CandynutsBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lavet en bestilling d. 14/6 og bestilt fragt. Har i skrivende stund ikke modtaget varerne og kan ikke ringe dem op på deres nummer eller få svar på mail. Er bange for jeg er blevet snydt og ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har på mit køb oprettet et abonnement, jeg har betalt for over en lang periode. Da jeg fandt ud af det, kunne man hverken skrive eller ringe til dem. Men kunne heller ikke kontrollere abonnement på de... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I ordered my goods on 23/11, received no answer in two weeks, had to call several times to CS, they always told my package was with WH for packing , after no response, called again and again, sent the... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb intet hos denne virksomhed, jeg bestilte 20 ens varer, fik kun 13, skrev tilbage intet svar, du bliver medlem uden at det fremgår tydeligt, hæver pengene før varen er sendt. Køb IKKE her, du bl... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Det er et tyvefirma

I skal aldrig købe fra dette firma, de stjæler ens penge. Når man køber noget hos dem sætter de en ind på et abonnement og trækker ens penge fra hver måned.

1. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udnyttelse af handicappet piges penge

Vi har bestil en ordre den 13. oktober, fragt er betalt, vi hører intet, får bare at vide, at fragt ikke er betalt, hvilket den er på shippii.com - denne er vedhæftet adskillige henvendelser.
Dette er en handicappet piges penge, som har købt til andre handicappede for hendes egne penge.
Vi får samme besked hele tiden.

Hvad opfordre I andre kunder til at gøre.
Har kontaktet jua e- mærket, som har givet mig en ide til at komme til bund.
Føj en firma, ingen undskyldning for dette bedrag

13. Oktober 2023

Dårligste service nogensinde

Jeg prøver ihærdigt at annullere min ordre hos firmaet, men de svarer ikke på deres kundeservicemail. Ydermere kan man ikke annullere sit medlemsskab, før efter 14 dage.
Bliver ret bekymret når jeg læser disse anmeldelser om at folk har måtte skifte kort for at stoppe betalinger på abonnement. Jeg håber denne mail gør at I får fingeren ud og får svaret samt annulleret min ordre. Min ordre er ovenikøbet lavet i firmaregi.
I bør skilte tydligere med både abonnement + at I ikke har fragt.

1. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig modtaget mine varer

Lavede en ordre i april 2023 og har endnu ikke modtaget mine varer.
Har flere gange været i kontakt med kundeservice, som hver gang har undskyldt den lange leveringstid, men forsikret mig om, at min ordre ville være afsendt inden 6 dage. Har givet op og afmeldt medlemskabet.

20. April 2023

Fusk firma

Denne firma en en meget kunde uvenlig firma. De live af at være utranaparente. Du bestiller noget vælge adresse og fragt så stopper de at leverer, de påstår at du skal bagefter ordne fragt.
De svare på på mails medmindre har gået uger!
De har ikke opgivet telefonnummer og henvise til en adresse i Tyskland

Forbrugerrådet bør boykotte dette firma.

20. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt varer ved Candynuts.dk d

Har bestilt varer ved Candynuts.dk d. 12/10
I oplyser at i vil sende varerne indenfor 3-5 hverdage - i har intet afsendt endnu i følge min fragt bestilling?
Når man henvender sig pr mail til jer får jeg et autosvar i et andet navn end mit???
Hvis jeg forsøger at spore min ordre via det link i medsender i jeres autosvar, så kender i lige pludselig intet til min ordre???
Selvom at jeg har fået en orderbekræftelse og har kunne bestille fragt til ordren ???
Jeg forventer en reel forklaring via mail hurtigst muligt tak.
Omhandler henvendelse nummer 90866

19. Oktober 2023

Fragtsystem virkede ikke

Fragtsystem virkede ikke. Fordi Candynuts var så længe om at melde tilbage først efter 2 ugers ihærdigt forsøg på at komme i kontakt med dem, kom der svar tilbage. I mellemtiden var fragtsiden begyndt at virke igen - og så annullerede candy nuts ordren -
Så nu har jeg betalt mange penge for fragt, som ikke kan refunderes... Og candy nuts siger de ikke har noget med det at gøre..

16. Oktober 2023

Hej Gertrud,

Vi er kede af denne lave anmeldelse.

Har du bestilt fragt og ens ordre er annulleret, kan man blot lave en ny ordre og så kan vi hjælpe med at flytte fragten til den nye ordre og man kan altid få sine penge refunderet for fragten, hvis den ikke bliver brugt.

Har du spørgsmål eller yderligere kontakt endelig vores kundeservice.

Rigtig god dag.

Leveret efter 6 dage

Leveret efter 6 dage. Modtaget med fuld tilfredshed.

18. Oktober 2023

Hej Anders,

Tusind tak for de 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det skønt at høre, at du er fuld tilfreds 🤩🙌

Vi håber at se dig snart igen.

bedrageri

Candynuts opretter - uden at informere om det - en konto når du køber i deres butik. Derfra trækker de et beløb hver måned.
Det er ren bedrageri og alle bør undgå at købe i denne butik.

16. Oktober 2023

Hej Randi,

Øv hvor er det ærgerligt at du har lavet denne lave anmeldelse.

Vi kan læse os til at du ikke har været opmærksom på medlemskabet der er ved køb hos os, som vi ellers oplyser.

Man opretter derfor sig selv som medlem når man handler og acceptere medlemsbetingelserne.

Ønsker du hjælpe eller har du flere spørgsmål kontakt endelig vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tålmodighed og god kundeservice medarbejder

Jeg har ændrer min vurdering af dette firma, da jeg endelig fik hul gennem til kundeservice havde jeg kontakt med en super flink mand der satte skub i det hele, under 24 timer efter der kom hul igennem til dem havde jeg min varer, stort plus at have ham i kundeservice, man skal have lidt tålmodighed med firmaet.
Men pakken kom og alle er glade
Tak for en god handel

7. Oktober 2023

Hej Michael,

Vi er kede af denne lave anmeldelse.

Vores søde kundeservice sidder klar til at hjælpe - Du skal dog kontakte os, før vi kan hjælpe dig.
Vi behandler ikke sager herinde.

Kontakt os endelig så vi kan hjælpe dig.

Svindel og Humbug

Svindel og Humbug
Den 1. oktober bestilte jeg noget forskelligt chokolade, desuden bestilte jeg transport, beløbet blev trukket og jeg ventede. Efter en uge blev jeg utålmodig, annullerede både ordren og medlemskab jvf Candynuts betingelser for fortrydelse. Nu 14 dage efter har jeg stadig ikke fået mine penge tilbage som blev trukket den 1. oktober og jeg er blevet trukket for medlemskab.
Problemet med jeres søde kundeservice er, at de ikke svarer, når man skriver.

1. Oktober 2023

Hej Lotte,

Tak for de 5 flotte stjerner.

Vi behandler ikke sager herinde - Du skal kontakte vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig bedst muligt og tjekke op på det.

Svindel, hold dig væk

Skjulte abonnementer og ingen svar fra kundeservice.

Lad dig ikke narre af priserne. Det er svindel. De sender enkelte varer ud, så det ligner en rigtig webshop. Men det er sinvdel.

15. Oktober 2023

Hej Søren,

Vi er kede af at du føler det er svindel, det kan vi bekræfte det ikke er.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over at du sidder med denne følelse - Vi oplyser omkring medlemskabet på vores hjemmeside, det er vi kede af at du ikke har været opmærksom på, for at kunne handle til vores lave priser.

Vores søde kundeservice sidder klar til at hjælpe, hvis du har brug for yderlige hjælp eller har spørgsmål.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter flere gode handler ved dem har…

Efter flere gode handler ved dem har jeg nu en mega dårlig oplevelse. Har ikke fået mine varer og de er ikke til at komme i kontakt med!!!!! Og pengene er forlængst trukket!!! Så hold jer væk fra Candynuts!!!!

13. Oktober 2023

Hej Solvejg,

Øv hvor er vi ærgerlige over denne lave anmeldelse.

Vi har svaret dig på dine henvendelser og din ene ordre du ikke har modtaget endnu, vil også blive sendt.

Har du yderligere spørgsmål så kontakt endelig vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter 5 gange at have bedt jer om at…

Efter 5 gange at have bedt jer om at annullere mit abonnement fortsætter I bare med at sende regninger. Kæmpe svindelfirma, håber det kan lukkes ned. Har lavet indsigelse til min bank så jeg ikke skal betale til firma mere. De svarer aldrig, kun på trustpilot, hvor man bliver lovet at “deres dygtige kundeservice” kommer tilbage. Det gør de ikke.!,

8. Oktober 2023

Hej Thomas,

Vi behandler ikke sager herinde - Du skal kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe dig.

Ønsker man ikke medlemskab mere, skal man blot logge ind og afmelde det selv eller kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe.

Kontakt os endelig så vi kan hjælpe dig.

Annullere ordre CN000052681

Hej candynuts.dk

Jeg har lavet en bestilling i dag lørdag d. 7 oktober og ønsker 5 min. Senere at annullere min ordre

#CN000052681 og medlemskab.

