Na 2 maal en mail gestuurd te hebben met als mededeling dat er 7 ampullen gebroken waren heb ik tot nu toe nog steeds geen reactie ontvangen.
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Goed programma dat echt wel werkt. In het begin wel lastig een manier van koken te vinden zonder vet, zuivel en koolhydraten. Maar al gauw draai daarin gevonden en lekkere recepten op tafel getoverd... Mehr ansehen
Altijd snelle verzending (als evt iets verkeerd gaat, dit keer niet gebeurd hoor) maar wel Ervaring nu mee, wordt t super goed opgelost. Ik ben en blijf een terugkerende klant. Vind t een super kuur... Mehr ansehen
geen enkele verandering na inname
ONTDEK HET GEMAK VAN AFSLANKEN IN DRIE WEKEN
Pieter Calandlaan 602, 1060 TV, Amsterdam , Niederlande
Ervaring nu mee, wordt t super goed opgelost.
Ik ben en blijf een terugkerende klant. Vind t een super kuur en altijd goed resultaat.
Daar slaap je lekker van. Maar geen halve cm kwijt ´na 3 maanden.

Antwort von Burn the Fat
Product besteld, heb 8 dagen moeten wachten voor het er was en toen bleek een deel van de ampullen gebroken te zijn!! Maar het was een kwestie van een mailtje en twee dagen later had ik een compleet nieuw pakket binnen, en nu wel alles heel! Sonja bedankt voor de snelle en nette service.

Antwort von Burn the Fat
Je voelt je al snel veel fitter en ik ben blij met mij resultaten.
Menu is ook prima, alhoewel het fijn zou zijn wat meer ideeen/ recepten in het boekje te zien.
Werkt schitterend. Na exact 35 dagen (5 weken) 10 kilo lichter. Nu dus bezig met de 2e doos. Nog 2 weekjes en dan weer rustig opbouwen qua calorieen. Voelt heerlijk!

Antwort von Burn the Fat
Bestellen is zeer vlot en makkelijk. Daarna het dieet volgen. Eigenlijk ook een fluitje van een cent. Ik ben nu halverwege en ben al veel kilo’s kwijt. Ben zeer enthousiast!
Ideaal in gebruik
De eerste 2 dagen even wennen maar na heel veel geprobeerd te hebben is dit tot nog toe het product wat het beste is bevallen. Niet alleen door het verliezen van 11,5 kilo maar ook door behoud van normale stoelgang en tomeloze energie

Antwort von Burn the Fat
Als je serieus vet wilt verbranden werkt deze methode erg goed!
Ik ben 10 dagen onderweg en al 3 kg kwijt.
Het is ook erg goed te doen en ervaar de menu's als richtlijn. Ik eet veel groene groenten met vis of kip en sla het ontbijt 2 keer pw over zonder honger gevoel.
Verder is Sonja goed bereikbaar en vlot in het beantwoorden van vragen.
Goede hulp om makkelijk wat kilo’s kwijt te zijn. Alles netjes verzorgd en geleverd.
Je merkt dat je lijf beter in balans is na de drie weken. Daarna wil je zo verder gaan

Hallo!
Ik ga er morgen mee beginnen, ik zal daarna een goede review schrijven, maar tot nu toe 5 sterren!

Antwort von Burn the Fat
Prima geregeld, kon bij vragen direct per mail terecht, en snel antwoord.
heb zelfs extra info en recepten gekregen.
Kan het een ander zeer aanbevelen.

Antwort von Burn the Fat
Ben al jaren bekend met de producten van Sonja, begonnen met de Bio HCG+ en daarna overgegaan op BurnTheFat, waarbij BurnTheFat echt alle zwaktepuntjes van Bio HCG+ heeft weten te corrigeren. Afvallen, zonder honger, zonder eentonige dieten terwijl je geen energie verliest en dus gewoon kan blijven werken, naar school kan of sporten. Ik raad iedereen aan het een maandje te proberen en het zelf te ervaren!
Ik heb Burn the Fat gebruikt omdat ik altijd een jojo effect had. Ik ging van het ene naar het andere dieet. In plaats van niet eten of verkeerd eten helpt en ondersteunt Burn the Fat je een gezond voedingspatroon te ontwikkelen. Na afloop is het een gewoonte geworden, gezond te eten. Dat is heerlijk. Ja, natuurlijk heb ik ook momenten dat het helemaal weer misgaat. Als je daarna de draad weer goed oppakt, blijf je goed op gewicht. Ik ben met 2 kuren Burn the Fat 16 kg afgevallen en dat was ook hard nodig. Heel goed bevallen en vol te houden. Zeer zeker voor iedereen aan te raden. Nogmaals dank Sonja!

Antwort von Burn the Fat
Burn the Fat werkt!!! Het is een programma die er niet enkel voor zorgt om snel af te vallen, maar ook jou er bewust van maakt om jouw eetpatroon aan te passen. Ik ben gestart precies in de Corona periode, eind maart. In combinatie met sporten voelde ik me er geweldig bij. Kreeg veel energie en had geen hongergevoel. De eerste weken vlogen de kilo's eraf. Je lichaam gaat zich aanpassen en ik merkte dat mijn lichaam minder nodig had. Ik was al een tijdje op mijn voedingspatroon aan het letten, maar bleef hangen op een bepaald gewicht. Maar met Burn the fat doorbrak ik dit. De eerste 28 dagen ben ik zo'n 7 kilo afgevallen. Maar juist ook na die tijd, door het aangepaste voedingspatroon in combinatie met sporten bleef ik afvallen. Nu een klein half jaar verder ben ik 10 kilo afgevallen, ben ik veel lichaamsvet kwijt en voel me energieke dan voor die tijd.

Antwort von Burn the Fat
Helaas had het op mijn energie niet zo’n goede invloed, waardoor ik minder heb gesport dan ik had willen doen. Hierdoor ‘slechts’ 5,5 kg afgevallen i.p.v. de beoogde 8-10 kg.
Evengoed ben ik blij; geen last van opgeblazen gevoel meer, minder honger, kleinere eetlust en moeiteloos aangepast eetpatroon.
BURN THE FAT werkt echt super goed ik raad het iedereen aan die wil afvallen op een goede en gezonde manier!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.