Zeer tevreden over de webshop Nora-Lo . Be .bestelling wordt Vlug geleverd . Onze hond is super tevreden met haar speeltje : furtra chaser bungee schapenvacht , super kwaliteit trouwens. Ze wil niets... Mehr ansehen
Al twee tuigjes bij Nora Lou besteld voor onze lieve Maltipoo “Bo”. In haar eerste maanden een teddy instaptuigje en deze week het Y tuig van Furlou mogen ontvangen. Bo beweegt er heel fijn in. Sne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hondsblij 😉 en dolgelukkig waren zowel ikzelfs als mijn teckeltje Jule met onze eerste bestelling!!! Een prachtig halsbandje dat haar beeldig staat, leuk speeltje, lekker geurende shampoo,… alles was... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij jouw dierenwinkel voor honden en katten! Ontdek ons uitgebreide assortiment hondenmanden, kattenmanden, kattenspeeltjes, hondenspeeltjes en veel meer!
Belgien
- info@nora-lou.be
- nora-lou.be
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Top ervaring
Top ervaring. Snel geleverd, kwalitatief goede spullen en netjes verzorgd.
Ik heb hier mijn eerste mand gekocht en…
Ik heb hier mijn eerste mand gekocht en een tas om haar te dragen als ze heel moe is.Heel goed materiaal en mooi speelgoed.Heb nu de ijsjes besteld ,gisteren gemaakt en nu gegeven.En of het lekker was.In een keer op en het stoked ook.Had ook nog koekjes gekocht maar zijn iets te groot,dus doe ik ze in kleine studies.Ook hondetuigjes heel mooie gekocht. Zeer tevreden
👌👌👌👌👌😍
Superleuke en hippe spullen
Superleuke en hippe spullen, goede service en erg fijn geholpen en meegedacht bij vragen! Aanrader dus. 🫶🏻
Alles naar wens
Een aantal weken geleden kennisgemaakt met het assortiment van Nora-Lou op een hondenevenement, ik werd daar erg vriendelijk geïnformeerd zonder dat het opdringerig overkwam. Daarna enkele producten besteld via de webshop, deze werden snel geleverd en voldoen volledig aan de beschrijving op de website. Zo hebben we nu een nieuwe en mooie bankbeschermer, een nieuwe kofferbakbeschermer voor in de auto en mijn maltezertje heeft dadelijk het superschattige mandje ingepalmd. Zeker tevreden over deze 1e ervaring met Nora-Lou!
Zeer tevreden over de webshop Nora-Lo
Ze wil niets anders meer .
Mooie draagmand voor mijn pup gekocht
Mooie draagmand voor mijn pup gekocht. Het werd al snel zijn favoriete plek
Om in te liggen. Al snel uitgebreid met andere items. Wij zijn tevreden en bestellen vaker. Ook voor kadootjes. Communicatie via de app is ook erg prettig.
Zooo tevreden
Zooo tevreden! Heel snelle, nette verzending en producten van hoge kwaliteit. Vlotte communicatie, retourneren mogelijk en een uitgebreide website. Wij bestellen hier zeker vaker 💕💕
Zo blij met onze tuigjes van Cocopup & met Nora-Lou!
Zo blij met onze tuigjes van cocopup!
Super stijlvol, zowel tuigjes gekocht voor de zomer als voor de winter voor onze pom. Ze zijn stevig, van goede kwaliteit, praktisch als mooi. We zijn er zeer tevreden van. Daarnaast ben ik goed geholpen in de maatjes, en bij een retourtje. De verzending verliep ook supersnel. De service is supervriendelijk én ondanks dat ze het wellicht druk hebben antwoorden ze heel snel op je vragen. Ik kan het eigenlijk alleen maar aanraden. Tevreden klant (en honden, we hebben er 5) die zeker terug komen!
Top service !!!
Super lieve meid en goede service
Super lieve meid en goede service. Super mooie tuigjes van Cocoopup, het staat super bij onze Maltipoo 😍 Dankjewel xxx
Super vriendelijk
Super vriendelijk en helpt je waar nodig. Ik heb een Cocopup tas besteld, hij is prachtig! Ook heb ik de Shine shampoo en normale conditioner gekocht. Mijn hondjes glanzen en ruiken weer heerlijk🤩 Ga zeker vaker hier bestellen.

Heel leuke voervakjes gekocht
Heel leuke voervakjes gekocht! Super snel verzonden en ze zien er prachtig uit! Mooi stevig en heel leuk design!

Antwort von Nora Lou
Top producten bij Nora Lou besteld…
Al twee tuigjes bij Nora Lou besteld voor onze lieve Maltipoo “Bo”.
Snelle verzending en dus snel mogen ontvangen. Snelle service voor overleg.
Dankjewel!

Hele vlotte service
Hele vlotte service. Berichten worden zeer snel beantwoord. Enorm tevreden over de hulp en verzending was zeer vlot! Heel blij met mijn aankopen. Originele en toffe spulletjes gevonden. Ik keer zeker terug!

Supermooi tuigje en riem gekocht
Supermooi tuigje en riem gekocht

Super snelle levering
Super snelle levering! Heel mooi halfsbandje met riempje daarnaast ook super blij met de mooie voerbakjes ! Precies zoals op de foto en omschrijving.

Nora Lou
Nora Lou, verkoopt precies waarnaar ik opzoek was. En met aanvullende vragen, werd ik super geholpen door de medewerkster van Nora Lou. Ze bekeek alle opties en zelf naar extra mogelijkheden voor een nog grotere maat. Ook werd er super advies gegeven hoe groot het tuigje zou moeten zijn. Voor ieder wat wils en super hulp. Aanrader.

Mooie spulletjes
Mooie spulletjes , goede kwaliteit , snelle levering

Wat een service!
Yonie van Nora-Lou is bijzonder vriendelijk en antwoordt zeer snel en adequaat op elke vraag. Geen moeite lijkt haar te veel om een onberispelijke service te leveren. Haar persoonlijke aanpak is verfrissend in een wereld van vele onpersoonlijke webshops en bijhorende chatbots.
Absoluut een aanrader!

Antwort von Nora Lou
Super expérience chez Nora Lou !
Super expérience chez Nora Lou !
J’y ai trouvé un sac de transport parfait pour mon chien et depuis, il ne le quitte plus. Il est super confortable, beau, pratique et vraiment bien pensé. On sent la qualité et le soin dans le choix des produits.
Mention spéciale pour la communication : réponse ultra rapide, échanges clairs, chaleureux et efficaces. C’est tellement agréable d’avoir un service aussi réactif. Je recommande les yeux fermés !

Antwort von Nora Lou
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.