Jeg har ikke lyst til at være medlem hos Candynuts.dk og skal slet ikke have mine bestilling. Det var bare en fejl. BEKLAGER! Godt man har fortrydelsesret.😅
Bare glem, jeg besøgte jeres hjemmeside.

ANULLERE VENLIGST MINE ORDRE, MIN MEDLEMSELSKAB HOS JER OG SLET ALLE MINE OPLYSNINGER!

7. Oktober 2023

Hej Thomas,

Vi er kede af denne lave anmeldelse.

Vi har svaret dig på din henvendelse og hjulpet dig - Vi behandler ikke sager herinde.

Kundeservice er ikke på arbejde i weekenden, derfor du først er blevet svaret i dag.

Rigtig god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Største svindelnummer jeg er blevet…

Største svindelnummer jeg er blevet udsat for på internettet indtil videre.
Jeg bestilte mine varer i Maj.
De dukkede aldrig op. Jeg fik dog mine penge retur.
Men opdagede at de trak 89 kr. pr. måned.
Det er så lige 356 kr. spildt på det svindel firma!!!!
Køb aldrig noget af sådanne nogle svindlerer.

Hej Kasper,

Vi er kede af at du føler det er svindel, det er det selvfølgelig ikke.

Vi kan læse os til at du ikke har været opmærksom på medlemskabet der er ved køb hos os, som vi ellers informere.

Du har intet ordre nummer angivet og vi har derfor ikke kunne tjekke op på noget.

Du er velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer laaaangt væk fra candy nuts!

Hold jer laaaangt væk fra candy nuts!
Jeg bestilte min ordre den 19 august, pengene blev trukket og nu skriver vi så 6 oktober og har stadig ikke modtaget min ordre, på trods af mange mails til dem, her er der den ene undskyldning efter den anden, eller intet svar, på trods af man beder om at få sine penge tilbage. Så i dag finder jeg så ud af de har trukket 89 kr i måneden for et medlemskab, men har stadig ikke modtaget noget som helst. Kæmpe svineri, og nu smider jeg så 400kr i puljen til en klage til forbrugerombudsmanden, så til alle der ønske at klage, sæt igang så de kan blive stoppet i deres usmaglige behandling af mennesker og deres penge!! Føj siger jeg bare..

Hej Louise,

Vi er super ærgerlige over denne lave anmeldelse.

Vi behandler ikke sager herinde - Har du ikke modtaget din ordre eller har du spørgsmål til din ordre, så skal du kontakte vores kunceservice, som sidder klar til at hjælpe.
Vi behandler ikke sager herinde.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan tjekke op på din ordre.

BRUG IKKE DENNE SHOP!

BRUG IKKE DENNE SHOP!
Butikken bondefanger folk med et medlemsskab som ikke oplyses men står i handelsbetingelserne med småt. Jeg modtog ALDRIG den pose karameller, jeg bestilte, og siden har butikken hævet 89 kroner på min konto hver måned.

Hej Tine,

Vi er virkelig kede af din lave anmeldelse samt at du føler det er bondefangeri, det er noget vi tager stor afstand til.

Du har ikke angivet nogle oplysninger, så vi har ikke kunne tjekke op på noget - Du er dog velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

Vi er også kede af at du ikke har været opmærksom på medlemskabet, som vi ellers oplyser flere steder på vores hjemmeside, for at kunne handle til vores lave priser.

Du ønskes en god weekend.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har forsøgt at afbestille min ordre og…

Har forsøgt at afbestille min ordre og annullere abonnement inden varerne var afsendt da der ikke var sket noget efter 4 dage. betaling er nu trukket for mere end 10 dage siden men får stadig ingen tilbagemelding på gentagende mails - og ingen vare modtaget. Er bekymret for pegene går tabt her desværre!! (Henvendelse 88870)

3. Oktober 2023

Hej Jane,

Vi er super ærgerlige over denne anmeldelse.

Vi har svaret dig på din mail at din ordre er afsendt og vi derfor ikke kan annullere din ordre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg får trukket 89 kr hver måned uden…

Jeg får trukket 89 kr hver måned uden at vide hvorfor. Jeg får ingen varer fra dem.

25. Mai 2023

Hej Priya,

Øv hvor er vi kede af denne lave anmeldelse.

Vores medlemskab koster 89 kr. som vi oplyser inde på vores hjemmeside, vi er kede af at høre at du ikke har været opmærksom på dette.

Man skal selv bestille nye varer, hvis man ønsker at forsætte sit medlemskab og handle til vores lave priser.

Candynuts

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr