Nyligen börjat använda deras fransar, även min dotter använder dom. Enkla att sätta dit (är 40 år och aldrig använt något annat än mascara innan), sitter bra (även om jag inte får ut 7 dagar än men... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är så positivt överraskad av resultatet. Klarar jag att sätta dit dem på korrekt sätt så gör alla det... trust me!! 🤪Som canceröverlevare och dessutom passerat klimakteriet så har inte mina ögonf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag uppgav i Mail att jag hade problem med bonden och att flera av mina Angel Flick åkt ner i duschen, fick svar att de kan skicka ut ny bond och nytt par ögonfransar nästa vecka. Jag är supernöjd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bästa och snyggaste lösögonfransarna! Få supermånga komplimanger om hur naturliga dom ser ut. Använder ibland sealer och då håller dom sig på plats i flera dygn, då jag har väldigt korta och tunna nat... Mehr ansehen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Always happy to shop there. And results are just 👌🏻
Har beställt härifrån flera gånger. Fransarna är supermjuka och enkla att sätta på. Brukar ha lite mindre fransar till vardags, men testade nyligen också riktigt stora fransar när jag var på festival och dom höll helt perfekt trots vilda danser och svett.
Rekommenderar varmt
Jag börjar med att säga jag har en ögonsjukdom så jag kan inte ha falska ögonfransar MEN ville testa wonderlash ändå för att ge ett försök och jag säger det här OM detta funkade på mina ögon så kan det finna på vem som helst 🥰 det tog lite tid för mig att applicera men jag lyckades till slut. Jättebra fint service och man känner sig nöjd redan innan man lägger en beställning. Kommer definitivt att beställa igen.
Jag beställde en lash bundle set från bywonderlash via deras hemsida. Tyvärr motsvarade inte upplevelsen mina förväntningar.
Trots att jag försökte lösa situationen genom att kontakta kundtjänst och även öppna ett ärende via Klarna, fick jag ingen lösning som jag upplevde som rättvis. Jag upplevde kommunikationen som bristfällig och kände mig inte lyssnad på.
Detta är min personliga upplevelse och jag delar den i hopp om att den kan vara till hjälp för andra.
Svar på ert respons:
Tack för ert svar.
Jag vill börja med att säga att jag uppskattar att ni tar er tid att återkoppla. Samtidigt vill jag tydligt framföra att jag inte har lämnat någon felaktig information i mina omdömen eller i kontakten med er. Jag har beskrivit min upplevelse så som den faktiskt var – att jag mottog ett tomt paket – och har stått fast vid det från början.
Det jag reagerat mest på är att jag upplevt att mina synpunkter inte tagits på allvar. Istället för att ha en öppen dialog har det känts som att jag blivit ifrågasatt och att man försökt tysta ner min röst, vilket jag tycker är både tråkigt och oproffsigt. Som kund förväntar jag mig att bli bemött med respekt, även om vi har olika uppfattningar.
Jag förstår att ni har rutiner, och jag respekterar att Klarna har fattat ett beslut i ärendet. Men det förändrar inte min upplevelse, och jag anser fortfarande att jag inte blivit rättvist behandlad.

Antwort von Bywonderlash
Älskar era fransar och eran bond och använder dom varje vecka😊 har inga planer på att byta heller då det har blivit mitt nummer ett!
Skulle göra en retur och stötte på problem men tack vare snabb hjälp från kundservice så löste dom det åt mig direkt, otroligt tacksam för hjälpen. Jag är väldigt nöjd med min upplevelse.
Otroligt snabb och bra kundservice! Saknade en produkt vid leveransen. Samma dag som jag meddelade kundservice detta, så skickade de produkten med prioritet. Nikita på kundservice är en riktig stjärna. Och ja, produkterna är vi supernöjda med🤩 Therese
Sååå himla bra services och så fantastiska hjälpsamma tjejer. 5/5 ❤️
Kundtjänsten är under all kritik. Finns det ens någon som jobbar i deras ”kundtjänst”?
Har vid två tillfällen kontaktat dom via hemsidan och inte fått någon återkoppling alls någon av gångerna. Mycket dåligt.
Däremot är jag väldigt nöjd med fransarna. De sitter fint och kan användas många gånger om man tar hand om dom väl.

Älskar era fransar , absolut dom bästa 😍🤗🤩
Otroligt fina fransar i mycket bra kvalité. Har känsliga och rinniga ögon men dessa produkter är mycket skonsamma. Alla tjejer är också mycket trevliga och hjälpsamma. Less is more när det kommer till lim, lägg tunt lager och låt torka ordentligt så sitter de toppenbra!
Otrolig glatt att hittat er! Nu har jag handlat ett par gånger hos er och allting är i så bra kvalitet, man får mycket för pengarna, helt värt.
Kundtjänsten är helt underbara, jag beställde en alltför tjock variant fransar, fick snabbt hjälp, fick returnera produkten och fick pengarna tillbaka.
Rekommenderas! ❤️

Antwort von Bywonderlash
Fina fransar men de är inte alls så lätta att fästa som det marknadsförs. Limmet går inte bort helt trots deras removal. Man måste gugga väldigt mycket med nån annan olja vilket irriterar ögonen. Gör hellre på salong.
Otroligt snabb och trevlig kundservice som hade svar på ens frågor. Väldigt snabb leverans så är så taggad att prova mina nya fransar, men bara än så länge är jag väldigt nöjd 🥰

Antwort von Bywonderlash
Är en som gjort fransförlägning i flera flera år på salong, dessa är precis lika bra som på salong och så enkla att använda samt förstör inte mina egna fransar!
Dessutom är gänget helt fantastiska på kundservice och hjälpa ❣️

Antwort von Bywonderlash
Fransarna var fina men dom höll inte alls bra. Man får inte heller bort limet från sina egna fransar.
Jättebra kundservice! Lyxiga och rejäla förpackningar, tog nåt försök för att få det o funka men när det väl funkade så blev de jättebra!
Är kär i dessa fransar!! Såååå snygga och naturliga. Dom håller hela veckan även när jag duschar, sover, tränar osv. ÄÄÄLSKAR 😍 Även såå enkel applicering, tar mig MAX 5 min. Man behöver inte va erfaren sen tidigare heller. Recommend !!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.