CandynutsBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lavet en bestilling d. 14/6 og bestilt fragt. Har i skrivende stund ikke modtaget varerne og kan ikke ringe dem op på deres nummer eller få svar på mail. Er bange for jeg er blevet snydt og ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har på mit køb oprettet et abonnement, jeg har betalt for over en lang periode. Da jeg fandt ud af det, kunne man hverken skrive eller ringe til dem. Men kunne heller ikke kontrollere abonnement på de... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I ordered my goods on 23/11, received no answer in two weeks, had to call several times to CS, they always told my package was with WH for packing , after no response, called again and again, sent the... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb intet hos denne virksomhed, jeg bestilte 20 ens varer, fik kun 13, skrev tilbage intet svar, du bliver medlem uden at det fremgår tydeligt, hæver pengene før varen er sendt. Køb IKKE her, du bl... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig bestille varer ved dette firma

Aldrig bestille varer ved dette firma. Man hører intet, og pengene for mine varer, blev trukket med det samme, og jeg har efter 3 uger intet modtaget. Jeg har henvendt mig til kundeservice flere gange, og der er kun kommet et enkelt svar tilbage, at de desværre ikke har alle de ønskede varer, som jeg har bestilt. Dog tilbød de, at jeg kunne annullere min ordre, men intet er sket. Jeg har annulleret min ordre for en uge siden, men intet hørt! Derudover har de trukket 89 kroner fra min konto trods bevis pr. mail på opsigelse. Jeg er dybt frustreret over, at jeg er blevet narret på denne måde og føler mig dårligt behandlet.

5. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Intet svar og info angående tilmelding til abonnement

Kan desværre genkende de øvrige anmelderes oplevelser. Bestilte selv fra deres hjemmeside og skrev en e-mail 7 dage senere, hvor jeg fortrød mit køb. Har skrevet en opfølgening e-mail uden at høre fra dem. 3 uger senere modtager jeg en besked om at mine varer er på vej og de har samtidig trukket 89 kr. yderligere.

20. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

25 dage før ankomst og fanget.

25 dage tog det før ankomst af varer og ikke pga fragtfirmaet. Da fragtfirmaet hentede varerne tog det 1 døgn.
Candynuts trak penge til medlemskab og jeg kunne ikke opsige det, selvom jeg gjorde som der stod på deres side. Der stod at man først kunne efter 14 dage og jeg forsøgte mange gange på flere datoer.
De fortjener ingen stjerner og er er svindel firma med elendig service.
De medsendte også forkerte varer.
Jeg blev anbefalet af banken at spærre mit kort for at slippe fri, da det var erfaringen med firmaet ifølge Forbrugerombudsmanden.

22. April 2023

Advarsel om svindel!

Modtog min bestilling da jeg henvendte mig til dem ca. 1½ uge efter at have bestilt mine varer.

Desværre blev jeg 14 dage senere opkrævet 89 kr, fordi jeg åbenbart var blevet medlem, selvom jeg på intet tidspunkt havde ønsket eller afkrydset det.
Fandt efterfølgende ud af at Candynuts.dk har to forskellige handelsbetingelser, hvor den på hjemmesiden indenholder en accept af medlemsskab, hvor den man får via mail ikke nævner noget om det.

Da jeg efterfølgende luftede min utilfredshed omkring deres forretningsmetoder, blev jeg bare spist af med, at jeg jo havde accepteret det fordi det stod på deres hjemmeside.

Havde jeg ikke opdaget deres lille "trick", ville jeg fortsat blive opkrævet 89 kr én gang hver måned.

Det er decideret bedrageri og svindel ikke, at oplyse folk om at man automatisk bliver medlem, når man bestiller varer hos dem.

Jeg bestiller aldrig noget hos dem igen, og kan derfor heller ikke anbefale andre at handle hos dem.

Pas på

Pas på – de skriver at man kan opsige sit medlemskab når som helst og de første 14 dage er gratis på hjemmesiden. Men først hvis man nærlæser deres handelsbetingelser, altså det med små langt nede i teksten, kan man ikke opsige indenfor de første 14 dage – så der er ingen mulighed for at undgå et medlemskab.

Det overholder ikke de dansk regler for god markedsføringsskik (eller EUs).

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen varer og intet svar

Har ikke fået varer efter 16. dage. De har lovet at afsende, har trukket penge + yderligere uden info.
Mangler varer og får intet svar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fin et andet sted at bestille dine varer!!!

Candynuts afsender ikke, som de skriver på deres hjemmeside, bestilling førstkommende hverdag. Kundeservice er længe om at svare, og jeg måtte skrive til dem flere gange for at få dem til at sende mine varer. Betalingen trak de fra min konto ved bestillingen og ikke først ved afsendelse.
Jeg modtog mine varer 8 dage efter bestilling og i sidste øjeblik i forhold til der hvor jeg skulle bruge indholdet. Der manglede derudover to varer i kassen.
Jeg bestiller ALDRIG ved dem igen!!

16. Mai 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ikke god oplevelse

brug ikke dette sted, jeg blev tilmeldt et medlemskab jeg ikke var interesseret i, ku ikke bestille fragt fra siden, og det tog længe at komme i kontakt med kundeservice.

12. Mai 2023

Fortjener ingen stjerner

Fortjener ingen stjerner, jeg har bestilt drikkevarer til min fødselsdag 60+ mennesker, der er ingen kontakt muligheder til firma, mail besvares ikke, telefon bliver ikke taget de andre nummer eksisterer ikke. De er nu meldt

2. Mai 2023

Jeg har i sidste mrd

Jeg har i sidste mrd. købt nogle vare hos Candynuts. Nu opdager jeg til min overraskelse at de har trukket 89 kr fra min konto, som betaling for et medlemskab som jeg ALDRIG har tilmeldt mig ...Svindel forretning ...

9. Mai 2023

L0rte firma

L0rte firma. VIRKELIG! Ikke bestil derfra. De tager dine penge uden at give dig det du har bestilt. Og så laver de oven i købet også et falsk medlemsskab hvor du betaler 90 kr om måneden. Eller de tager 90 kr om måneden.
Der står også at man skal bestille og betale ekstra for fragt. Men det fragt firma er også noget fup.
Igen IKKE BRUGE DETTE FIRMA!!

24. April 2023

Svindel.

Svindel.
Jeg bestilte noget fra deres hjemmeside, men kunne se at de blev ved med st trække fra mit kort. IK KØB FRA DENNE HJEMMESIDE

8. April 2023

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk
Min datters klasse har bestilt 36 kg vare / pakke hos dem penge kan de da finde ud af at trække men lev. Varerne næ nej
Har skrevet til det fragtfirma der skulle hente og de svarer da i det mindeste men svaret er vi har ik fået besked om at pakke er klar
Selve candynuts ja de svarer så ikke ! De skriver 2/4 dage lev. Det bestilt den 27/4
Så nu må turen jo i banken og lave indsigelse mod dem

7. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firmaet har bedt om udtalelse på tidligere anmeldelse hermed gjort så de er ikke berettiget til at fjerne anmeldelse

Jeg er blevet bedt om hvorfor jeg skrev anmeldelse .Fakta er at jeg ingenting har købt hos CANDYNUTS men kun kikket på web siden men alligevel har de trukket på min konto.
Firmaet egne betingelser er man skal have købt noget og så er man automatisk medlem.
Og endnu en jeg har ikke ingenting købt 😡😡😡

5. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kæmpe Fup firma på alle måder

Kæmpe Fup firma på alle måder! Flere ting: 1. Jeg afventer stadig en ordre som jeg bestilte for 8 dage siden (en enkelt bøtte slik til konfirmation) og jeg fik på skrift at jeg ville få et tracking nummer når den er sendt afsted. Det tracking nummer er endnu ikke dukket op og det er meget mærkeligt at de tager så lang tid om at sende en lille ordre afsted. 2. De har allerede trukket pengene selvom varen ikke engang er sendt! What?!???!? Hvem gør sådan noget!!!!! 3. Det værste er at man opskriver sig til et abonnement man ikke bliver gjort opmærksom på ved køb! De bør meldes….

16. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr