Al maanden geleden bij online zoeken op alternatieve kattenbakkorrels op dit merk gekomen. Ik heb 2 katten die van dezelfde (grote) kattenbak gebruikmaken. Deze vul ik met een hele zak. Ik schep regel... Mehr ansehen
Hele snelle levering, altijd met een leuk kattenspeeltje erbij. De korrels zelfs geven geen stof af, wat heel prettig is, zowel voor ons als voor onze katten. Ik vind wel dat wij redelijk snel de geur... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altijd snelle en correct geleverd, heel tevreden elke keer opnieuw ook al is het elke keer een zware bestelling voor de bezorgdienst
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Cat Litter Prince of Qatar bieden we hoogwaardige biologisch afbreekbare kattenbakvulling. Onze duurzame formule zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving voor je kat, met uitstekende geurbestrijding en klontvorming. Onze kattenbakvulling is gemaakt van sojabonen, dus volledig biologisch afbreekbaar en combineert zorg voor je kat met milieubewuste keuzes. We hebben twee varianten van onze kattenbakvulling beschikbaar: lavendel en actieve kool.
Middelstraat 10, 8904, Zuidschote, Belgien
- 0499819597
- catlitter.princeofqatar@gmail.com
- catlitterprinceofqatar.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Altijd snelle en correct geleverd
Verzending netjes en snel
Verzending netjes en snel. Leuk kaartje en tot nu toe iedere keerveen gratis speeltje. En product werkt goed.
Heel tevreden
Heel tevreden. Snelle levering, met altijd een persoonlijke attentie. Ruikt heel goed en zuinig in verbruik
Ik denk opzich is het een heel goed…
Ik denk opzich is het een heel goed product maar mijn kat wil er niet van weten wat ik spijtig vind maar ik blijf proberen het te aanmoedigen omdat ik vond het is echt wel stof vrij en dat vind ik hier zo super aan

Prima
Tot nu toe al altijd super tevreden geweest met mijn abonnement. Telkens werd er een kleine attentie meegestuurd, tot nu...jammer.

Antwort von Cat Litter Prince of Qatar
Goed product qua gebruiksgemak zowel…
Goed product qua gebruiksgemak zowel voor mens als voor kat.
Supergoed persoonlijk advies en service.
De tofu heeft weinig uitloop en is zuinig in gebruik…
De tofu heeft weinig uitloop en is zeer zuinig in gebruik. Snelle en correcte levering en vriendelijke afhaling ter plaatse
De geur de levering en je komt echt…
De geur de levering en je komt echt langer mee toppertje
Altijd keurig geleverd
Altijd keurig geleverd, met een handgeschreven bedank kaartje en een kadootje. Echt heel attend en persoonlijk.
Het is ook de beste vulling die ik heb geprobeerd.
Uitstekende kattenbakvulling
De korrels klonteren stevig samen, waardoor uitscheppen heel makkelijk gaat en er weinig product verloren gaat en het dus ook lang meegaat. De actieve kool doet zijn werk uitstekend, geuren worden goed tegengehouden. Ook rond de kattenbak blijft alles netjes met nauwelijks korrels ernaast.
Altijd netjes op tijd bezorgd
Altijd netjes op tijd bezorgd, normaal bestel ik altijd via bol.com. verschillende merken geprobeerd maar dit merk is altijd van goeie kwaliteit alleen de geur lavendel is iets te sterk qua geur merk ik aan de katten,als je hem mengt met de andere is die wel aangenaam voor mijn katten en me zelf.
Goede kattebak vulling
Zeer tevreden!
Zeer tevreden!
Het vergt wat aanpassing voor de katten, maar als je de klonters goed oplost, kunnen ze door de wc, eindelijk een oplossing voor het probleem waar elke kattenliefhebber mee kampte. Zware stinkende vuilniszakken.
Snelle levering ook.
Snelle levering en goed verpakt
Snelle levering en goed verpakt. Vlotte communicatie. Het product zelf is licht en ruikt lekker maar vind ik toch overal buiten de kattebak, dus blijft wel aan/tussen de pootjes zitten. De katten gaan wel vlot op de bak. En ik heb er 4.
Kattenzand is aanvaard door mijn katten
Is gemakkelijk om te onderhouden
Katten hebben er geen probleem mee
alles helemaal prima
super product
super product! echt bijna geen uitloop, ruikt lekker, mooi verpakking, snelle verzending en een leuk kaartje met speeltje er bij. na 13 jaar eindelijk gevonden wat goed werkt. ook echt een extra compliment op de uitstraling van de verpakking van het product!

Antwort von Cat Litter Prince of Qatar
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.