Personalet har ingen lyst til og rette op på deres fejl og er kolde og ligeglad med deres kunder. Vi fik leverede mad men manglede og der var ingen snak om kundeservice bare vil du ha det eller... Mehr ansehen
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg spiste på restauranten, og det var en rigtig god oplevelse. Burgeren var saftig og velsmagende, pomfritterne var sprøde, og maden blev serveret hurtigt. Personalet var meget venligt, s... Mehr ansehen
Ermh det var skrækkeligt??! Har været ægte syg og dehydreret i to dage pga en burger fra ovenstående virksomhed. Aarhus, Frederiksgade fra Wolt Det var instant madforgiftning/ salmonella forgiftn... Mehr ansehen
Vi bestilte to menuer fra burger boom vesterbrogade den ene en cheeseburger menu hvor der manglede ost. Vi kontaktede restauranten med billede og fik svaret at deres procedure gør at de ved der er... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vesterbrogade 4
Burgeren var glimrende, men pommes fritene var virkelig ikke særlig gode. Derudover var kundeservice i forretningen ikke god nok.
Lækker burger
Lækker burger. Gode fritter - dog en anelse bløde.
Virkelig lækker mad og god betjening…
Virkelig lækker mad og god betjening 👍🙂
Har bestilt fra Burger Boom i Østergade…
Har bestilt fra Burger Boom i Østergade i Aarhus mange gange, og har altid været meget tilfreds med deres burger. Men i dag 29/3 2021 var en meget anderledes oplevelse.
Min kæreste og jeg bestilte begge en cheese burger, den ene uden rødløg og pickles, men begge med bacon i.
Jeg skulle hente maden klokken 19.16, og da jeg møder op i butikken klokken 19.15 og fortæller, at jeg har bestilt to burgere til kvart over 7, får jeg at vide, at jeg må altså lige vente lidt, fordi de har mega travlt. Jeg tænker, okay, fint nok, da det selvfølgelig er i orden, at have travlt og være lidt presset.
Jeg venter så i fem minutter, og får min mad. Da jeg kommer hjem og åbner burgerne er der ikke pickles og rødløg i nogen af burgerne. Der er kun bacon i én og i den ene burger mangler der i det hele taget ost.
Pomfritterne var lyse og smattede inden i, som om de havde fået halvdelen af den tid i frituren de burde have fået, samtidig var der ikke rigtig krydderier på flere af pomfritterne, og de pomfritter der havde krydderi, var meget pletvist dækket.
Det er i orden at have travlt, men at få en bestilling så meget forkert, har jeg simpelthen ikke respekt for. Det får mig til at genoverveje næste gang jeg skal bestille fra Burger Boom.
Tør Bruger og kold mad
Tør og kedelig burger. Normalt plejer Burger Boom på Østergade at være klasse men det nye sted på Vesterbrotorv er decideret elendigt.
Vi bestille to menuer og fik at vide at…
Vi bestille to menuer og fik at vide at der var ventetid på 20 minutter. Vi gik en kort tur og kom derefter tilbage, da der var gået de 20 minutter som lovet. Da vi spurgte efter vores bestilling var de ikke gået igang med at lave maden, da ordren åbentbart var blevet væk/glemt. Vi ventede yderligere 10 minutter hvorefter vi spørger om maden er klar, da vi så får at vide at den er ved at blive pakket. Efter 45 minutter får vi endelig vores mad, uden at få nogen form for rabat eller ekstra service. Vi kommer ikke igen!!
Tørt kød
I aften fik vi burgere, fra stedet vi elsker for kødets saft og kraft, de kedeligste burgere længe. Tørstegt uden smag. Ej heller salt. Det var fra Vesterbro Torv, Aarhus C
Ny burgerbar - ny standard for elendighed
Vi er et par som elsker en god burger fra vores hidtidige ynglingssted: BurgerBoom.
Efter en ny forretning åbnede på Vesterbro Torv i Århus, måtte vi derfor naturligvis prøve deres burgers.
Da vi kom hjem med vores take-away, pakkede vi en burger op med en dødstegt og meget ujævnt krydret bøf, svømmende i et hav af mayo, og med en enkelt pickle i midten. Rødløgene leder vi stadig efter... Fritterne var ligeledes underkrydret og havde ikke set skyggen af salt. Bemærkelsesværdigt hvordan den samme kæde kan være leveringsdygtig med hhv. den bedste (Store Torv) OG den dårligste burger (Vesterbro Torv) i selvsamme by.
Hyr en ildsjæl der som minimum har prøvet at koge pasta til jeres nye restaurant asap.
Så skuffende
Så skuffende. Klart de ringeste burgere, der SLET ikke ligner billederne. To burgere hvor der i beskrivelsen stå med rødløg og ikke én i. Det var den tyndeste burger, og som ikke var smagt til. Virkelig skuffende
glemte burgeren i en burgermenu
Vi bestilte to burgermenuer over Wolt. Problemet er bare, at vi kun fik én burger.... Jeg ringer til stedet. Ikke noget med at undskylde, men spørger derimod, om jeg kan hente burgeren selv. Det vil vi ikke. Derefter venter vi en halv time på burger nr to, som er den forkerte burger. Normalt kunne man forvente de undskyldte og gav en sodavand eller lign. på huset, men nej. ELENDIG service. Kan bestemt ikke anbefales
Efter triste omstændigheder i Danmark
Efter triste omstændigheder i Danmark, besluttede familien og jeg at den stod på fastfood - hvorfor valget som altid lyder på Burger Boom i Aalborg. Udover jeres fantastiske burgere og fritter, mødte jeg idag en ekstraordinær god service fra jeres medarbejder Sabrina - det er medarbejdere som hende, der gør at vi bliver ved med at komme hos jer (foruden jeres gude-burgere).
Mvh
En yderst tilfreds familie på 5!
Upålidelige. Dårlig service.
Svarer tvetydigt på spørgsmål. Virker upålidelige. Generelt dårlig service.
Så er det anden gang inden for 3 uger I…
Så er det anden gang inden for 3 uger i ikke formår at leve op den den tid i selv vælger at sige maden er klar til afhentning på 😞
Første gang ventede vi 45 min på maden selvom vi havde bestilt til et præcis klokkeslæt, men her fik vi da en undskyldning og en god service trods den lange ventetid🤷🏼♀️ I dag havde vi igen bestilt til kl 18 men måtte køre derfra kl.1830 i vrede fordi maden ikke var færdig 😡 Hende der var på arbejde, vidste først ikke, hvornår maden var færdig - hvorefter hun påstod, at det var bestilt til 18.30 / simpelthen ikke i orden at lægge den over på kunderne, når jeg ved, at det var kl 18 vi bestilte og som hun bekræftede i den tlf. Ordre.
Vi plejer at være rigtig glade for at købe mad ved jer, da maden og servicen altid er til top karakter, men det er vi færdige med nu.
Snyder med takeaway
Jeg glædede mig så meget til min cheeseburger menu med sweet potato fries, men så fik jeg en hamburger med almindelige fries.
Jeg er bare så skuffet, at jeg har brugt 20 minutter af min frokostpause for at vente på noget, som jeg ikke engang kan spise :(
God kvalitet til super pris.
God kvalitet og fin pris og super service. Sådan et sted kommer man sjællendt. Hvis man trænger til en god burger eller nogle fantastiske fritter er det klart her man skal søge hen, hvis man aligevel er i Aalborg. Klart anbefales værdigt.
Godt sted
Virkelig fedt sted med mega gode burger
Og også vildt godt pomfritter
Der ud over er der god betjening
Spiser sted
Og priserne er god
Og ikke over peberet 😊😊😊
"Goddag og velkommen
"Goddag og velkommen. Hvad kan jeg hjælpe jer med?..Ja tak, hvilke fritter vil I have til jeres menu? Og I kan frit vælge en sodavand i køleskabet."
Sådan SKULLE det have lydt, men vi blev istedet mødt med nutidens sædvanlige serviceniveau leveret af en demigud med burgerstegende sidekick, der mener at stedet bør være taknemmelig for at netop DE arbejder der. Vi måtte selv rette henvendelse for at vælge til, hvortil guden fornærmet svarede "nå, så må jeg jo rette jeres menu til. hmmrpf". Deres Boom burger med to bøffer viste sig at indeholde kun én, deres cheese fries var almindelige fritter hvor der var brækket cheddar ud over..Vi havde læst halvstramme anmeldelser af stedet, men tænkte vi prøver da lige. For første og sidste gang. Gab!
Endelig et sted hvor du går op i råvare…
Endelig et sted hvor du går op i råvare og bøfferne er dejlig røde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.