Banner for Cecilie's - Cecilie's Holbæk

Cecilie's - Cecilie's Holbæk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Mellemvang 5, 4300 Holbæk, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdt en "herreaften" hos Cecilies i Holbæk fra kl. 17-22 med tre forskellige spil, middag og kaffe + kage, samt "åben konto" i baren hele perioden. Det var en rigtig fin aften, med god service fra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt spiller hos Cecilie's i Holbæk. Vi har lige holdt en børnefødselsdag med 10 små tøser hos Cecilie's med bowling, minigolf og byg-selv-burger. Det var fejl- og gnidningsfrit fra start til slut (f... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der er sket meget positivt med de nye ejere. Vi er lidt ærgerlige over, at keglerne er styret med snore - det påvirker, hvordan keglerne vælter. Der var meget varmt omkring banen, men vi lånte ventil... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Cecilies Holbæk har gode og venlige medarbejdere. Minigolffaciliteterne er endnu ikke helt på plads, ser det ud til. Med mindre væggene ikke skal males, altså. Men banerne fungerer fint. Mange baner... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum
  2. Kegelbahn
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar mit Livemusik
  5. Minigolfplatz
  6. Sportsbar

Vom Unternehmen geschrieben

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 15-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, bordtennis, eletronisk dart, sportsbar og café.

Good Old Fashioned fun for alle

Vom Unternehmen geschrieben

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

• Mellemvang 5, 4300, Holbæk, Dänemark

• 55555050

Book årets julefrokost hos Cecilie's

Hold årets julefrokost hos Cecilie's fra kun 545,- pr. person

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

191 Bewertungen

Alle Bewertungen

1 095 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God oplevelse

Vi har 4 venner haft, en hyggelig og god oplevelse med alt lige fra Bookning, bestil Bowling samt Grill menü, alt var lækkert og der var nok mad, vi blev spurt om vi ville opgradere så vi have 3 drinks med for en god pris det kan godt betale sig Tak for Cecilies i Holbæk

18. März 2026

Hej Alice
Tusind tak for din anmeldelse og selv 🙌🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os med god mad og hygge🤩

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, lige fra bookning på mail og fleksibilitet i forhold til sen justering af antal deltager.
Vi var 40 til 1 times bowling med efterfølgende grill menu, der var styr på det og venlig betjening.
Maden var god og vi fik det store rum på 1. salen for os selv.

Herre toilettet kunne godt have trængt til en ekstra omgang, der var en lidt tung lugt.

Vi kommer gerne igen.
Vh. Lars fra PJM

19. März 2026

Hej Lars
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os med god mad og hygge på bowlingbanen 🤩🎳 Og tak for at nævne det med rengøring på toilettet - det får vi rettet op på med det samme🧼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En hyggetur med firmaet, hvor der var skriven frem og tilbage. Hurtige svar og utrolig hjælpsom personale.

18. März 2026

Hej Christian
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os fra bestilling til hyggetur med kollegaerne 🤩 Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den sender vi straks videre til teamet ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig hyggelig og god dag med minigolf…

Rigtig hyggelig og god dag med minigolf og spisning med familien. Venligt personale.

15. März 2026

Hej Christina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at i havde en hyggelig dag hos os🤩🏌️‍♀️ Og tusind tak for ros til vores personale - den sender vi direkte videre til teamet☺️ Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

God service ved bestilling

God service ved bestilling - let at komme igennem til telefonisk

14. März 2026

Hej Kjeld
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at det var nemt at bestille, og at du fik god service - helt som det skal være🤩☺️

Faktisk oplevelse for

Faktisk oplevelse for det var mega hyggeligt men der mangler gratis shots/øltårne

15. März 2026

Hej Mathias
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at i hyggede jer hos os 🤩 Selv uden gratis shots og øltårne 🍻 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

God Fødselsdags Oplevelse

En virkelig fed oplevelse! Var der til min bedste vens fødselsdag, og det var mega fedt. Vi spillede minigolf ved deres indendørs bane, og spiste lækker mad til slut. Syntes det var meget godt.

28. Februar 2026

Hej Claus
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at i havde en god fødselsdag hos os, og stort tillykke med din vens fødselsdag 🥳
Vi håber, at vi ses igen en anden gang✨

Den var super god

Den var super god, men det med den røde kegle kunne godt have være hver gang man spiller. Vi var ikke de bedste alle sammen til at lave en stike.

7. März 2026

Hej Christine
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse hos os 🎳
Og tak for den gode idé med den røde kegle – den giver nemlig lidt ekstra spænding i spillet 😉 Vi tager den med videre.
Vi håber at se jer igen snart 🙌

Kommer igen :)

Kommer igen :)
Gode bowlingbaner, velegnet til børn (vi havde 3 børn med i alderen 4-5 år), godt udvalg af mad og drikke.

8. März 2026

Hej Karina
Tusind tak for din anmeldelse – vi er SÅ glade for at høre, at både børn og voksne havde en god oplevelse hos os 🎳🙌
Og nøj maden 🍔🥤

Vi håber at se jer igen en anden gang 🙌

Afholdte børnefødselsdag for 21 børn

Afholdte børnefødselsdag for 21 børn. Sødt personale meget forstående over for larmen og hjalp alle de steder de kunne.

8. März 2026

Hej Kristian
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! En børnefødselsdag med 21 børn kan godt larme lidt, og det er præcis sådan, det skal være 🎉 Vi er glade for, at vores personale kunne hjælpe og gøre oplevelsen god for jer alle 🙌
Vi håber, I havde en skøn fødselsdag – og at vi må byde jer velkommen igen en anden gang 🎳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte stedet som firma event og…

Vi brugte stedet som firma event og oplevede stor hjælpsomhed og løsning med samlet betaling

7. März 2026

Hej Kim
Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og at det hele forløb, som det skulle 🙌

Vi håber at se jer igen en anden gang 🎳

Middelmådig oplevelse

Personalet var ikke særligt imødekommende og venligt.

5. März 2026

Hej Bofællesskabet Østbo
Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi selvfølgelig kede af at høre - det er absolut ikke den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster.
Din feedback tager vi med videre, så vi kan blive bedre. Vi håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Absalon SFO - Fantastisk oplevelse

Først og fremmest kommunikerede jeg med Cecilies via mail, da vi ville afholde et firma arrangement. Det var fedt at få hurtige tilbagemeldinger og lækkert at vi blev enige om betaling for mad/minigolf på hver sin faktura osv. På dagen blev vi mødt af venligt og imødekommende personale. Maden smagte fantastisk og det gjorde øllen også. Minigolfen skuffede heller ikke, dog ærgerligt at der kun er 15 huller, men det er også det eneste vi kunne sætte en finger på, at der lige manglede de tre sidste huller til at gøre oplevelsen komplet og til 6 stjerner ;)

Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre! Det betyder meget for os, at planlægningen via mail fungerede godt, og at I oplevede hurtige tilbagemeldinger og en løsning, der passede til jer 🙌

Dejligt også at høre, at både maden, øllen og minigolfen var et hit – selv uden 18 stk⛳

Vi håber, vi ses igen en anden gang✨

//Team Cecilie’s 🎳

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Minigolfbanerne er gode, men rygeområdet skal flyttes

Minigolfbanerne er gode og personalet er søde.
Eneste meget store minus er rygningen lige ude foran døren, som bevirker at mellemgangen også er fuld af røg. Ikke særlig lækkert at skulle igennem når man kommer og går.

Hej Tina
Tusind tak for din anmeldelse – vi er rigtig glade for at høre, at du synes vores minigolfbaner er gode, og at du oplevede vores personale som søde 🙌
Vi forstår også godt din pointe omkring rygningen ved indgangen. Det er bestemt ikke meningen, at det skal påvirke oplevelsen, når man kommer og går. Tak fordi du gør os opmærksomme på det – den feedback tager vi med videre.
Vi håber at se dig igen til en ny runde minigolf en anden gang ⛳😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggeligt sted og Jonathan gjorde vores…

Hyggeligt sted og Jonathan gjorde vores aften perfekt gi ham en lønforhøjelse mest kompetente medarbejder

2. März 2026

Hej
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! Det betyder meget for os, at I havde en hyggelig aften hos os 🙌
Og den ros giver vi da straks videre til Jonathan! 💪
Vi håber at se jer igen snart✨
//Team Cecilie’s 🎳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var 6 kollegaer til grillmad og…

Vi var 6 kollegaer til grillmad og bowling. Det var en super god aften hos cecilies
Spisning fra 18-19 og bowling fra 19-20
Der medfylgte 3 "drinks" billetter og det var en god læsning som firma arrangement.

5. Februar 2026

Hej Jeanette
Tusind tak for din anmeldelse🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at i havde en hyggelig aften hos os 🤩 Det er jo præcis sådan, det skal være 🙌🏼 Vi håber, at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang🎳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik en omgang dejlig mad super god…

Vi fik en omgang dejlig mad super god betjening og havde en sjov aften med forskellige aktiviteter

Hej Tonny
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og at maden var god🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang🙌🏼

Forsøgte bowling med familien

Forsøgte bowling med familien. Godt sted til familiehygge ☺️

22. Februar 2026

Hej Panuja
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳 //Team Cecilie’s

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse, med venligt og kvalificeret personale.

Vi var ude at bowle, spise og spille minigolf i går. Det hele var bestilt på forhånd. Vi kom i god tid og fik betalt og bestilt drikkevarer. Vi fik vores eget bord til fire personer med navn på. Rigtig god service af medarbejderne. Der var ikke driftstop på nogle af banerne da vi spillede. Til gengæld var der meget trængsel på minigolfbanen. Der var også mange børnefødselsdage. Det er jo godt, at der er mange mennesker i butikken, så vi forhåbentlig kan have et godt center med bowling og mange andre aktiviteter i Holbæk. Kommer helt sikkert snart igen.

21. Februar 2026

Hej Finn
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og hvor er vi glade for at høre, at du snart kommer igen - det vil vi glæde os til🎳

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overordnet en fin oplevelse dog var der…

Overordnet en fin oplevelse dog var der rod med navnene på baneskærmen der ikke kunne rettes. Herudover bør de der skal overtage baner have at vide de ikke skal gå ned få før klokken bliver hel da de alligevel ikke kan komme til før. Det er lidt irriterende når man spiller at der er så meget larm lige bag en og det er lige før ens bane er overtaget selv om man stadig spiller.

21. Februar 2026

Hej K. Poulsen
Tusind tak for din anmeldelse og for din feedback 🙏
Dejligt at høre, at I overordnet havde en god oplevelse hos os 😊
Vi beklager udfordringerne med navnene på skærmen – det skal selvfølgelig fungere 🎳
Tak også for din kommentar omkring skift mellem baner. Vi kan godt følge dig – det er ikke rart at føle sig presset eller forstyrret midt i spillet. Det tager vi med videre til teamet.
Tak fordi du gør os opmærksomme på det.
Vi håber at se jer igen en anden gang 🎳
//Team Cecilie's

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr