Endnu engang en rigtig hyggelig oplevelse Min søn og jeg skulle spille minigolf og spise bagefter, det hele var bare i top både betjeningen, maden og minigolfen Helt sikkert på at vi kommer igen😁
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig godt men der mangle virklige noget køligt luft det var alt for varm at spille bowling i så det kun de godt gøre bedre så man kun få en bedre oplevelse
Unternehmen hat geantwortet
Vi bowlede på to baner. Alt fungerede fint. Det var dejligt, at man skulle taste deltagernavne ind ved bookningen, så det ikke tog tid fra bowlingen. Personalet var søde og hjælpsomme, og de svarede... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var 9 personer - blandet børn og voksne. Vi bowlede, fik frokostburgere og spille minigolf til sidst. Alt fungerede fint - personalet var søde og venlige og store flotte burgere, selv om det var f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 15-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, bordtennis, eletronisk dart, sportsbar og café.
Mellemvang 5, 4300, Holbæk, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Endnu engang en rigtig hyggelig oplevelse
Helt sikkert på at vi kommer igen😁

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Venlige og sød betjening go burger

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Personalet var søde og hjælpsomme, og de svarede, på de spørgsmål vi havde vedr. kugler, sko osv.
Vi havde det sjovt, og vi kommer igen.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Der er hår i min mad, og det var en af de små, det var ikke ost som damen opstod, i så i den grad var der også snus i mine shots

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Alt fungerede fint - personalet var søde og venlige og store flotte burgere, selv om det var frokostanretning. Især blev pomfritterne rost for at være lækre :-)

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Bowlingen fungerede perfekt. Burgeren var lækker, fritterne var noget slatne og olien drev ud af dem når gaflen blev sat i. Personalet var dygtigt og imødekomne :-)

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Vi var 20 personer i aldersgruppen fra 9 til 87, som fejrede en rund fødselsdag hos Cecilie's i Holbæk. De fleste bowlede, nogle få spillede minigolf, og alle havde det sjovt. Faciliteterne var virkelig gode, personalet var imødekommende og tog sig godt af vores ønsker.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
En virkelig god oplevelse,til min fødselsdag god mad og fin timing mellem mad,spil og kaffe, rigtig god service, super tilfreds jeg kommer gerne igen.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Super fed aften, god service, og smilende personale.
Kan helt klart anbefales!

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Havde bestilt en times minigolf på deres hjemmeside, hvilket var virkelig nemt. Hurtig respons med detaljerne på mail.
På dagen kom vi en time før og vi fik lov til at komme til med det samme. Vi kommer helt klart igen!

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Flot indretning, god service og milkshakesene og snackskurven er bare sygt gode 😁😁

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Skøn atmosfære,venligt personale,vi havde en dejlig aften,kommer gerne igen

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Stor imødekommenhed, meget fleksible, fin minigolfbane. Dejlig mad serveret til tiden. "doggi-bag" til ikke-spist mad. Vi kommer gerne igen!

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
God service,,nemt kontakt,,dejligt sted,,søde medarbejdere...stort og hyggeligt sted ..

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Vi havde en hyggelig aften. Vi spillede både Minigolf og bowling. God stemning.
Vi havde bestilt bøf og fritter. Det var ikke gourmet mad, men det var fint til prisen.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Kom ind for at bowle med fire drenge til min yngste søns 12 års fødselsdag. Drengene opdager så at der kommet fede minigolf baner og bliver tændt på det. Den unge mand i receptionen er super imødekommende og tilbyder at vi bare lave reservationen om fra bowling til minigolf, No problem, for der er ikke overbooket. Super service og rigtigt god eftermiddag. Fede minigolfbaner.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Super godt og hyggeligt sted. Virkelig gode og søde medarbejder Melisa og Saseline ❤️

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Rigtig fint sted med god mad, stort udvalg af drikkevarer og generelt fine faciliteter.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Super fint og hyggeligt og gode baner med fin udfordring. god betjening vi var 8 mennesker der kom Og forvirrede dem bag baren men de klarede det flot. Der var et godt stort udvalg af drikkevarer

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.