Bywonderlash Bewertungen 408

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nyligen börjat använda deras fransar, även min dotter använder dom. Enkla att sätta dit (är 40 år och aldrig använt något annat än mascara innan), sitter bra (även om jag inte får ut 7 dagar än men... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är så positivt överraskad av resultatet. Klarar jag att sätta dit dem på korrekt sätt så gör alla det... trust me!! 🤪Som canceröverlevare och dessutom passerat klimakteriet så har inte mina ögonf... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag uppgav i Mail att jag hade problem med bonden och att flera av mina Angel Flick åkt ner i duschen, fick svar att de kan skicka ut ny bond och nytt par ögonfransar nästa vecka. Jag är supernöjd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa och snyggaste lösögonfransarna! Få supermånga komplimanger om hur naturliga dom ser ut. Använder ibland sealer och då håller dom sig på plats i flera dygn, då jag har väldigt korta och tunna nat... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 70 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa fransarna och snabb/bästa…

Bästa fransarna och snabb/bästa kundservicen <3

16. Dezember 2025

Hej Moa

Tack snälla för dina fina ord 🥰 Det gör oss otroligt glada att höra att du är nöjd både med fransarna och vår kundservice. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundservice och snabba…

Fantastisk kundservice och snabba leveranser alltid!!

11. Dezember 2025

Hej Alva!

Tusen tack för din fina recension, det betyder verkligen mycket för oss. Vi är så glada att du är nöjd med vår kundservice och våra snabba leveranser. Du är alltid varmt välkommen tillbaka hos oss! 💗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket förstående och hjälpsam…

Mycket förstående och hjälpsam kundservice!

10. Dezember 2025

Hej Madeleine!

Tack snälla för dina fina ord 🤍
Vi uppskattar det verkligen och är så glada att du är nöjd med vår kundservice. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp igen ✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Really good lashes for every look

Really good lashes for every look, only thing we want more is to have the brown one in different lengths 😍

13. November 2025

Hej Thea!

Thank you so much for your lovely review 😍 We’re really happy to hear you love the lashes for every look.

We truly appreciate your idea about the brown lashes in different lengths, that’s a great suggestion and something we will definitely take into account when developing new products. Feedback like yours really helps us improve and grow.

Thank you for your support, it means a lot to us 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid lika nöjd och har handlat här…

Alltid lika nöjd och har handlat här mycket. Väldigt givmilda med sina rabatter trotts det håller dom en god kvalitet. Inge fastchip här inte

8. Dezember 2025

Hej Thilde!

Tack snälla för din fina recension 🤍

Vi blir otroligt glada att höra att du är nöjd och att du har handlat hos oss flera gånger. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både kvaliteten och vår service, och att du även gillar våra rabatter. Det är precis därför vi gör det vi gör.

Stort tack för ditt förtroende och stöd, vi ser fram emot att få göra dig nöjd många fler gånger ✨

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra avslut trots missnöjet innan

Fina fransar, men borde vara två långa rader för priset man betalar. Fransarna åker av snabbare än beskrivet samt bonden torkar snabbt. Kan uppfattas som klibbigt.
Jag var tvungen att ta bort fransarna.

Jag mailade och fick delvis återbetalning. Bra kommunikation och förståelse. Uppskattar det verkligen!

Hej Rebecca!

Tack för att du delar din upplevelse och för de fina orden om vår service, det betyder väldigt mycket för oss 🤍

Vi är glada att du är nöjd med leveransen, fransarnas utseende och vår kommunikation, och att vi kunde hitta en lösning som kändes rättvis för dig. Det uppskattar vi verkligen.

När det gäller att limmet kändes torrt eller att fransarna blev klibbiga, beror det oftast på att bonden läggs för tjockt eller inte bara på dina egna fransars fäste. Vårt bästa tips är att alltid applicera ett mycket tunt lager bond endast längst ner vid roten av dina egna fransar. Det gör en enorm skillnad för både hållbarheten och känslan, fransarna sitter bättre och klibbar inte ihop.

Tack igen för din ärliga feedback, den hjälper oss att bli ännu bättre 🌟

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vilseledande

Vilseledande, bristfällig produktinformation vilket ledde till att jag köpte fransar utan att kunna applicera dem. Då måste jag göra ännu en beställning, kass service

Superbra alternativ till…

Superbra alternativ till salongsfransar. Det krävs tålamod att få till det bra. Tog mig 4 försök innan jag blev nöjd men det blir lättare för varje gång. Produkten håller vad som lovas och ger ett snyggt resultat. Kommer beställa fler gånger 😊

Hej Lina!

Tack snälla för din fina recension, vi blir så glada att höra att du är nöjd 😊
Så bra kämpat, det blir verkligen lättare för varje gång och resultatet är så fint.
Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid din nästa beställning och önskar dig mycket glädje med dina fransar ✨

Wow wow wow

Super trevlig personal och fransarna som de säljer är otroliga. De håller länge, är bekväma och så lätta att applicera❤️
Rekommenderar starkt!!

3. Dezember 2025

Hej Tindra!

Tusen tack för din fina recension 🤍
Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår service och våra fransar. Vi gör alltid vårt bästa för att ge våra kunder den bästa upplevelsen, och dina ord betyder verkligen mycket för oss. Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att skriva detta ✨

Rekommenderar stark! 🤍

Jättefina fransar med bra kvalitet, hållbarheten är vad som utlovas, 5 upp till 10 dagar! Har även fått många komplimanger 🤩
Blev en miss med en mistery gift, men som snabbt åtgärdades. Snabb och supertrevlig kundservice. 5/5! 🤍

27. November 2025

Hej Sara!

Åh vad glada vi blir av att läsa detta, tack snälla för din fantastiska recension 🤍 Det betyder otroligt mycket för oss att du är nöjd med både fransarna och vår service. Vi är också jätteglada att allt löste sig med mystery gift och att du känner dig väl omhändertagen. Tusen tack för att du tog dig tid att skriva, det uppskattar vi verkligen 💫

REKOMMENDERAR!!! Älskar!

Har i många många år gjort fransförlängning men har velat testa att göra fransar hemma istället men aldrig hittat ett företag att lita på.
Vad som fick mig att välja Bywonderlash är för att dom har live på TT nästan varje dag i veckan där dom visar hur man gör och berättar ALLT man behöver veta.

Beställde en gång för att testa och jag blev fast DIREKT!

Får snart hem paket nr 9 🙈

Super enkelt att applicera, leverans inom 2 dagar och deras service via Mail är grym!

Kan inget annat göra än att rekommendera!

21. November 2025

Hej Malin!

Tack för din fantastiska recension, vi uppskattar det så mycket 🤍
Vi blir verkligen glada av att höra att du gått från fransförlängning till att göra fransar hemma och att du känner förtroende för oss. Så roligt att du via våra lives på TT kunnat se exakt hur allt fungerar och att du blev så peppad direkt.

Att du nu väntar på paket nummer 9 känns som det finaste betyget
Vi är jätteglada att appliceringen känns enkel, att leveransen går snabbt och att vår service hjälper dig på ett bra sätt.

Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss, det betyder verkligen mycket för oss 💫

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt behjälpliga och trevliga!

Otroligt behjälpliga och trevliga!! Och älskar även produkterna!! 💓

21. November 2025

Hej Emma!

Tack snälla för dina fina ord, det betyder verkligen mycket för oss att höra att både vår service och våra produkter gör dig nöjd 💗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The company was understanding the…

The company was understanding the situation I has with the system and helped me solve my problem.

19. November 2025

Hej Natsinet

Thank you so much for your kind review, we're really glad we could help you and resolve the issue in a good way, it means a lot to us 💗

Så bra bemötande

Så bra bemötande, fick hjälp på en gång😻 Rekommenderar!!!

18. November 2025

Hej Jonna!

Tack snälla för dina fina ord, det gör oss verkligen glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss, vi uppskattar det stort 💗

Mycket trevlig kundservice

Mycket trevlig kundservice, väldigt hjälpsam.
Bra översikt på hemsidan.

14. November 2025

Hej Marijna

Tack snälla för din fina recension ❤️ det betyder mycket för oss att du upplever vår kundservice som hjälpsam och trevlig, och vad härligt att du tycker att hemsidan är lätt att hitta på. Vi uppskattar dig!

Älskar era fransar

De absolut bästa fransarna på marknaden och en underbar service!

7. November 2025

Hej Iwona!

Tack snälla för dina fina ord! Vi blir så glada att höra att du älskar våra fransar och vår service 🤍✨ Din feedback betyder verkligen mycket för oss!

Recommend!

Great products and customer service! Genuinely recommend! 💓

6. November 2025

Hej Frida!

Thank you so much for your kind words! We’re so happy to hear that you love our products and service 💫 Your support truly means a lot to us!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fransarna var jätte fina och enkla att…

Fransarna var jätte fina och enkla att sätta på, rekommenderar verkligen!

5. November 2025

Hej Selma

Tack snälla för din fina recension, vi blir så glada att höra att du tycker om fransarna och att de var lätta att sätta på 🤍

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr