CandynutsBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lavet en bestilling d. 14/6 og bestilt fragt. Har i skrivende stund ikke modtaget varerne og kan ikke ringe dem op på deres nummer eller få svar på mail. Er bange for jeg er blevet snydt og ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har på mit køb oprettet et abonnement, jeg har betalt for over en lang periode. Da jeg fandt ud af det, kunne man hverken skrive eller ringe til dem. Men kunne heller ikke kontrollere abonnement på de... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I ordered my goods on 23/11, received no answer in two weeks, had to call several times to CS, they always told my package was with WH for packing , after no response, called again and again, sent the... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb intet hos denne virksomhed, jeg bestilte 20 ens varer, fik kun 13, skrev tilbage intet svar, du bliver medlem uden at det fremgår tydeligt, hæver pengene før varen er sendt. Køb IKKE her, du bl... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Brug ikke candynuts

Brug ikke candynuts. Det er SVINDEL!
Jeg bestilte mine vare for over en uge siden. Siden dag 1 har der stået 1-2 hverdage til afsendelse. Men der sker ikke noget. Man kan ikke komme igennem til kundeservice på mail og der er ikke et telefon nummer.

20. Juli 2023

Scam for fuld skrue

De har skrevet med bitte små bogstaver i deres handelsbetingelser at du godkender et abonnement hos dem. 89 kr trækker de ad flere omgange, til trods for at jeg har annulleret min ordre.

En annullering af ordre er lig med tilbagetrækning af godkendelse af handelsbetingesler.

Trækningen er derfor uberettiget.

Hold jer langt væk

26. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tjek lige om det overhovedet kan betale sig....

Jeg bestilte tilbage i starten af juni måned en levering af produkter. Her er jeg klar over at der er et medlemsskab og at de første 14 dage er gratis jf. denne tekst:
"Som medlem hos Candynuts får du adgang til tusindvis af produkter for kun 89 kr/md. Kan opsiges når som helst, første 14 dage er gratis"

Jeg afmelder mig medlemskabet med det samme efter aflagt ordre og modtager efterfølgende en mail med min bestilling og dernæst en mail med en bekræftelse på at mit medlemskab er opsagt per d.d. d. 9 juni.

Jeg modtager mine varer efter okay tid, men kan konstatere at jeg ikke har modtaget det jeg havde bestilt. Jeg bestilte nogle flasker med 1 liter i hver, som der stod på produktsiden og i titlen på produktet med modtager "kun" flasker med 700 ml.

Jeg skriver til dem at det ikke er den rigtige vare jeg har fået tilsendt og afventer svar.

Jeg ser så at jeg d. 24 juni bliver trukket 89 kr. og må sige at jeg bliver overrasket over, at jeg bliver trukket - Om jeg så har misforstået deres besked om at man kan opsige når som helst, samt den bekræftelsesmail jeg har modtaget d. 9 juni om at jeg har opsagt mit medlemskab ved jeg ikke. Men det er da utrolig mærkeligt at jeg kan blive bekræftet på at jeg ikke længere har et medlemskab hos dem, men så alligevel bliver trukket.

Da jeg skriver en ny mail til dem om denne problemstilling, får jeg besked tilbage om hvordan jeg skal gøre for at opsige. Men dertil svarer jeg at jeg jo har fået bekræftelse på at jeg var afmeldt, derfor synes jeg ikke dette svar giver mening. Jeg sender så svar hvor jeg skriver at det ikke giver mening jf. mailen jeg modtog om at jeg havde opsagt medlemskabet - Denne mail sender jeg med som bilag.

Jeg får svar tilbage fra kundeservicemedarbejderen om at min henvendelse er sendt afsted til rette vedkommende der vil tage stilling til om jeg er berettiget til at få en refundering. Her er jeg igen uforstående overfor svaret, da jeg da vel er berettiget grundet bekræftelsen pr. 9. juni..

Jeg kan så igen se at de har trukket 89 kr. her d. 24. juli..

Nu har jeg så IGEN IGEN sendt dem en mail om at de skal stoppe med at trække penge fra mig, da jeg jo er afmeldt.

25. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DETTE KAN KUN VÆRE ULOVLIGT AT TRÆKKE…

DETTE KAN KUN VÆRE ULOVLIGT AT TRÆKKE FOLK FOR 89 KR MD -UDEN MAN KAN OPSIGE DETTE! JEG HAR PRØVET AT VÆRE I KONTAKT MED EN "FINN" FRA KUNDESERVICE - HVORDAN KAN DETTE LADE SIG GØRE I DAGENS DANMARK!!!
JEG ER MÅLLØS!!! BESTIL ALDRIG NOGET HERFRA !

8. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I put in an order for 13kg of candy and…

I put in an order for 13kg of candy and so I braced myself with a bit of extra patience. However, I ordered on the 6th of june, hadn’t heard anything by the 14th, so I texted both candynuts and godelivrr, the delivery company. Candynuts says everything is on it’s way. Now from the 14th to the 23rd I wait and I ofcourse have had thoughts such as them just saying whatever to make me wait, so I text them back (same email threat!) that I’d like to cancel the order. No reply. Most recently I texted them last monday, 3rd of July, saying to get going and cancel. Still no reply.

14. Juni 2023

Fupfirma der snyder folk for penge

Fupfirma der snyder folk for penge
Uden at blive spurgt bliver automatisk mellem i deres klup
hvor der trækkes 89 kr hver måned og umuligt at afmelde
Håber de bliver politianmeldt og skal betale folk deres penge tilbage

5. Juli 2023

Det er scam

Det er scam. De trækker 89 kroner hver måned efterfølgende. Reagerer ikke på mails med protest og Opsigelse af “abonnement”. De er nu politianmeldt.

3. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det her firma er det størreste fusker…

Det her firma er det størreste fusker firma.!!!

Jeg købte noget, som jeg annulerede igen lige efter, da jeg opdagede jeg selv skulle sørge for transport.

Jeg fik ingen respons, og de trak pengene flere dage efter, hvor jeg kontaktede kunde service og sagde jeg havde annuleret købet.

Jeg fik så pengene retur, men blev så trukket 89 kr bagefter, hvor de siger, at når man køber hos dem tilmelder man sig automatisk også til deres medlemskab på md gebyr på 89 kr, når man acceptere købs aftalen.
Som de udemærket godt ved at ingen læser.

28. Juni 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin service

Blev ringet op, da der var en enkelt vare som var i restordre. De tilbød at refundere mig, men jeg bad dem bare om at sende noget andet med, hvilket de gjorde uden problemer. Modtog ordren 2 dage efter opkaldet. Jeg er meget tilfreds

21. Juni 2023

Hej Kristian,

Tusind tak for de 4 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐

Du kan tro vi er glade for at høre om din oplevelse samt at der blev fundet en god løsning 🙌

Rigtig god dag.

minus 10 stjerner

Undlad at købe noget her, firmaet vil ikke annullere en ordre straks efter bestillingen er afgivet. De sender automatsvar om manglende fragt. Firmaet må være dybt useriøst, da de ikke overholder simpel lovgivning. Jeg vender aldrig tilbage. De burde boykottes totalt. De hører ikke til på noget marked. Ud med dem

21. Juni 2023

ADVARSEL om svindel

ADVARSEL: Når man lægger en ordre bliver man automatisk medlem af deres klub hvilket koster 89 kr om måneden. Dette oplyses IKKE under købs processen. Jeg annullerede min ordre med det samme da jeg fik ordrebekræftelsen hvir det fremgik, men de har trukkket betalingen for ordren og bliver ved med at huske mig på at bestille fragt . De svarer til gengæld overhovedet ikke på mine henvendelser om annullering og opsigelse.

16. Juni 2023

Hej Helle,

Vi tager stor afstand til svindel og vi er kede af at du sidder med den følelse.
Som vi oplyser på vores hjemmeside koster det 89 kr. for medlemskabet, for at kunne handle til vores lave priser.

Du er velkommen til at kontakte os på mail support: hello@candynuts.dk - Så sidder kundeservice klar til at hjælpe dig.

Dårlig

Dårlig, trækker hver måned 89,--kr fra kontoen. Og du kan ikke opsige, selv om man aldrig har noget underskrvet.

25. Mai 2023

Svindel

Svindel. Eneste måde at komme ud af deres påståede abbonnement på 89 kr pr måned er at spærre sit kort.

13. Juni 2023

Hej Svane,

Det er selvfølgelig super ærgerligt med denne lave anmeldelse - Svindel er noget vi tager stor afstand til.

Ønsker man at opsige sit medlemskab, skal man blot kontakte os og så kan vi hjælpe med det.

Kontakt os endelig på mail support: hello@candynuts.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Svindler foretagende

Svindler foretagende, jeg er ikke sikker på deres metode er lovlige, mener plusbog og andre forsøgt at lave samme nummer for nogle år siden og mener de endte med at få en dom/kendelse mod sig. Men lav en indsigelse i jeres bank mod betaling af de 89 kr. Og se hvad der sker, jeg kan ikke umiddelbart ses at jeg er gjort opmærksom på et abonnement, som det bør jvr. Dk/EU lovgivning

6. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre samme oplevelse som alle de…

Desværre samme oplevelse som alle de andre.. Svindel og humbuk... man opretter et abonnement samtidig med ens køb, som automatisk trækker 89 kr fra ens konto. Til man opsiger det... Hvad f.... er det for en måde at drive forretning på. Derudover har jeg ikke set skyggen af mine vare.. Det er ganske enkelt svindel

24. April 2023

DET ER REN SVINDLERI

DET ER REN SVINDLERI!
Warning: Avoid purchasing products from this webshop! They take your money but fail to deliver the goods.Never inform or remind the client that the delivery has to be paid sperately. Beware of a hidden subscription fee of 89 kr per month upon placing your order.
On May 4th, I sent a request to either receive my order or cancel it. Unfortunately, their response came on June 6th, almost a month later. I have since emailed them again, requesting a cancellation of the subscription and a refund. I'm concerned about when I will receive their final response. I will update my review once the case is resolved.

12. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr