Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har i mange år lavet en indsamling til børn på Sri Lanka efter min medvirken i Sporløs ville jeg gerne gøre en forskel for andre. Der er indsamlet penge og vi kan ikke komme ind og hæve dem og se... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde oprettet en indsamling til julegaver til anbragte børn. Desværre er de indsamlede penge stadigvæk i caremakers varetægt, på trods af løfte om at de ville være at finde på min konto i dag. Jeg k... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Synes det er lige groft at de for tjenesten tager så meget som de gør og derfor vil jeg ikke vende tilbage til den. Fik 500 kr doneret til et projekt og 381,25 kr udbetalt. Det ville være rart hvis de... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Web-Kollaborationsplattform

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

CAREMAKER makes it super simple to fundraise online for the things that matter to you most. From helping friends in need, creating innovation workshops in developing countries, supporting NGO's, developing a new app, surprising a colleague and anything in between. It's easy to invite family & friends to donate to your important life events, projects &; causes. Since 2012 millions have been raised for thousands for fundraisers.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super let og velfungerende indsamlingsfunktionalitet

Det var en rigtig god oplevelse, at blive kontaktet om bidrag til en god sag. Siden gav hurtigt overblik, uddybende information og forklaring, og gjorde det super nemt at komme af med sit bidrag :o)

/Thomas Hornslet

18. August 2014

Kære Thomas,

Det er SÅ dejligt, at høre din positive oplevelse med platformen! :) Vi vil arbejde hårdt på, at du fremadrettet vil syntes mindst lige så godt om at bruge den, som du gør nu.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KARMA side, der fungerer perfekt

Super side, der støtter hvor mennesker har brug for det, såvel store som mindre ønsker

12. August 2014

Kære Trine,

Vi sender god karma tilbage i din retning ;) Tak for den positive anmeldelse!

Perfekt Web til indsamling

Caremaker er nem at bruge og har alt hvad der skal til. Folk kan følge med i indsamlingen på barometeret.
Det eneste jeg synes ikke er så godt, er at alle kan se hvad andre har doneret. Det synes jeg ikke er fedt, da folk kan føle sig presset til at give et bestemt beløb.

11. August 2014

Kære Melissa,

Tak for dine positive anmeldelse! :)

Når man vælger at lave en donation, kan man selv bestemme om man vil være anonym, eller ej. Det giver på den måde bidragsyderen mulighed for selv at vælge om det skal være synligt :)

Caremaker er de bedste

At benytte caremaker til indsamling er noget af det nemmeste. Det er så simpelt at selv jeg kan finde ud af det. Benyttet det flere gange og har været lige tilfreds hver gang. Jeg kan kun anbefale Caremaker.

6. August 2014

Kære Anne,

Tusind tak for din positive anmeldelse :) Det er skønt at høre fra seje, tilbagevendende brugere som dig! Vi vil arbejde benhårdt på, at du fremadrettet vil syntes mindst lige så godt om at bruge platformen som du gør nu :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk koncept - super service..!

Vi kan kun tilslutte os den positive omtale, vi på forhånd havde hørt om Caremaker. Vi oplevede et problemfrit forløb i forbindelse med vores indsamling. Fantastisk koncept og tilmed en kundeservice, som vi ikke kunne sætte en finger på. Godt, overskueligt og brugervenligt..!

18. Jänner 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brugervenlig, effektiv og god service

Jeg har oprettet flere indsamlinger på Caremaker.dk, hver gang med succes (i form af et større eller mindre indsamlet beløb). Jeg har været i kontakt med personer fra Caremaker i forbindelse med en større indsamling jeg stod for og deres ansatte er så hjælpsomme og idérige. De er med i hele processen med gode råd og idéer.
Jeg har aldrig, som andre klager over, oplevet problemer med hjemmesiden. Det hele har fungeret så smooth, de gange jeg har brugt Caremaker.dk.
Klart anbefalelsesværdigt!!

15. Oktober 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super måde at samle ind på! :)

Jeg oprettede tilbage i juni en indsamling til en NGO i Honduras. Det var super nemt at komme i gang og jeg fik samlet 5000 kr ind i løbet af 3 uger :) Under forløbet hjalp de mig 2 gange; da jeg havde lidt udfordringer med at redigere min indsamling og samtidig blev jeg ringet op af en af deres medarbejde, som gav råd om hvordan man bruger sociale medier til at nå sit indsamlingsmål.

Alt i alt en super god oplevelse!

14. Oktober 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dårlig service, dårlig webside.

virker aldrig, de fortæller en når man opretter siden og folk så vil donere penge, at de ikke kan se fejl på siden, men vi måtte opgive vores indsamling, da siden aldrig virkede og den hele tiden viste fejl...

14. Oktober 2013

Kære Annamaria,

Tak for din feedback. Vi har haft udfordringer med at få vores log-in til Trustpilot og dermed svare på din kommentar, men det er nu lykkes. Det er beklageligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med at bruge platformen. Vi arbejder hårdt på at lave forbedringer og lavede senest d. 30/10 2013 en større opdatering, som fremadrettet skal sikre større stabilitet i systemet. Vi håber derfor, at du vil give os en ny chance, hvis du en dag står og skal samle ind til en sag eller et projekt, du brænder for.

