Na een aanrijding begin dit jaar met Petruschka van Compensa in contact gekomen. Met veel kennis van zaken en een luisterend oor uiteindelijk tot een mooi resultaat gekomen. Zeer goede ervaring met Co... Mehr ansehen
Na een fietsongeluk was ik lamgeslagen door de bizarre ervaringen die ik had met politie en hulpverleners. Ik wilde het eigenlijk achter me laten. Maar Petruschka hielp me er begripvol en doortastend... Mehr ansehen
Een ontzettend betrokken en kundige. Petruschka helpt je echt door alles heen, doet haar uiterste best om het beste resultaat voor haar cliënten te behalen en houdt je altijd goed op de hoogte van de... Mehr ansehen
Професійна компанія.Я дуже вдячний за допомогу яку мені надали,особлива подяка Arizo Arijenzad,професіонал у своїй справі,володіє декількома мовами,адже у моїй ситуації це було важливо.я задоволений... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Compensa Letselschade is een onafhankelijke letselschade-organisatie, die landelijk opereert en gespecialiseerd is in de juridische afhandeling van letselschadezaken ten behoeve van het slachtoffer en/of de nabestaanden. Letselschade die door mensen wordt geleden als gevolg van een gebeurtenis, waarvoor iemand anders aansprakelijk te houden is. Te denken valt daarbij aan verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, andersoortige ongevallen (als gevolg van bijvoorbeeld een gebrekkig product of hondenbeet etc.) Compensa beschikt over een landelijk netwerk van eigen letselschadedeskundigen, juristen, medisch adviseurs en een actuarieel bureau voor schadeberekeningen. Door gebruik te maken van Compensa en haar professionals bent u in staat op gelijkwaardige wijze te onderhandelen met of te procederen tegen de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij(-en). Compensa streeft naar maximale compensatie van de geleden materiële en immateriële schade. Zij staat bekend als professioneel, integer en oplossingsgericht. Dit imago en haar medewerkers, die kunnen bogen op een jarenlange ervaring, maken Compensa tot de ideale partner voor een ieder op het gebied van nationale en internationale schaderegeling.
Dorpstraat vo Steenstraat 128, 3732HL, De Bilt, Niederlande
- 030 – 7600 790
- info@compensa.nl
- compensa.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goede en duidelijke info,werden goed op…
Goede en duidelijke info,werden goed op de hoogte gehouden van het proces

Het beste advocatenkantoor
Er zijn geen problemen ontstaan tijdens de samenwerking, de professionaliteit is op het hoogste niveau, ik raad het bedrijf Compensa aan iedereen aan!!!

Review J.J de Jong
Na mijn ongeluk ben ik geholpen door dhr J.J de jong wat betreft de materiële en immateriële schade. Voor mij was dit onbekend terrein en wist ik niet wat ik moest doen, ik voelde mij gehoord en ik ben enorm goed geholpen. De communicatie was uitstekend en ik werd altijd goed op de hoogte gehouden. Alles werd goed uitgelegd en ik werd goed betrokken bij het dossier. Complimenten!

Antwort von Compensa Letselschade
Ik werd eindelijk begrepen en gehoord
Een ongeval buiten je schuld om, je hebt schade en je belandt op onbekend terrein. Ik wist niet welke weg ik moest bewandelen en ik voelde mij niet gehoord. Via mijn fysiotherapeut kwam ik bij Compensa terecht. Ik kwam in contact met De heer mr. J.J. de Jong.
In het eerste gesprek heb ik duidelijk mijn verhaal als slachtoffer kunnen doen. Het voelde fijn dat iemand mij gelijk begreep en mij kon helpen.
Jan Julius heeft mij aan de hand genomen door het hele proces heen. Alles is duidelijk in Jip en Janneke taal uitgelegd en het heeft allemaal goed uitgepakt. Zo fijn, zo menselijk en zo correct. Het voelde vooral vertrouwd dat iemand mijn ongenoegen en mijn gevoel juridisch kon vertalen naar de tegenpartij. Scheelt ook in het verwerkingsproces.
Ik ben Julius erg dankbaar en ik kan weer verder. Het wolkje voor de zon is opgeklaard ;-)
Julius….. mijn dank.
Chris Koetsier

review
prettige verstandhouding met de behandelaar, alles wordt erg duidelijk uitgelegd, goed betrokken bij het dossier.

