Das sagen Bewerter
Var inne hos cellect för att leta efter ett bättre erbjudande på mitt Bredband. Personalen som var där tog emot mig med glad energi och jag lämnade butiken med ett stort leende och skratt. Fick ett j... Mehr ansehen
Cellect erbjuder ett imponerande sortiment av elektronik och abonnemangstjänster. Jag uppskattade den kunniga personalens hjälp och den enkla navigeringen i butiken. Det var lätt att hitta vad jag let... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Cellect Mobile offers a range of premium quality refurbished and preowned mobile phones at wildly competitive prices.
Kontaktinformationen
14-16 Queens Avenue, 3122, Hawthorn, Australien
- 1300 235 532
- support@cellectmobile.com
- cellectmobile.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Bra service tack för hjälpen mohammed!!
Bra service
Bra service, tack för hjälpen mohammed och Josef!!
Vänd dirrekt
Ser du dom vänd dirrekt och ingå inga avtal.Allt som sägs vara gåvor visar sig senare att vara någon form av abonemang du inte bett om och det är i princip omöjligt att få avtal upphävda. Har processat sen i fjol med dom och 3 som först knappt vill kännas vid Cellect trots att butiken var full med diplom på väggen( Ullared) med en stor 3a på
Oavsett vad dom påstridiga som regel unga manliga säljarna säger kommer du att bli blåst. Har aldrig varit med om något liknande och företag som Cellect borde få näringsförbud för alltid.
Som kund i över fem år har jag bästa…
Som kund i över fem år har jag bästa service under alla dessa år. Får hjälp med det mesta och har gjort en hel del inköp som jag varit nöjd med.
Peter
Tack för hjälpen!!
Tack för all hjälp av Shakir som…
Tack för all hjälp av Shakir som hjälpte till mig med alla mina frågor gällande min nya telefon.
De tog lång tid men de va värt de.
Rekommenderas starkt
Tack för hjälpen
Fint bemötande tack för hjälpen Felipe
Trevligt och hjälpsamt bemötande av…
Trevligt och hjälpsamt bemötande av Felipe
Fick ett bra bemötande och en grym deal
Vill lägga in en stark varning för…
Vill lägga in en stark varning för denna butik. Blev lurad att köpa produkter som sedan skulle kvittas mot att de betalde slutfakturan på min telefon. Vid samtal med operatören senare framgår att kostnaderna inte alls gått jämnt ut som säljaren sagt. När slutfakturan väl ska betalas går det inte längre att nå säljaren. Händelsen är anmäld som bedrägeri.
Alldeles för aggressiva och tål ej ett…
Alldeles för aggressiva och tål ej ett nej som svar
Sitter på maken för uppsägning och luras.
Lurade in mig i ett mycket dyrare avtal än vad som först utlovades.
Manipulerad av Cellect
Blev stannad utanför Cellect i Halmstad.
Säljaren Moije lovade att mitt Allente-abonnemang kunde bli billigare.
Han fullständigt lurade och manipulerade mig. Sade att just den dagen fick man en Tv om jag förlängde mitt Allente.
När skulle gå fick jag även en kasse men 2 kartonger i. Allt detta ”fick” jag utan någon som helst upplysning att det skulle betalas med en kredit på Resurs. Fick en mindre chock när jag efter en tid såg att det låg som en kredit på 19000kr. Det enda jag fick lämna tillbaka var en valuebox värde 2695kr och det var efter många samtal och även besök i butiken. Jag är en kvinna på 80 år och har inga pengar till dessa prylar som jag inte behövde. De specialiserar sig på äldre människor så akta er för Cellect.
Varning
Varning - Varning - Varning
Teckna inga abonnemang med detta företag.
Allting är bara bluff o båg. skriv inte på med löften
om varor av olika slag.
Deras metoder är säkert olagliga, jag skall även polisanmäla dem.
Var försiktig med denna företag
Jag vill varna andra för Cellect-Mobilia . I butik tecknade vi endast två abonnemang (Identio Hemalarm och Familjeskydd). Senare dök fakturor upp för produkter vi aldrig har köpt eller godkänt.
Vi fick i efterhand ett dokument som vi aldrig såg eller fick i butiken, och som jag inte har skrivit under. Det ser ut som att min signatur har kopierats från en tidigare e-signatur som användes för abonnemangen.
Ärendet är nu ifrågasatt och bestridet. Jag upplever hanteringen som oseriös och otransparent. Var mycket försiktig, läs allt extremt noga och acceptera inget muntligt.
Sociala bedrägerie ,Cellect Mobilia är…
Sociala bedrägerie ,Cellect Mobilia är dyraste prostituerade mobil mötesplatsen i hela Malmö.Smutsiga och falska personer med manipulerenda tricks! 3mobil använder dem för att lura folk!!
Lurendrejeri!!
Dåligt bemötande, falsk och inte trovärdig personal! Manipulerar kunder att överteckna avtal. Är en gåta hur TRE (3), allente, identio, kan använda deras försäljare tjänster. TRE (3) hänvisar tillbaka konsekvent tills man ger upp till butiken Cellect! Finns inte något ansvar för vad man gör! Cellect har specialiserat sig på att lura äldre människor. Är ute på allmän plats i Mobilia Malmö och lockar blivande kunder in i butiken! Använd er inte av dessa skojare!!
Blev stannad av River från cellect i…
Blev stannad av River från cellect i ullared 27/11 Där han frågade vad jag hade för tv-abonnemang och att han kunde sänka min månadskostnad, jag behövde inte göra något mer än att hämta ut tv-box från posten (såhär långt är allt enligt avtal och vad som utlovats) jag skulle inte behöva säga upp något utan han fixade det. När jag nu fick ytterligare en faktura från min gamla tv-leverantör så ringde jag dom och fick till svar att det inte var uppsagt att dom har som policy att man bara kan säga upp själv och annan säljare kan alltså inte säga upp några avtal. Så nu har jag ytterligare 1 månad med dubbla tvkostnader.. Ringer upp River som hävdar att han sagt att 1 av 10 går det inte igenom på. Och att han tyvärr inte kan krediteras något mer på mitt tvpaket men undrar vad jag har för mobiloperatör. Då ber jag honom sluta för jag är inte intresserad av något annat...
Vad i hela är det dom håller på med…
Vad i hela är det dom håller på med rena bedrägeriet lurar min bonus pappa först på en tv för 17000 sen när dom ska avsluta abonnemanget så får man en räkning på 17000
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.