10/10 fick hjälp av två säljare vid namn saman och Simon på hallarna i Halmstad. Han sänkte min månadskostnad till nästan hälften. Super bemötande med charmen och glimten i ögat. Rekommenderas stort �... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Varning gå inte på sälj snacket med Erik, han vill bara sälja, struntar sen helt i kunden. Sitter fast med avgift för en tv vi skulle få, va då få... den betalar vi snordyrt för varje månad, den fick... Mehr ansehen
De lurar en fullständigt! Allt såg jättebra ut. Jag var jättenöjd. Tills allt började ticka. De sa att de skulle slänga med 2 plattor om jag tecknade 2st 3-abonnemang, som vi skulle ha till kameror... Mehr ansehen
Vi har bytt våra abonnemang till billigare och bättre pris samt köpt en smart TV som vi är helnöjda med. Vi har även blivit jättebra bemötta på Cellekt i Ullared vill gärna nämna Saman och Wi... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jag fick bra hjälp med installation av…
Jag fick bra hjälp med installation av Maksym
Bra service tack för hjälpen mohammed!!
Bra service
Bra service, tack för hjälpen mohammed och Josef!!
Problem med telefon
Problem med telefon. Inget Wi-Fi. Fixat på på stubinen. Halmstad var platsen.
10/10 fick hjälp av två säljare vid…
10/10 fick hjälp av två säljare vid namn saman och Simon på hallarna i Halmstad. Han sänkte min månadskostnad till nästan hälften. Super bemötande med charmen och glimten i ögat. Rekommenderas stort 👍
Mycket bra instaltion oc h servisr av…
Mycket bra instaltion oc h servisr av Maksym.
Säljarna är ett gäng luffare
Säljarna är ett gäng luffare, undvik om du inte vill bli bedragen.
Fantastisk butik!
Fantastisk butik!
Handlat i flera år, flera omgångar av Fredrik. Så service-minded och riktigt pedagogisk.
Vid missförstånd är han alltid ett samtal bort så löser det sig, det är det jag tycker utmärker cellect och speciellt Fredrik från andra butiker. När något blir fel är han den första att rätta till det.
Ha en riktigt glad påsk allihopa!
Vill ge beröm till Cellect halmstad
Vill ge beröm till Cellect halmstad, blev väl omhändertagen och nöjd med min telefon
Extremt bra service
Extremt bra service, Tack så mycket för hjälpen Emil!
Ja tycker den är skickad bra äffar
Ja tycker den är skickad bra äffar
Min gamla mamma 87 år var in på Cellect…
Min gamla mamma 87 år var in på Cellect Malmö, Mobilia och ville ha en telefon som passade henne. Hon hade fått en gammal I-Phone av min bror, men den klarade hon inte av. 2 dagar efteråt ringer hon mig när hon fått hjälp av en granne för att ringa. Berättar att hon kan inte med den nya telefonen hon vet inte vad det är för modell. Jag ringer upp butiken och dom har sålt på henne en ny I-phone för 16 000:- Jag försöker få dom att häva köpet, men det går ju inte när hon öppnat kartongen. Den hade dom öppnat i butiken för att visa henne hur den fungerade. Jag blir så förbannad att dom inte har bättre omdöme när dom har med äldre att göra. Men personen blev kanske veckans säljare. Hurra, hurra, hurra, hurra. Hoppas synden straffar dig, giriga säljare.
Tack Cellect Halmstad ni är bäst
Tack Cellect Halmstad ni är bäst
Klasskillnad jämfört med vad jag haft…
Klasskillnad jämfört med vad jag haft att göra med sedan tidigare. Tack för professionellt bemötande, Jonathan.
Grymma grabbar tack halmstad
De lurar en fullständigt
De sa att de skulle slänga med 2 plattor om jag tecknade 2st 3-abonnemang, som vi skulle ha till kameror. Vi behövde inga plattor, men de skulle bjuda på dem.
Försökte få dem att förklara vad det var som skulle kosta när jag såg beloppen och de sa att det var abonnemanget och de andra siffrorna var irrelevanta. Sen gjorde den en kladd på pappret som ser ut som att det var mycket billigare. Nu är jag fast med 2 odugliga surfplattor som de lagt in på 450krst/mån i 36 månader. Det är 32000SEK.
DE LURAR EN FULLSTÄNDIGT!
Jag gick in i butiken för att titta…
Jag gick in i butiken för att titta runt men blev snabbt indragen i en diskussion om företagsabonnemang. Jag var tydlig med att vi redan har 36 månaders bindningstid kvar på våra nuvarande avtal.
Jag fick besked att det inte var något problem och att det skulle lösas. I efterhand visade det sig att flera nya (8st) abonnemang tecknades med ny 36 månaders bindningstid direkt.
Jag upplever att informationen kring vad som faktiskt signerades inte var tillräckligt tydlig. För företag med långa bindningstider är det avgörande att rådgivningen är korrekt och transparent.
Tyvärr motsvarade upplevelsen inte mina förväntningar.
Väldigt bra kundbemötande och får…
Väldigt bra kundbemötande och får alltid hjälp med de jag behöver, väldigt trevliga alla som jobbar där i Burlöv!
Super nöjd med mina besök på Cellect i…
Super nöjd med mina besök på Cellect i Hallarna. Köper mina mobil telefoner och abonnemang hos dom sedan något år tillbaka. Fått riktigt bra hjälp med valet av telefon och med överföring av appar, kontakter, bilder och allt utan krångel.
Servicen var på topp, personalen i butiken tog sin tid och svarade på alla mina frågor utan stress, kände mig välkommen och trygg, vilket inte alltid är en självklarhet nu för tiden..
Extra plus för det personliga bemötandet och att de verkligen såg till att allt fungerade när jag gick därifrån.
Rekommenderas starkt till alla som vill ha en bra service och en smidig affär.
Väl värt att ta sig tiden och ge butiken, Jonathan och Aram beröm.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.