi er altid klar på at hjælpe med vejledning i forhold til størrelser osv. og sidder klar på telefonen alle hverdag mellem 9-16.

Urimelige returvilkår

Ok kvalitet til prisen, men det er helt udenfor markedsvilkår at man skal betale returfragt som raskvæk beløber sig op mod 100 kr. bare forbi man skal have byttet størrelse. Ender med at have betalt næsten 200 kr i porto. Sidste gang jeg handler der.

25. Februar 2021

Hej Flemming.
Først og fremmest er vi glade for, at du er tilfreds med vores produkter. I forhold til returnering fremgår alt info i vores handelsbetingelser, som man bekræfter ved køb på vores hjemmeside. Vi beklager, at fragtselskabernes porto omkostninger ligger på det niveau, det er desværre ikke noget vi har mulighed for at ændret på. Dog arbejder vi på at finde en bedre løsning til vores kunder.
Rigtig god dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt forskellige ting af jer og…

Har købt forskellige ting af jer og meget fin kvalitet. Dog var der et fejl i én af trøjerne og de sendte straks en ny.
Det er kanon service.

22. Februar 2021

Hej Peter,
Tusinde tak for at du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Vi sætter pris på dine fine ord og ønsker dig en dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig levering

19. Februar 2021

Hej Marc,
Vi takker dig mange gange for at du tog dig tid til at give os en anmeldelse og sætter pris på de fine ord!

Super service 👍

19. Februar 2021

Hej Christoffer,
Mange gange tak for at du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.
Rigtig god dag!

122 kr for at returnere en varer

122 kr. for at returnere en jakke, så jeg herefter kan bestille en anden størrelse.
Produktet er flot, men returnering / bytte muligheden er under alt kritik.
Hvordan kan man drive en forretning på den måde i et moderne samfund? Det er som om I ikke har fulgt med udviklingen. Eller også er I totalt lige glade med at skabe glade kunder, som ønsker at handle hos jer igen. I har en meget ringe kundeservice, når det drejer sig om at ville bytte til en anden størrelse.
Og I behøver ikke at svare, at det står i jeres handelsbetingelser. Det gør det ikke et hak bedre af den grund.

15. Februar 2021

FORFÆRDELIG OPLEVELSE

Jeg skulle købe en trøje og et par bukser hos jer, eftersom i havde nogle gode tilbud. Det viste sig, dog at efter jeg havde købt, så havde i ikke trøjen på lager alligevel? Derudover skulle jeg returnere et par bukser fordi de ikke passede mig. MEN jeg skulle selv betale for at fragte den tilbage?! Til dig som læser dette, så vil jeg fraråde jer at handle fra deres hjemmeside, da det formentlig ender med, at i skal sende en vare retur på jeres egen regning. Derfor vil jeg anbefale jer at handle B&S på en 3. part side, som Zalando, eftersom køber ikke selv skal betale for at sende en vare retur.

20. Jänner 2021

Hej Poul,
Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på både ris og ros!
Vi beklager meget den oplevelse, du har haft vedr. den udsolgte style, og vi vil skynde os at sige, at den selvfølgelig ikke er optimal. Vi har dog informeret dig på mail ang. varen, vi havde udsolgt. Det kan desværre ske, hvis flere kunder har lagt samme vare i kurven.
Hvad angår retur har vi ikke mulighed for at tilbyde gratis returnering. Dette gør vi dog også opmærksom på i vores handelsbetingelser.
Vi er selvfølgelig altid parate til at hjælpe og svare på spørgsmål på vores e-mail eller ved et opkald.
Mvh. Stella - Bruun & Stengade

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lige brugt 160 kr for at returnere…

Har lige brugt 160 kr for at returnere en jakke til 1350 kr

13. Jänner 2021

Hej Lotte,
Mange tak for din anmeldelse. Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde gratis returnering på nuværende tidspunkt. Dette gør vi dog også opmærksom på i vores handelsbetingelser.
Rigtig god dag til dig.
Mvh. Stella - Bruun & Stengade

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deres forretning in Hundige er…

Deres forretning in Hundige er glimrende, med fantastisk kvalitet. Kundeservice er i top, da de er meget venlige. Helt bestemt et besøg værd.

26. September 2020

Hej Martin

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen og vil sørge for at personalet derfra får ros.
Vi ser frem til at se dig ude i vores butikker igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over dit merk

Zeer tevreden over dit merk. Degelijke afwerking en kwaliteit.

18. September 2020

Hi Jacques

Thank you very much for the kind review.
We appreciate you taking the time to write this and hope you like your ordered clothes.

Kundeservice

Havde egentlig Ikke forventet den store kundeservice ud fra læsning af de mange anmeldelserne, der sætter Brun & Stengade i halv dårligt lys. Under returning af ordre til firmaet, var min pakke kommet retur til mig. Ved opringning kom jeg direkte igennem og efter min sag var undersøgt, blev der ringet tilbage 10 min. efter og tilbudt afhentning af pakke direkte på min adresse eller fremsendelse af returlabel. Nuvel, kundeservice som man bør forvente i 2020, men findes altså også her :)

16. September 2020

Hej Joachim

Mange tak for de gode ord.

Vi så det selvfølgelig som det rigtige at gøre, eftersom det ikke var din skyld at din returpakke ikke nåede frem til os.

Vi håber på at du i fremtiden fortsat vil købe fra vores webshop.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårligt shop system giver dårlig kundeoplevelse

Elendig service. Ingen varer og pengene er hævet. Har intet hørt fra dem.

---

Efter kontakt med firmaet. Besken ang. levering er ikke kommet frem, og varene ligger derfor klar - blot uden min viden.

Dette kunne undgås hvis både shop samt GLS sendte mail ud(og også SMS), når orden er afsendt. Stadig for mig en dårlig købsoplevelse, da jeg ikke ønsker at skulle skrive til et firma, for at få mine bestilte varer.

4. September 2020

Hej Michael

Vi beklager den dårlige oplevelse du har haft med vores webshop.
Der vil blive arbejdet på, at forbedre dette og håber på at du til den tid vil besøge os igen.

/Teresa, Bruun & Stengade

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr