De Campergallery Apeldoorn Bewertungen 136

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een topbedrijf! Kundig, op elke vraag een antwoord en overal dachten ze in mee. Camper werd vlot rijklaar gemaakt en nog wat essentiële dingen ingebouwd. Je voelt je hier als klant ECHT welkom! Bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle medewerkers waar wij contact mee gehad hebben bij aankoop van onze tweede camper bij camper gallery in Apeldoorn verdienen een dikke plus. De vriendelijkheid, technische bekwaambaarheid en advise... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij kochten er als beginnende camperaars een van de meest betaalbare campers, maar werden met alle egards behandeld. Uitgebreide uitleg over alles en niets was hen teveel. Vond de begeleiding en ontva... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke ontvangst tijdens de paas show en er werd ruim de tijd genomen om ons te helpen. Alles netjes geregeld en duidelijke communicatie. Ook op de dag dat we de camper kwamen ophalen alles... Mehr ansehen

1. Wohnmobilhändler
  2. Wohnmobil-Reparaturwerkstatt
  3. Wohnmobilbedarf
  4. Anhängerhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij de Campergallery Apeldoorn, sinds 1990 zijn wij actief in de camperbranche. Door onze kennis en ervaring op het camper gebied weten wij precies welke camper het best bij u past. Bij ons vind je een breed en gevarieerd aanbod campers, in diverse prijsklasse, dus iedereen die opzoek is naar een camper, slaagt bij de Campergallery. Wij hebben een groot en gemotiveerd team dat bestaat uit specialisten met camperervaring! Bent u van plan een camper te kopen? Bij Campergallery bent u aan het juiste, vertrouwde adres!

4,6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige mensen en super service

Wij hebben begin dit jaar een Hymer Tramp586 gekocht bij Camper Gallery.
Wat een prettig bedrijf.
Rustig rondkijken zonder opdringerige verkopers, maar wel beschikbaar voor vakkundig advies.
Aflevering was ook keurig.
Tijdens ons eerste proefweekend bleek dat enkele stopcontacten niet waren aangesloten. Zonder discussie werden deze aangesloten en zelfs nog 2 nieuwe extra stopcontacten bij het bed gemonteerd zonder dat hier kosten voor berekend werden.
Super service !!!
Dank hiervoor.

7. April 2024

Antwort von De Campergallery Apeldoorn

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Uw waardering betekent veel voor ons.

We wensen u heel veel plezier en mooie avonturen met uw camper! U bent altijd van harte welkom bij De CamperGallery Apeldoorn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I recently purchased a Pilote P40 from…

I recently purchased a Pilote P40 from Campergallery. I dealt with Jayboy and found him to be extremely helpful, very professional and an overall pleasure to deal with. Nothing was too much trouble and when I returned to pick up my camper it all was all ready to go. Jay from the workshop gave me a very detailed account of the motorhome and how everything worked. I found this to be extremely helpful. I would definitely recommend Campergallery to anyone who is considering purchasing a campervan. Thoroughly deserve 5 stars

13. Juni 2024

Aanbeveling!!

Recent onze Dethelffs Pulse GT gekocht bij Campergallery en niks dan lof.
Begeleiding en uitleg is top en er is echt persoonlijke aandacht.
Toen na een paar weken bleek dat de schotel en tv niet afdoende werkten is dit zonder overleg kosteloos vernieuwd en geïnstalleerd.
Geweldige service van de technische mannen!!
Wij kunnen iedereen aanbevelen om hier hun camper te kopen!

13. Juni 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben nu onze 2e camper gekocht …

Wij hebben nu onze 2e camper gekocht type Adria fantastisch inruil gekregen
Goed geholpen service oke
De luifel was stuk direct geholpen
En nog wat kleine dingen
Mooie zaak veel succes Gr T vers

30. Mai 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In mei 2023 een Adria compact plus…

In mei 2023 een Adria compact plus gekocht bij camper gallery Apeldoorn.
Deze aangeschaft met een half jaar garantie en de belofte van een beurt en een jaarlijkse keuring.
Na diverse problemen uiteindelijk toch op reis geweest.
Nu deze maand na onze plaatselijke en zeer goede(!)
campergarage voor een keuring en kleine beurt daar volgens Camper gallery bij aanschaf een grote beurt was gedaan en wij afgelopen jaar slechts 2500 km hadden gereden.
Helaas, waarschijnlijk was de grote beurt een wasbeurt want er bleek dat diverse onderdelen die jaarlijks vervangen behoren te worden allang slijtage vertoonden.
Dus conclusie, mooie verhalen, maar vraag maar of je een camper van hun eerst naar een onafhankelijk keuringstation mag brengen. Ik denk dat ik het antwoord al weet.
Ik schrijf deze review omdat ik ook aandacht wil vestigen op slechte ervaringen met dit bedrijf.
Ondanks alles hebben wij onze camper helemaal in orde laten maken door onze eigen camperspecialist en
genieten er nu volop van.

3. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top ervaring bij de campergallery.

Top ervaring bij de campergallery.
We werden netjes ontvangen door enthousiaste heren!

Wij gaven aan wat we zochten en ze hielpen ons direct met het filteren wat bij onze wensen zou passen dit deden ze erg goed. Heel erg bedankt

1. März 2024

Zeer aan te raden!

Zeer netjes geholpen door de jongens! Camper is ook in goede staat afgeleverd al met al zeer tevreden!!

22. April 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Erg blij met onze nieuwe aankoop

Erg blij met onze nieuwe aankoop! Dankzij jullie service en het luister naar onze wensen zijn wij enorm goed geholpen! (mede dankzij Jayboy). Hierdoor zullen wij een fantastische zomer vakantie hebben en veel plezier hebben met de camper

Hartelijk dank voor uw 4 sterren review dat waarderen we enorm

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben vorige maand geweest want ik zocht…

Ben vorige maand geweest want ik zocht naar een camper en dankzij hun heb k een hele mooie camper gekocht waarmee k lekker naar spanje kan
Zou zeker bij hun langs gaan je weet niet wat je ziet!

29. März 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden met de aankoop van camper

Super tevreden met de aankoop van onze camper bij de Camper Gallery in Apeldoorn. Verkoper had goede kennis om ons te helpen met het kiezen van de juiste camper. Zou dit bedrijf bij iedereen aanraden!

Snel en behulpzaam personeel

18. April 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer net bedrijf met vriendelijke…

Zeer net bedrijf met vriendelijke medewerker.

25. April 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met onze aanwinst

Erg blij met onze aanwinst, dankzij jullie goede uitleg en service, nog elke dag enthousiast en komen op plekken waar we anders geen weet van hebben.
Nogmaals bedankt voor jullie geduld en vriendelijke team.

5. April 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, eerlijk verhaal en een perfecte camper dat volledig aan onze verwachtingen voldeed.
Na aankoop een klein mankementje en dat hebben ze snel verholpen. Al met al zeer tevreden.
Voor ons zeker 5 sterren waardig

10. August 2023

Blij en tevreden

Na een aantal bedrijven bezocht te hebben, uitgekomen bij de Camper Gallery in Apeldoorn, zeer goed geholpen en advies gekregen die passen bij onze wensen!! Inmiddels al heel wat kilometers en plekken gezien en nog steeds heel tevreden en enthousiast met de camper 👌

21. Februar 2024

Mooi en eerlijk bedrijf

Mooi en eerlijk bedrijf, hebben recent onze mooie dethleffs pulse camper gekocht en onze oude camper ingeruild. Een eerlijke en goede prijs terug gekregen. Verder erg goed geholpen en geadviseerd. Ook bij de aflevering was alles perfect geregeld, onze naam stond op het bord en de camper stond klaar met een grote strik! De Campergallery is echt aan te raden als u opzoek bent naar ene jong gebuikte camper met eerlijke kilometers!

26. April 2024

Wauw wat een pro’s

Wauw wat een pro’s, we hebben heel wat bedrijven gezien maar de Campergallery is toch het meest bevallen. Bij de Campergallery is de klant koning. Heerlijke koffie en je wordt niet opdringerig geholpen.

Ook de aflevering was top met een hele uitgebreide uitleg.

We hebben een goede inruil prijs gekregen voor onze oude camper en zijn super tevreden met onze droomcamper!

Camper plezier begint bij de Campergallery !!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een half jaar geleden een bus camper…

Een half jaar geleden een bus camper bij Campergallery
gekocht voor 69900 euro zag er op het oog goed uit
, de problemen het dak zeer vuil.
tv schotel onbrak, na 2dagen lekkage in de camper
ik moest toen voor mijn eigen kiezen of oplossen anders koop ontbindend de comunicatie verliep zeer slecht het dak werdt zeer slecht af gekit en de schotel na 3maanden wachten ook knullig gemonteerd verkoper probeert altijd schuld naar de klant toe te schuiven mijn advies koop niet bij de
Camper Gampergallerij ook geen brandstof vergoeding over afstand van 450 km
er wordt ook steeds op het feit geproken dat je geen garantie heb genomen, over de wettelijke garantie hoor je zie niet. daar heb je tenslotte recht op bij verborgen gebreken.

2. Juli 2023

Burstner met probleemvloer

Op hun site pochen ze met ervaring sinds 1990 met de verkoop van burstner campers.
Wij kochten een camper uit 2017 in 2021 met een probleemvloer,dit zou bekend moeten zijn bij ervaren burstnercamper verkopers.
Bij de verkoop van de camper koste dat ons 3500 euro.

23. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedankt voor jullie hulp.

Dit weekend hadden we de pech om tijdens het achteruit rijden met de luifel de dakgoot van het huis te raken
Maandag naar camper Gallery gebeld en gevraagd of we langs konden komen.
's middags net na enen arriveerden we en werd er eerst koffie aangeboden en toen met een monteur naar de schade gekeken, die gelukkig mee viel.
Schade verholpen door een paar schroeven te vervangen en de luifel zat weer vast en op zijn plek.

Hier waren geen kosten aan verbonden en ons werd een voorspoedige reis gewenst.

We zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!!!!

Nogmaals dank.
R en J Aldenzee.

15. Jänner 2024

Het Campergallery Verkoopteam

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr