Compensa Letselschade Bewertungen 106

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een aanrijding begin dit jaar met Petruschka van Compensa in contact gekomen. Met veel kennis van zaken en een luisterend oor uiteindelijk tot een mooi resultaat gekomen. Zeer goede ervaring met Co... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een fietsongeluk was ik lamgeslagen door de bizarre ervaringen die ik had met politie en hulpverleners. Ik wilde het eigenlijk achter me laten. Maar Petruschka hielp me er begripvol en doortastend... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een ontzettend betrokken en kundige. Petruschka helpt je echt door alles heen, doet haar uiterste best om het beste resultaat voor haar cliënten te behalen en houdt je altijd goed op de hoogte van de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Anwalt für Personenschäden
  2. Rechtsberatungsstelle
  3. Rechtsdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Compensa Letselschade is een onafhankelijke letselschade-organisatie, die landelijk opereert en gespecialiseerd is in de juridische afhandeling van letselschadezaken ten behoeve van het slachtoffer en/of de nabestaanden. Letselschade die door mensen wordt geleden als gevolg van een gebeurtenis, waarvoor iemand anders aansprakelijk te houden is. Te denken valt daarbij aan verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, andersoortige ongevallen (als gevolg van bijvoorbeeld een gebrekkig product of hondenbeet etc.) Compensa beschikt over een landelijk netwerk van eigen letselschadedeskundigen, juristen, medisch adviseurs en een actuarieel bureau voor schadeberekeningen. Door gebruik te maken van Compensa en haar professionals bent u in staat op gelijkwaardige wijze te onderhandelen met of te procederen tegen de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij(-en). Compensa streeft naar maximale compensatie van de geleden materiële en immateriële schade. Zij staat bekend als professioneel, integer en oplossingsgericht. Dit imago en haar medewerkers, die kunnen bogen op een jarenlange ervaring, maken Compensa tot de ideale partner voor een ieder op het gebied van nationale en internationale schaderegeling.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bedankt Jan Julius

Meneer J.J. de Jong had mij goed geholpen. Ik kreeg de tijd om mijn verhaal te doen, ook op emotioneel vlak want ik was de weg even kwijt en kon niet helder nadenken, ook moest mijn gezin er onder lijden.

Professionaliteit was zeer aanwezig, door zijn ervaring, inzicht en adviezen kon ik de situatie na verloop van tijd weer helder zien en mezelf herpakken en daar ben ik dankbaar voor.

Nogmaals bedankt.

11. Juni 2024

Perfect geholpen

Zeer vriendelijk, correct en snel is alles geregeld. Na de schade te hebben gemeld namen zij al het regelwerk over en is alles perfect afgehandeld. Top service!

11. Juni 2024

Bedankt voor jullie inzet

Hartelijk dank voor alle hulp en advies. Sinds Compensa mijn zaak heeft overgenomen heb ik meer vertrouwen gekregen voor een eerlijke afhandeling. Eigenlijk had ik het al opgegeven maar jullie behandeling en betrokkenheid is meer dan 5 sterren waard. Dankjewel voor je inzet Robin en alle duidelijkheid

30. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slecht bedrijf

Slechte communicatie duurt een tijd voordat je reactie krijgt. In het begin staan ze voor je klaar maar nadat je alles hebt doorgegeven hoor je niet veel meer en moet je zelf vaker contact opnemen. Zal Compensa ook niet aanraden als ze er zelf niet aan kunnen verdienen kappen ze het af en moet je maar contact opnemen met je eigen verzekering.. nee had me het anders voorgesteld dacht toen ik hun folder bij huisarts zag tot zij mij wel konden helpen maar helaas valt het tegen.. ben totaal geen stap verder gekomen na mijn ongeluk bij Rico Logistics. Zeer jammer dit doen zich goed voor maar zijn niet proffesioneel!

5. Mai 2023

Beste Charissa,

Bedankt voor uw review, Jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over Compensa. Indien u nog een officiële klacht in wilt dienen, dan wel in gesprek wilt hierover, dan kunt u een e-mail sturen naar klacht@compensa.nl.

J. J. De Jong

Een minderjarig meisje, een bus, een gebroken knie… zoveel geduld en steun en begrip, gesprekken over auto’s, school en weer over auto’s…. Jaren van contact en ondersteuning. En dan nu. En jonge vrouw van 21 en een afgehandeld dossier. Wij wisten de mogelijkheden helemaal niet. We zijn super goed geholpen. Respect en dank voor alles!

22. April 2024

Beste mevrouw Kooistra,

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat jullie, ondanks de nare situatie, al die tijd zo goed zijn bijgestaan.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

J. J. de Jong

Ik ben goed geholpen door J. J. de Jong. Hij heeft mij duidelijk gemaakt waar ik recht op had na een aanrijding. Hierbij heeft hij mij steeds meegenomen welke stappen er gezet gingen worden en heeft hij daarin duidelijk naar mij gecommuniceerd.

10. April 2024

Beste Willemien,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u goed geholpen bent door Compensa met het verhalen van uw schade.

Niet mee in zee gaan!

Niet mee in zee gaan!! Terecht gekomen bij Compensa / 112schade via mijn verzekering na een ongeval, zeer ontevreden over de service. Slechte communicatie, zeer trage of zelfs geen reactie op mails/telefoontjes.. schadeposten waar ik recht op heb over het hoofd gezien etc..

Tip: Laat je helpen door een advocaat, niet door dit soort cowboybedrijven.

Check ook even hun Google reviews en niet alleen Trustpilot ;)

10. Mai 2023

Beste heer Krist,

Bedankt voor uw review. Jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent met de dienstverlening van Compensa. Indien gewenst kunt u via klacht@compensa.nl een klacht indienen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden over de diensten…

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Compensa Letselschade. Na een ongeluk waarbij ik letsel opliep, nam ik contact met hen op voor juridische bijstand. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me goed ondersteund en begrepen. Ze hebben me stap voor stap door het proces geleid, mijn vragen beantwoord en mijn belangen behartigd. Dankzij hun expertise en toewijding kreeg ik een rechtvaardige vergoeding voor mijn letsel. Ik kan Compensa Letselschade ten zeerste aanbevelen aan iedereen die juridische hulp nodig heeft na een ongeval.

3. April 2024

Antwort von Compensa Letselschade

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat u goed geholpen bent ondanks de vervelende situatie.

Dhr J.J de Jong

Dhr J.J. De Jong Hele prettige samenwerking, neemt de tijd en geeft goede adviezen. Ook snelle reactie gekregen! Ik ben absoluut tevreden.
En hij heeft twee zaken voor mij behandeld 👌

11. März 2024

Beste Anaya Aït Sidi Ali,

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat u goed geholpen bent door Compensa.

Klacht

Onderwerp: Negatieve beoordeling voor Dhr. Jos Keijsper - Onopgeloste letselschadezaak

Het spijt me ten zeerste deze beoordeling te moeten schrijven over de behandeling van mijn letselschadezaak door Dhr. Jos Keijsper, die zich in 2022 heeft voorgedaan en tot op heden nog steeds niet is opgelost. Ondanks de eenvoudige aard van het incident, is het gebrek aan voortgang en communicatie buitengewoon teleurstellend geweest.

Sinds het incident heb ik geen vergoeding ontvangen voor mijn noodzakelijke fysiotherapiebehandelingen, wat mij heeft gedwongen deze stop te zetten en mijn verwondingen te laten verergeren. Het gebrek aan urgentie en proactieve communicatie van Dhr. Keijsper heeft de situatie verergerd.

Dhr. Keijsper slaagt er consequent niet in om updates te verstrekken over de status van mijn zaak zonder mijn aansporing. Het is verontrustend dat hij tijdens onze telefoongesprekken vaak mijn identiteit moet vragen, wat duidt op een gebrek aan aandacht voor detail en een gebrek aan respect voor de ernst van mijn situatie.

Bovendien maakt Dhr. Keijsper vaak beloftes om bepaalde zaken op te volgen, maar hij slaagt er niet in dit te doen zonder mijn herinnering. Zijn onbeschikbaarheid, hetzij door vakantie of andere redenen, zorgt voor onnodige vertragingen en frustratie in een al langdurig proces.

Ik had gehoopt op een betere ervaring na over te stappen naar Dhr. Keijsper na ontevredenheid over mijn vorige advocaat, alleen om soortgelijke problemen tegen te komen. Mijn ontevredenheid over de behandeling van mijn zaak door Dhr. Keijsper is aanzienlijk, en ik ben teleurgesteld dat mijn zorgen niet adequaat zijn aangepakt.

Al met al kan ik de diensten van Dhr. Jos Keijsper niet aanbevelen op basis van mijn ervaring, en ik raad anderen aan om alternatieve juridische vertegenwoordiging te overwegen voor hun letselschadezaken.

19. Februar 2024

Antwort von Compensa Letselschade

Bedankt voor uw review. Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent. Wij leggen dit neer bij het klachtenbureau van Compensa, die contact met u zal opnemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Професійна компанія.Я дуже вдячний за …

Професійна компанія.Я дуже вдячний за допомогу яку мені надали,особлива подяка Arizo Arijenzad,професіонал у своїй справі,володіє декількома мовами,адже у моїй ситуації це було важливо.я задоволений що вона вирішила усі юридичні питання(також підтримувала мене психологічно) після аварії у яку я потрапив. Compensa ви найкращі.

19. Februar 2024

Beste Iurii Novosad,

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat u goed geholpen bent met de afwikkeling van uw letselschade.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Petruschka Rutten heeft mij zeer goed geholpen

Eind jaar 2017 net voor kerst, werd ik aangereden waardoor ik letselschade overhield aan mijn gebit/gelaat. Ik wist niet zo goed hoe het nu verder moest betreffende papierwerk etc. Ik kreeg toen contact met het bedrijf Compensa. Ik werd toegewezen aan Petruschka. Petruschka heeft mij hier zeer goed in weten te begeleiden, alles werd duidelijk uitgelegd en in werking gezet. Ik kreeg de juiste adviezen waardoor ik de juiste keuzes maakte en voelde mij erg op mijn gemak tijdens dit process. Nu, bijna 7 jaar verder hebben we de zaak afgerond en ben hier zo tevreden over. Alles met dank aan Petruschka's goede en duidelijke uitleg, inzet, betrokkenheid en energie.

Esperanza

31. Jänner 2024

Beste Esperanza,

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat uw zaak, na al die jaren, tot een goed einde is gekomen door inmenging van Compensa.

Dank Robin!

Wij hebben onze ervaring super goed gehad met Compensa dankzij Robin Leguit! Ik ben echt 2 jaar lang altijd goed en snel behandeld. Alles is volgens wens en op planning gedaan door Robin! Van ons krijg je zeker de 5 sterren maar als het kon echt 10!

Mvg Familie Akbaba/Arslan

17. Jänner 2024

Beste familie Akbaba/Arslan,

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat de heer Leguit u zo goed bij heeft gestaan in het verhalen van uw schade.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mevr Rutten heeft ons zeer goed geholpen…

Mevr Rutten heeft ons zeer goed geholpen , maar zei werd ondertussen ziek toen heeft de heer van Spingelen het van haar over genomen dat schoot niet op de klad kwam erin , later heb ik gevraagd of mevr Rutten herstelt was , dit was het geval en met haar contact opgenomen of zei het weer over wilde nemen ,en dat wilde ze samen met haar is dit goed afgesloten waar we haar dankbaar voor zijn!

2. Jänner 2024

Beste heer Wijering,

Bedankt voor uw review. Fijn dat mevrouw Rutten u goed bij heeft gestaan bij het verhalen van uw letselschade.

Fantastische representatie

Ondanks lange duur van de zaak altijd op de hoogte gehouden van de relevante ontwikkelingen en het was altijd duidelijk wat er van mij verwacht werd. Ik ben uitermate goed gerepresenteerd en ben zeer tevreden met de uitkomst. Ik zal altijd terugkeren bij Compensa mocht ik het in de toekomst weer nodig hebben. Robin Leguit was mijn advocaat!

20. Dezember 2023

Antwort von Compensa Letselschade

Bedankt voor de mooie woorden over de hulp van Compensa bij het verhalen van uw letselschade.

Nette afhandeling

Nette afhandeling. Betrokken medewerker.
Blij met de financiele afhandeling, een zorg minder als je alle aandacht aan je fysieke herstel moet besteden.
Van harte aan te bevelen.

Beste Bas,

Bedankt voor de review. Fijn dat u zich, door de ondersteuning van Compensa, beter kon richten op herstel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het contact met mijn contactpersoon…

Het contact met mijn contactpersoon verliep vlekkeloos en duidelijk. Gewenste resultaat behaald.

Beste heer Kruize,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u goed geholpen bent bij het verhalen van uw schade.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat de betrokken advocaat zich zeer betrokken en professioneel

Omdat de betrokken advocaat zich zeer goed heeft ingezet voor de zaak. Daarbij zich zeer professioneel optselde maar toch ook met veel empathie voor haar cliënt.. (een puber). Ze heeft de mogelijkheden duidelijk uitgelegd en de toezegging nagekomen. Echt top

Beste heer Winters,

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat Compensa u en uw puber goed heeft kunnen helpen bij het verhalen van de letselschade.

Bijzonder goed geholpen!

Bij de aanname van mijn kwestie bleek al meteen een proactieve inzet. Waarbij een realistisch verwachtingspatroon werd gesteld. De jurist heeft mijn zaak voorbeeldig behandeld. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van de vorderingen in het overleg met de tegenpartij. Ook vroeg hij regelmatig naar het herstel van mijn letsel en informeerde of ik extra kosten had moeten maken in de herstelperiode.
Als ik vragen had werden die terstond begrijpelijk beantwoord. Ik heb de ondersteuning van Compensa
als zeer waardevol ervaren. Er was aandacht voor mijn
situatie en het resultaat van alle inspanningen van de jurist stemde tot tevredenheid en een voldaan rechtsgevoel.Hartelijk dank voor alle moeite!

17. November 2023

Antwort von Compensa Letselschade

Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn dat u goed geholpen bent met het verhalen van uw letselschade.

Onbereikbare organisatie

Op mijn laatste review (van oktober, hier op Trustpilot) reageert Compensa dat zij contact op zullen nemen. Helaas hebben zij tot op heden niet op mijn mail geantwoord of gebeld.

Wij voelen ons zeer benadeeld door deze organisatie en gaan juridische stappen ondernemen wanneer er voor dit weekend geen passende oplossing is geboden.

23. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr