Nyligen börjat använda deras fransar, även min dotter använder dom. Enkla att sätta dit (är 40 år och aldrig använt något annat än mascara innan), sitter bra (även om jag inte får ut 7 dagar än men... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är så positivt överraskad av resultatet. Klarar jag att sätta dit dem på korrekt sätt så gör alla det... trust me!! 🤪Som canceröverlevare och dessutom passerat klimakteriet så har inte mina ögonf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag uppgav i Mail att jag hade problem med bonden och att flera av mina Angel Flick åkt ner i duschen, fick svar att de kan skicka ut ny bond och nytt par ögonfransar nästa vecka. Jag är supernöjd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bästa och snyggaste lösögonfransarna! Få supermånga komplimanger om hur naturliga dom ser ut. Använder ibland sealer och då håller dom sig på plats i flera dygn, då jag har väldigt korta och tunna nat... Mehr ansehen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Best beauty product I’ve bought!
Amazing lashes that last me a little more than a week. They have a wide range of natural and more dramatic lashes that are easy to apply. I would totally recommend and their costumer service is as good as it can be and they listen to your questions or suggestions!!

Antwort von Bywonderlash
Så himla fina människor som jobbar hos by wonderlash. Blir så varmt bemött varje gång jag ber om hjälp eller är på deras live. Sen har vi fransarna som är fantastiska. Love Love Love
Jag är helt kär i fransarna från ByWonderLash! Har beställt fyra gånger nu och blir bara mer imponerad varje gång. Har testat massor av märken tidigare, men inga har suttit så snyggt eller känts så bekväma som dessa. Limmet/bondet är superenkelt att jobba med och känns riktigt skonsamt mot mina egna fransar. Det märks att det är kvalitet rakt igenom. Ser verkligen fram emot att testa alla deras olika stilar.
rekommenderas varmt! 🩷

Antwort von Bywonderlash
Jättehjälpsamma och superfint bemötande när jag behövde hjälp. Uppskattar det massor, märks att de bryr sig om sina kunder!

Antwort von Bywonderlash
Har beställt från bywonderlash 2 gånger. Va väldigt nöjd med fransarna första gången så la en beställning till. Dock försvann mitt paket hos postnord visade sig. Kontaktade företaget en söndag och fick svar inom en timme! De skickar nytt med expressleverans. Super nöjd över bemötandet jag fick. Kommer självklart fortsätta beställa mina fransar härifrån

Antwort von Bywonderlash
Ways amazing client service, very kind and the lashes are beautiful
Amazing lashes and a really good customer service! When one of my products were faulty I got help immediately and sent a new product, that’s great service.
Kundeservice er supert her!! Elsker dette!!💗
Superbra kundservice, de svarar snabbt och är lösningsorienterade🤩😍 Stor hjälp verkligen
Jag hade fått hem fel grejer men de löste dom toppen och va super snälla för att göra allt så bra som möjligt och fransarna är super fina och håller bra. Rekommenderar
Så fina fransar och verkligen en super kundservice! Kommer absolut att beställa fler gånger och det dröjer nog inte speciellt länge 😍
Super fina fransar verkligen! Mitt paket försvann ett tag, men skyller bara på postnord, dom hade lämnat i fel paketlåda 😬. Jag fick jätte mycket hjälp av dom och de är super uppskattat!
Fantastisk kundservice som skickar nytt paket när PostNord tappar bort paket. Jättefina fransar som sitter länge.
Har handlat flertal gånger och har varit super nöjd med produkterna varje gång! Super kvalitet för ett rimligt pris och väldigt enkelt att applicera! Hade problem med min senaste order då en produkt saknades i paketet men fick verkligen jätte fin hjälp av deras kundservice så allt löste sig inom ett dygn💕 10/10🫶🏻
Var på semester så mitt paket blev tillbaka skickat. De svarar inte på mejl de vägrar höra av sig för återlämnade av mina pengar. Scam!!! Ett företag som inte är falska skulle lämna tillbaka ens pengar så man får en chans att beställa där igen. Nej usch. Skamligt.

Antwort von Bywonderlash
Bra kundtjänst och bra bemötande!!!
Fina fransar!

Antwort von Bywonderlash
Snabb service och bra produkter. Är helnöjd varje gång jag får dom. 🌸
DHL slarvade bort mitt paket men wonderlash skickade mig ett nytt på deras bekostnad 🙏🏼 Supernöjd!

Antwort von Bywonderlash
Jätte bra fransar,bonder och sealer.Dom är vattentäta som är jätte bra och håller upp till 7-10 dagar!Rekommenderar alla fransar men mina favoriter är bae liscious!
Perfekta! Levererar alltid i tid och varor till hög kvalitet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.