Mijn complimenten voor Dhr J.J. de Jong
Mijn complimenten voor Dhr J.J. de Jong. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij mij heel erg heeft geholpen en gerust gesteld tijdens de afhandeling van de letselschade. Communicatie was uistekend en ik werd altijd goed op de hoogte gehouden. Daarnaast hoefde ik me nooit zorgen te maken tijdens de afhandeling van de zaak en daardoor kom ik me volledig focusses op mijn herstel.

Antwort von Compensa Letselschade
Betrokken medewerker toonde veel begrip…
Betrokken medewerker toonde veel begrip voor de ontstane situatie, was meelevend en vriendelijk zonder de zakelijke aspecten uit het oog te verliezen.

Uitstekende dienstverlening van Compensa
De letselschade-advocaat van Compensa heeft vanaf het eerste contact erg zijn best gedaan om met alles te helpen. En daarbij ook allerlei tips gegeven. Het contact was altijd beleefd en vriendelijk. En met het resultaat was ik tevreden.
Prettig contact, verstand van zaken en adequaat afgehandeld
Heel prettig contact met behandelaar, die verstand van zaken had en goed meedacht. In het hele traject hield zij ons zowel telefonisch als per e-mail goed op de hoogte. De schade-uitkering is uiteindelijk vlot en naar volle tevredenheid afgewikkeld.
Betrouwbaar, kundig en helpend, dat is Compensa Letselschade voor mij!
Net na het auto-ongeval maakte ik kennis met Compensa, ontzettend fijn dat er een helpende hand was die kon adviseren en meedenken in de ingewikkelde materie waar je dan ( ongevraagd) in terecht komt. Goed bereikbaar en meedenken / adviezen geven omtrent de toekomst heb ik als zeer positief ervaren.
Alles snel en zeer goed geregeld
Zeer fijne en duidelijke communicatie. Alles werd erg makkelijk en netjes afgehandeld. Ook was het smartengeld veel meer dan dat ik had durven hopen. Al met al ben ik zeer tevreden!
Dankbaar voor de uitmuntende zorg
Dhr. J. J. de Jong heeft ervoor gezorgd dat ik me alleen op mijn fysieke en mentale herstel kon richten na mijn ongeval en me niet hoefde bezig te houden met afhandelingen betreffende materiële en immateriële schade. Direct na het ongeval kwam hij in actie en heeft het proces tot een afronding naar tevredenheid kunnen brengen.
Ik raad een ieder die in een ongelukkige situatie komt aan contact op te nemen met hem. Empathie en daadkracht zijn eigenschappen die hij uitmuntend bezit.
Goede hulp en advies en een goed…
Goede hulp en advies en een goed luisterend oor om alles af te handelen
Ik kon me focussen op mijn gezondheid…
Ik kon me focussen op mijn gezondheid en al het papier werk werd me uit handen genomen.
Zeer tevreden
Fijn contact, ik ben goed geholpen en ik had een zeer vriendelijke advocaat.
De zaak is goed afgehandeld, kortom zeer tevreden
Super!
Altijd goede, vriendelijke en duidelijke communicatie. Recht voor z'n raap en er werd continue snel gereageerd en gehandeld. Zij werken echt in het belang van de belanghebbende. Zeer tevreden! Bedankt M.C!
Fantastisch gegaan
Fantastisch gegaan , erg behulpzaam , word voor je geregeld , echt geweldig , mijn dank is groot voor Dr, J.J.De Jong
De persoonlijke aanpak.
De persoonlijke aanpak.
Ik werd gebeld en mevrouw gaf duidelijk verhaal en uitleg hoe de organisatie te werk gaat en als ik vraag had gaf ze aan wanneer ze bereikbaar was of ze belde zelf terug.
Mevrouw was betrokken en gaf duidelijke uitleg.
Dus ik heb dit als heel prettig ervaren.
Het enige is is dat het nu lang geleden is en ik even moet denken om het goed terug te halen.
Voor de rest zeer tevreden.
Zeer netjes en correct geholpen
Zeer netjes en correct geholpen. Altijd bereid ons te woord te staan. Belde altijd terug of reageerde met een berichtje om te laten weten contact met ons op te nemen. Luisterend oor en goede raad. Vanaf de 1e dag tot sluiten van het dossier zeer betrouwbaar en ons menselijk bijgestaan. Zeer tevreden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.