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@caremaker.dk

De bedste hilsner

Søren
CAREMAKER

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget mere end en forretning...

I samarbejde med Caremaker var vi en løbegruppe under Aalborg Atletik og Motion der gerne ville gøre en forskel og samle penge ind til Dansk Handicap Idræts-Forbund under årets DHL-stafet!

Igennem hele forløbet var der en god kommunikation og så var det yderst befriende, at arbejde med en virksomhed hvor hjertet sidder på rette sted og hvor man tydeligvis tænker på andet en profit.

Jeg kan virkelig kun anbefale folk, at oprette en indsamling på Caremaker og være med til, at gøre en forskel for andre og dermed gøre verden et lidt bedre sted for alle...

4. September 2013

Super koncept.

Har lige oprettet en indsamling til min kræftsyge søster, og det er gået ud over alle forventninger. Det er supernemt for folk at give et bidrag, da man bare kan taske kortoplysninger ind.

Kunne dog godt bruge lidt hjælp til hvordan man når ud til flere mennesker :)

13. April 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Caremaker er et genialt koncept - der virkelig gør en positiv forskel.

Jeg er positivt overrasket!! Det er super nemt og enkelt, at starte en indsamling. Caremaker er en brugervenlig indsamlingsside med en god gennemskuelig vejledning. Jeg blev guidet nemt igennem opstarten. Det er fantastisk, at starte en indsamling til lige præcis det formål man ønsker. Caremaker giver stor værdi hvad enten man er privat person, forening, virksomhed eller en organisation. Det er altid positivt, at blive assioeret med velgørenhed. Jeg synes det er genialt, at alle kan starte en indsamling. Jeg kan konkluderer, at Caremaker er et værktøj, der gør en positiv forskel for alle.

Jeg vil klart anbefale Caremaker - sæt igang.

7. Dezember 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt og overskueligt, med det gode formål i højsædet!

Jeg oprettede i sommers en indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Jeg valgte caremaker.dk, hvilket jeg klart kan anbefale. Jeg blev guidet igennem forløbet med passende, positiv og tydelig vejledning - både gennem kundeservice og på deres hjemmeside. For mig som bruger, havde jeg nemt ved at oprette en online platform netop til min egen indsamling. Det var overskueligt og gennemsigtigt at forstå virksomhedens profil og hensigt, hvilket for mig er et stort plus, især når det handler om velgørenhed.
Har intet at brokke mig over.

6. Dezember 2012

Caremaker.

Caremaker er en super god side.
Som er nem at betjene og dele med andre. En super god måde at gøre en foreskel på for nogen.
Jeg har doneret via Caremaker, og det gik nemt og hurtigt, også kan man se at man er med til at gøre en foreskel, og forhåbentlig motivere ens venner og bekendte til at gøre det samme.
Jeg brugte Caremaker til at støtte en indsamling til kræftens bekæmpelse.
Caremaker er et rigtigt godt koncept og kan varmt anbefales.

Caremaker.dk

Jeg brugte caremaker til at støtte en indsamling til kræftens bekæmpelse! Jeg synes det er et rigtig godt koncept og siden er super nem at finde rundt på. Jeg vil helt sikkert bruge caremaker igen en anden gang. Det er en god måde at hjælpe de små lokalsamfund på, med støtte til, hvad der skulle være brug for. Alle fem stjerne fortjent!

CAREMAKER

Caremaker er en hjemmeside som indsamler penge til dit formål.
På hjemmesiden kan man se hvor mange penge som er indsamlet indtil nu og hvem som har støttet indsamlingen.
Betallingen sker lige så nemt som andre køb på nettet

Anbefalelsesværdig

CAREMAKER er en kanon side, som er nem at betjene og dele med sine venner på diverse sociale medier.

Hvem har ikke stået i en situation hvor man ønskede at hjælpe nogen, men ikke har haft ressourcerne til det? Siden støtter op omkring den gode følelse man får når man hjælpe andre.

Jeg har selv doneret via CAREMAKER flere gange, og alle gange er det gået nemt og hurtigt. Det er rart at se, det bliver synligt og ens venner og bekendte kan se, man er med til at gøre en forskel - forhåbentlig motiverer det andre til at gøre det samme.

CAREMAKER kan klart anbefales!

4 stjerner værdig!

Gennem Caremaker kan man oprette nogle indsamlinger, udenom alle de etableret fonde og foreninger. Dette er ens personlige bidrag, som går til velgørende formål af et godt hjerte. Og alt imens får man flere med på bølgen ved at skabe en fælles indsamling. Glæder mig over at der findes initiativ tager, som tør hvor andre tier! At spille op med de store organisationer er ikke for tøsedrenge, dette er bare et bevis på at der skal være plads til alle, og at der ikke bare skal være nogle få af de store, men flere af de små!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr