Unternehmen hat geantwortet
ÄLSKAR dessa! Provade för första gången att göra denna typen av fransar, har tidigare både gjort på salong och använt engångsfransar man tar av efter en kväll. Använt med både bond och sealer, och de... Mehr ansehen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Håller inte alls vad dom lovar. Fransarna ramlar av utav bara vatten trots flera olika metoder. Företaget tar inget ansvar för detta bara för att produkten är testad. De har dessutom slutat svara mig. Rekommenderar inte att handla här!
Jag köpte ett startkitoch följde instruktionerna. Limmet torkar tyvärr aldrig så de trillar av när man sover. Tyvärr försvann en frans med så jag kunde aldrig riktigt använda dem till det de var till för då jag trodde de skulle hålla mer än en kväll. Hade inte köpt igen tyvärr då det är billigare med bara engångs om de inte håller längre än en kväll ändå
Bästa och snyggaste lösögonfransarna! Få supermånga komplimanger om hur naturliga dom ser ut. Använder ibland sealer och då håller dom sig på plats i flera dygn, då jag har väldigt korta och tunna naturliga fransar. Funkar kanon! Lätta att fästa och ta bort. Nu kan jag inte leva utan dom +++++

Antwort von Bywonderlash
Fantastiska produkter, fransarna är jätte fina och ser inte alls fake ut.
Det är även jättebra service, snabba svar och otroligt snäll
Även leveransen är snabb och smidig!
Rekommenderar verkligen

Antwort von Bywonderlash
Hade problem med limmet jag beställt men fick snabbt svar med att ett nytt skickas till mig!
Har även hittat mina absoluta favorit-fransar här! 🌸

Antwort von Bywonderlash
Produkterna kom fort. Limmet är väldigt tunnt och klibbar inte, blir inte heller tjockt och klumpigt, vilket jag gillar. Men fransarna håller knappast ett dygn med limmet. Dom marknadsför fransarna för att hålla sju dagar, men det gör dom verkligen inte.
Very dissatisfied! followed step by step and still they were bad. As soon as I touched them, they came off. Now afterwards my eyes hurt, they are swollen and red.
I really love this lashes and they are very kind and helpful. My package was gone but they helped me with that! 🌟💗

Antwort von Bywonderlash
Sååå bra fransar och toppenservice! Rekommenderas varmt!

Antwort von Bywonderlash
Fina fransar och allt, men tyvärr lossnar mina vid dag två hur jag än gör.
Tänkte att det bara var brist på övning som saknades för fransarna att fungera men det krävs lika mycket tur som skicklighet att få det är att lyckas efter att ha provat flera gånger. Får man för mycket av ”limmet” klibbar allt och torkar inte oavsett hur många timmar det sitter på. Får man för lite trillar fransarna av efter någon timme. Dessutom är båda växelvis sant eftersom det typ är omöjligt att få exakt lika mycket överallt. Vissa delar klumpar och andra lossnar. Ingen bra lösning tyvärr vilket var synd.
Jag har varit kund i ganska exakt ett år nu, tidigare både byggt fransar på salong och testat att applicera ”vanliga” lösögonfransar med vanligt lim enligt samma teknik som By Wonderlash. När denna produkt dök upp i mitt flöde testade jag direkt och har verkligen bara positivt att säga om dem. Snabba leveranser, rimliga kostnader och BRA produkter. Jag idrottar på hög nivå, sover med huvudet i kudden och bär linser = fransarna behöver stå ut med otroligt mycket i min vardag. De håller otroligt väl (minst 7 dagar är standard för mig) och är enkla att återbruka. Utsatt dem för allt från svettfester, klorfyllda pooler, bastuångor och annat spännande helt utan problem. Skriver denna recension mot bakgrund av att jag för första gången behövt ha kontakt med kundtjänst i egenskap av en reklamation av ett tillbehör, vilket de löste på under 12 timmar. Finns säkert fler bra konkurrenter på marknaden, men jag kommer utan tvekan fortsätta handla här så länge produkter och service håller denna toppklassiga nivå!

Antwort von Bywonderlash
I received the lashes super fast! As first timer, the outcome for applying lashes turnout easy and they look so nice! Ppl thought Ive gotten extended eyelashes from a beauty salong!

Antwort von Bywonderlash
Älskar fransarna, finns nåt för alla och alla tillfällen. Det bästa med dessa fransar är att dom är så enkla att få dit och förstör inte mina egna fransar. Min favorit är Everyday Bae och har använt dom under en lång period och kommer att fortsätta.
Vid ett tillfälle blev det fel i min leverans och deras kundservice svarade snabbt på mitt mejl och skickade redan dagen efter det jag egentligen skulle ha. Ett plus är också det trevliga bemötandet jag fick av kundtjänst!
Rekommenderar varmt!!

Antwort von Bywonderlash
Snabb och proffsig service. Tack!

Antwort von Bywonderlash
Så otroligt bra service! Råkade beställa fel produkt så jag mailade kundservice, fick snabbt svar och problemet löste sig direkt. Super snabb leverans! Tack

Antwort von Bywonderlash
Jag använder varje dag och är så in i skogen nöjd. Säger det igen - jag kommer gå i graven med dessa fransar!!

Antwort von Bywonderlash
Nice lashes. There was something wrong with the one Bond i got. But coustumere service was quick with a solution. And The order was superfast, came in two days. Im definitly gonna order again!

Antwort von Bywonderlash
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.